February 14Feb 14 Inace postoji knjizevna trilogija, koja je posluzila kao osnova za seriju (Magicians). Magicians trilogy se i zove, tzv contemporary fantasy (smestena u sadasnje vreme).
February 15Feb 15 Preporučujem onima koji vole malo horora i fantazije, skroz ok za pogledati. 6 epizoda, BBC odradio školski:IMDbThe Fades (TV Mini Series 2011) ⭐ 7.5 | Fantasy, Horror,...55m Edited February 15Feb 15 by Rudolf Pingvinoglu
February 15Feb 15 On 13. 2. 2026. at 19:07, morgana said:jel gledao neko blossoms shangai (wong kar wai)? vrijedi li pocinjati?Na osnovu odgledane 3 epizode: prelepo, raskošno, boje su , samo kako on to zna ali sam se iskreno pogubio u radnji. Možda je i do moje pažnje. Problema sa istom.
February 15Feb 15 1 minute ago, pariah said:Na osnovu odgledane 3 epizode: prelepo, raskošno, boje su , samo kako on to zna ali sam se iskreno pogubio u radnji. Možda je i do moje pažnje. Problema sa istom. hvala, probaću i ja
February 17Feb 17 Dok RTS ne digitalizuje i konacno se seti da prikaze...https://drive.google.com/drive/folders/16dvLzImCEF5qD_5l_qeQrILUaWWZF8z1
February 17Feb 17 to neki spinoff crnog gruje?taj lik recituje jao majko jebe mene rajko ja na vodu a rajko za nogu
February 17Feb 17 gledala sam da vi ne biste morali prvu epizodu love story o kenediju i beset. nadala sam se smislenoj rekonstrukciji epohe, a posto sam fan devedesetih (osim na domacem terenu) granica prihvatljivosti mi nije bila narocito visoka. medjutim, ono je teski krs i ne vjerujem da cu nastaviti.naomi vots kao dzeki kenedi, miskast decenije. Edited February 17Feb 17 by morgana
February 17Feb 17 1 hour ago, morgana said:fan devedesetih (osim na domacem terenu)Da znas da sam tek sad shvatio da vjerovatno izbjegavam taj period upravo zbog nasih trauma. Jedino cega se mogu sjetiti da mi je bas leglo je City on a Hill, pa eto, preporuka ako si mozda propustila.
February 17Feb 17 1 minute ago, kipo said:Da znas da sam tek sad shvatio da vjerovatno izbjegavam taj period upravo zbog nasih trauma. Jedino cega se mogu sjetiti da mi je bas leglo je City on a Hill, pa eto, preporuka ako si mozda propustila.hvala, gledacu
February 18Feb 18 13 hours ago, morgana said:gledala sam da vi ne biste moraliOdlican naslov za posebnu temu o serijama 😁
February 18Feb 18 uh, city on a hill je dobra serija, al' uz obavezni disclaimer da je prilicno teska i na momente izuzetno mucna za gledanje. secam se da mi je prva asocijacija na bejkonov lik bio kajtelov bad lieutenant - to je ta prica otprilike...
February 26Feb 26 Kako je Ona lepa ... Žena- mačka indeed (9 života etc..)Gledaću - deluje drugačije od ostalih Šeridanovih.
February 26Feb 26 On 20. 2. 2026. at 21:37, jms_uk said:Gleda li neko Under Salt Marsh?Valja li?Pogledao prve tri epizode - odlicna atmosfera zasad...