March 7Mar 7 @Moonwalker па оно мало што сам ја видела, жена је стварно приказана као нека нудиља, у свакој сцени је мученица која малетене моли и цима овог лика да буду заједно, а он ту нешто ковитла очима, као, ”јааааао, ајде, оно, кад баш инсистираш”. Ја сам видела милион реакција на неку сцену где (ваљда) мајка одговара Каролин од удаје за овог, и људима је то нереално и неубедљиво. Мислим, наравно да је нереално и неубедљиво у односу на причу коју ти сервирају, где је младожења приказан као принц из Пепељуге. Кажем ти, драмски текст је Холмарк/Лајфтајм. Edited March 7Mar 7 by Patty Lee једно ј
March 9Mar 9 On 1. 3. 2026. at 16:05, Patty Lee said:Да, и милионску одштету су добили, јер ако се добро сећам, он је био 100% одговран за пад авиона, није био искусан пилот, и није никад пилотирао ноћу.Срушили су се због неког феномена коме сада не знам име (а ни не могу да напишем јер ћирилица), али који искусни пилоти умеју да хендлују/игноришу и верују само инструментима. Ваљда када летиш ноћу па још изнад водене површине, може да се деси да од пресијавања воде помислиш да летиш право ка хоризонту а уствари идеш на доле, директ у воду. Ала сам ово објаснила, свака част.bilo o tome u "avionskim nesrećama" na NG: bio je još uvek invalidan, došao do aviona sa štakama, čekao ženu da se vratiz kupovine, ona kasni, pao mrak a on i žena zapeli da stignu na nešto. pogubio se neiskusan dok je pilotirao po mraku.
March 12Mar 12 Pa tako nekako, da. Ne znam da l će uspeti da se suzdrže da urade dramatizaciju pada, šta se dešavalo u kokpitu i sl, s obzirom na broj autentičnih morona koji ovo gledaju i misle da je dokumentarac. Mislim na ove zaludne budale što šalju pretnje Deril Hani.
March 12Mar 12 On 9. 3. 2026. at 8:30, Kako god ... said:... Još jedna do kraja.Sjajna sezona...Sjajna serija.odlicna ekipa. super serija a svaki frejm je kao sada skinut iz stripa.
March 15Mar 15 IMDbScarpetta (TV Series 2026– ) ⭐ 5.8 | Crime, Drama, Mystery50m | TV-MAKakvo je ovo sranje majko mila... Bottom tier Netflix produkcije ali na Prime-u!
March 15Mar 15 Ne znam da li je Nikol Kidman spiskala sve pare na kurve i koks pa sad snima sve što joj ponude, ali zaista se retko viđa da neko baš toliko zapne da upropasti svoju reputaciju.
March 15Mar 15 Nije to ništa za nekog ko od onakve pojave uspe da za par godina od sebe napravi cruellu de vil
March 16Mar 16 I za to je suviše dosadno.Jednostavno je priča previše glupa. Ona je forenzičarka koja iz nekog razloga rešava slučajeve dok je policija tu levo smetalo (hello, CSI) i sad se ispostavlja da je pre 20 godina možda pustila ubicu da se izvuče, a na tom slučaju je izgradila karijeru i šta će biti sad ako ispadne da je pogrešila. Baš intrigantno Naravno, ima i ludu porodicu i misterioznu prošlost i bla.Pratimo dva timelinea, potpuno nepotrebno IMO, osim da se skrene pažnja na užase političke nekorektnosti 90-ih kad si mogao da govoriš "faggot" u javnosti a da ti se nebo ne sruči na glavu.Serija bi malo bila Mare of Easttown, malo CSI, za ovo prvo joj fali, pa, sve; nije ni blizu trešasta i zabavna kao ovo drugo. Edited March 16Mar 16 by Halvard
March 17Mar 17 samo da dobacim, sa hoklice, da meni scarpetta uopste nije bila toliko losa. da - definitivno nije serija za preporuciti, al' je isto tako cinjenica da sam je izbindzovao za vikend - dakle, nije da nema ono nesto sto drzi paznju. karakter dzejmi li kertis maltene preslikan iz the bear, a vrlo verovatno ne odudara puno od onoga kakva je u rl. bobi kanavale mi iz uloge u ulogu raste u ocima, njegov lik je mozda i najzabavniji, dok simon baker baas dobro stari. cak su mi i njihove mladje verzije skrooz ok - nice touch sa kanavale dzuniorom btw.da rezimiram - trashy, al ipak bolje od prosecnog nf djubreta.
March 17Mar 17 nije toliko losa Scarpetta, prekenjaste. cak mi se veoma svidela ideja komunikacije sa pokojnicom putem AI, dobro ubacen SF elemenat. sasvim gledljivo.Jamie Lee fenomenalna, kao i uvek. Edited March 17Mar 17 by 3opge
March 17Mar 17 guglao sam nešto na temu netfliksa pošto je A1 ponudio uz internet. i, koliko sam uspeo da pretražim, ništa nijeispalo vredno moje pažnje. razuverite me. dosta sam ovde pisao i o filmovima i o serijama, možda ste ukačili moj ukus. ideja je bila da uplatim na neviđeno na mesec dana pa ako mi se svidi da ugovaram.