March 17Mar 17 Just now, đorđe geprat said:guglao sam nešto na temu netfliksa pošto je A1 ponudio uz internet. i, koliko sam uspeo da pretražim, ništa nijeispalo vredno moje pažnje. razuverite me. dosta sam ovde pisao i o filmovima i o serijama, možda ste ukačili moj ukus.ideja je bila da uplatim na neviđeno na mesec dana pa ako mi se svidi da ugovaram.I’m not gonna lie, ima mnogo đubreta, u smislu da ti u početku deluje da je toliko svega u izobilju da ćeš imati šta da gledaš godinama, ali onda skontaš da, zapravo ne, to je više iluzija izbora, naročito među filmovima/serijama koje su njihova produkcija, tu ima neprepričljivog treša. Ali uvek kad rešiš da ih pošalješ u 3pm, objave nešto što vredi svakog dinara pa i više. Uplati mesec dana, svakako.
March 17Mar 17 3 hours ago, Nebojsa said:karakter dzejmi li kertis maltene preslikan iz the bearKad se pojavljuje JLC u The Bear? Ja gledao samo prvu sezonu
March 17Mar 17 15 minutes ago, kipo said:Kad se pojavljuje JLC u The Bear? Ja gledao samo prvu sezonu Pojavljuje se u drugoj sezoni. Ima jedna odlična epizoda sa temom familije "Bear"zato okupljene oko badnje trpeze. Nije bilo nimalo idilično. Edited March 17Mar 17 by laki strajk
March 17Mar 17 22 hours ago, Kako god ... said:Šmrc ... Ende (za sad).vidim da su dodali trecu sezonu. ja sam mislio da je 2. kraj.
March 17Mar 17 21 minutes ago, Krampa said:vidim da su dodali trecu sezonu. ja sam mislio da je 2. kraj.... idu ka kraju, da tako kažem Baš sam čitao da je Genadij rekao kako nikakve spin-of-ove neće praviti (sa ćerkom npr.) nego će pratiti priču Speara i Fanga do kraja... koliko god bude mogao da ih crta Svakako pogledaj, jednako je dobra (meni) kao i prve dve.
March 18Mar 18 Young SherlockIz edicije - odgledah da vi ne bi morali, na žalost. Ja sam veliki fan Ričija Gaja, i još veći fan Šerloka Holmsa. Hoću da kažem da sam vrlo subjektivan - ali ovo je prosto loše. Čak i da ostavim na stranu Vini-faktor, likovi su potpuno izmešani (sa izuzetkom Beatris/Beatrix/Beatrice, koja je jedino verno prikazana i donekle Morijartija koji će verovatno dalje evoluirati u sledećim sezonama) pa tako imate Šerloka koji izgleda i ponaša se kao da je izašao iz 21 Jump Street i Majkrofta koji je, mučenik, sveden na priglupog državnog službenika. Plus Šerlok roditelje koji su,manje više stereotipni. Zaplet je interesantan ali je izvedba kroz epizode, prilično loša, sa neshvatljivim preskakanjem dela radnje izmedju epizoda - Dva puta sam se zamislio da nisam preskočio nešto, a gledao sam takoreći u cugu celu sezonu. Režiju je potpisalo nekoliko, manje više rasnih, režisera ali kao da su se svi trudili da imitiraju Ričija, a najstrašniji deo je što su to toliko dobro uradili da tačno nisam mogao da razaznam ko je šta režirao (Gaj Riči Vs ostali) dok nisam pogledao na IMDBu. Sve u svemu, ne svidja mi se, ni malo. Ruku na srce, verovatno ću pogledati i drugu sezonu al sa nula očekivanja.
March 18Mar 18 18 hours ago, đorđe geprat said:guglao sam nešto na temu netfliksa pošto je A1 ponudio uz internet. i, koliko sam uspeo da pretražim, ništa nijeispalo vredno moje pažnje. razuverite me. dosta sam ovde pisao i o filmovima i o serijama, možda ste ukačili moj ukus.ideja je bila da uplatim na neviđeno na mesec dana pa ako mi se svidi da ugovaram.Mi smo ga imali uz A1 paket Netflix 3 meseca otvorili 2 puta.. Imali smo i skyshowtime 3 meseca to sam više gledalaHbo max imamo 2 god tu ima svašta više da se gleda i srećnija sam sa njimI Prime me zeznuo i uplatio se na kvarno dok sam htela free trial pa tu sad gledam The Marvelius Mrs Maisel i uživam Gledala sam i ja Young Sherlock bzvzeThe leftovers me nešto nervira, možda nastavim ali nervira me i uznemirava..
March 18Mar 18 2 hours ago, steins said:Young SherlockIz edicije - odgledah da vi ne bi morali, na žalost.Ja sam veliki fan Ričija Gaja, i još veći fan Šerloka Holmsa.Hoću da kažem da sam vrlo subjektivan - ali ovo je prosto loše.Čak i da ostavim na stranu Vini-faktor, likovi su potpuno izmešani (sa izuzetkom Beatris/Beatrix/Beatrice, koja je jedino verno prikazana i donekle Morijartija koji će verovatno dalje evoluirati u sledećim sezonama) pa tako imate Šerloka koji izgleda i ponaša se kao da je izašao iz 21 Jump Street i Majkrofta koji je, mučenik, sveden na priglupog državnog službenika.Plus Šerlok roditelje koji su,manje više stereotipni.Zaplet je interesantan ali je izvedba kroz epizode, prilično loša, sa neshvatljivim preskakanjem dela radnje izmedju epizoda - Dva puta sam se zamislio da nisam preskočio nešto, a gledao sam takoreći u cugu celu sezonu.Režiju je potpisalo nekoliko, manje više rasnih, režisera ali kao da su se svi trudili da imitiraju Ričija, a najstrašniji deo je što su to toliko dobro uradili da tačno nisam mogao da razaznam ko je šta režirao (Gaj Riči Vs ostali) dok nisam pogledao na IMDBu.Sve u svemu, ne svidja mi se, ni malo.Ruku na srce, verovatno ću pogledati i drugu sezonu al sa nula očekivanja.Zabavno, vrckavo sranje, sa obaveznom elektronskom muzikom jer kako drugacije podici atmosferu, neka je 19. vijek i konji seru po ulicama. Zbindzah poslednje 2-3 samo da zavrsim, pa sam propustio u cemu je fora sa kljucem koji Serlok stavlja u dzep?
March 18Mar 18 1 hour ago, ivy said:The leftovers me nešto nervira, možda nastavim ali nervira me i uznemirava..Vjerujem da se razlozi za uznemirenost samo gomilaju kako serija odmice. Slican utisak mi ostavila. Mada, nelosa serija, dobri sporedni likovi.
March 18Mar 18 1 hour ago, ivy said:I Prime me zeznuo i uplatio se na kvarno dok sam htela free trial pa tu sad gledam The Marvelius Mrs Maisel i uživamMilan zna za jadac, pa kako se prijavim za free prime, tako se i odjavim inače zaboravim i ćao. Bukvalno idu na to.A Mrs Maisel mi je sigurno top 5 serija poslednjih pa isto toliko godina, Marvelous je serija u svakom smislu baš kao i Mrs Maisel. Prime je doduše sakat sa izborom samo tako, barem kod nas.
March 18Mar 18 @Mil@nMožda samo zbog nje uplatim i sldećeg meseca 😁@kipo Shvatam zašto je dobra serija ali ja ne volim da me program koji gledam uznemirava, više sam u fazonu feellgood sadržaja 😁
March 18Mar 18 18 minutes ago, ivy said:Shvatam zašto je dobra serija ali ja ne volim da me program koji gledam uznemirava, više sam u fazonu feellgood sadržaja 😁Razumijem, zato i upozoravam
March 18Mar 18 3 hours ago, kipo said:Zabavno, vrckavo sranje, sa obaveznom elektronskom muzikom jer kako drugacije podici atmosferu, neka je 19. vijek i konji seru po ulicama. Zbindzah poslednje 2-3 samo da zavrsim, pa sam propustio u cemu je fora sa kljucem koji Serlok stavlja u dzep?To niko ne zna. Pravi se klifhenger za sledeću sezonu
March 18Mar 18 On 12. 8. 2025. at 11:12, Hermetico said:Stari dobri :) Firefly SF, na preporuku. Valjda će preporuka vredetiUkratko, Fillion dobio dozvolu od 20th Century Foxa, Netflixa i Josha Whedona da nastavi seriju, samo što im je jasno da imaju po 100 godina pa će raditi animiranu verziju sa njima koji će davati glasove. Neće biti ničega nakon filma (Serenity) već će raditi priče izmedju kraja serije i početka filma. Praktično sve ono što je trebalo da bude serija da nije rano prekinuta.