February 4Feb 4 Jel se pisalo ovde o the strain -u?Ja sam krenuo da gledam pre jedno 10+ godina pa, iz nekog razloga, prekinuo. Sad mi dopale šaka knjige, krenuo da čitam pa mi pada na pamet da odgledam.Šta mislite o tome?
February 4Feb 4 Dobar drugi Nocni menadzer, bice treca sezona, nadam se ne za 10 godina😁Bilo par rupa, ali generalno nije lose.Vredi odgledati.
February 4Feb 4 Posle dve sezone expanseta...Dobra serija. Nije mi top kvalitet ali vozi.Zašto nije top kvalitet: manjak zanimljivih, originalnih likova. Prosečna gluma /i glumci/. Međusobni odnosi nerazvijeni, površni. Ono što mi se nije svidelo i prvi put što me verovatno nateralo da odustanem - sterilna atmosfera, mračne scene, na malom broju lokacija, uglavnom u mraku, pomalo klaustrofobično. Imam utisak da su seriji snimili u jednom studiju na tipa 10 setova u vr' glave.Sa druge strane, odlični detalji i scenografije, prikazi svemira, letelica, fizika oko zemlje, marsa, pojasa koji utiču na svakodnevni život, nemaština vode, vazduha, dinamična i duboka priča koja se stalno razvija, minimum praznog hoda.Nastavljam dalje ponosito, kano klisurina. Odprilike je tu negde na nivou na kom sam očekivao.
February 4Feb 4 31 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Dickie Roper opasniji od svih Bondovih protivnika. You don't wanna mess with him..Hju Lori vrhunski negativac, sociopata, harizmaticni ludak, sve u jednom.
February 8Feb 8 Izašao BBC-ev Gospodar muva, sve 4 epizode dostupne. Moglo bi da valja, scenario je adaptirao isti tip koji je osmislio Adolescence.
February 9Feb 9 On 4. 2. 2026. at 22:42, Mil@n said:Posle dve sezone expanseta...Dobra serija. Nije mi top kvalitet ali vozi.Zašto nije top kvalitet: manjak zanimljivih, originalnih likova. Prosečna gluma /i glumci/. Međusobni odnosi nerazvijeni, površni. Ono što mi se nije svidelo i prvi put što me verovatno nateralo da odustanem - sterilna atmosfera, mračne scene, na malom broju lokacija, uglavnom u mraku, pomalo klaustrofobično. Imam utisak da su seriji snimili u jednom studiju na tipa 10 setova u vr' glave.Sa druge strane, odlični detalji i scenografije, prikazi svemira, letelica, fizika oko zemlje, marsa, pojasa koji utiču na svakodnevni život, nemaština vode, vazduha, dinamična i duboka priča koja se stalno razvija, minimum praznog hoda.Nastavljam dalje ponosito, kano klisurina. Odprilike je tu negde na nivou na kom sam očekivao.Likovi su sranje i u knjizi nemoj da brines.
February 9Feb 9 Ja odgledala Magicians, ostala mi 5.sezonaMeni je baš legla,uživala sam 😁Četvrta je baš slaba a verovatno će i 5.biti.. Ali prve 3 bombonica
February 10Feb 10 On 9. 2. 2026. at 0:06, FPLS said:Izašao BBC-ev Gospodar muva, sve 4 epizode dostupne. Moglo bi da valja, scenario je adaptirao isti tip koji je osmislio Adolescence.Ugasili posle 25 minuta. Lokacija je odlična, boje prilično dobre, deluje da su i deca ok. Ali tempo, muzika, kamera (neki fisheye često... a i jednog CGI prase nije ulilo nikakvo poverenje u kvalitet sa te strane), negledljivo - bukvalno smo bili u fazonu ovo moramo ugasiti ODMAH.
February 10Feb 10 On 4. 2. 2026. at 18:01, steins said:Jel se pisalo ovde o the strain -u?Ja sam krenuo da gledam pre jedno 10+ godina pa, iz nekog razloga, prekinuo.Sad mi dopale šaka knjige, krenuo da čitam pa mi pada na pamet da odgledam.Šta mislite o tome?Ima mana, ali je skroz pristojna. Glumci mu ga u nekim momentima malo previše daju po patetici, ali ipak je rađeno po stripu pa može da se progleda kroz prste. Što se mene tiče, nekih 7-7.5 / 10.
February 14Feb 14 On 9. 2. 2026. at 20:20, ivy said:Ja odgledala Magicians, ostala mi 5.sezonaMeni je baš legla,uživala sam 😁Četvrta je baš slaba a verovatno će i 5.biti..Ali prve 3 bombonicaRasplinuli su se kasnije, no i ja sam zadovoljan pricom i likovima. Takodje nisam odgledao petu do kraja (u to vreme je izlazila i tokom vremena sam zaboravio, cekajuci epizode).Od fantasy stvari ima recimo Lost girl, gde su takodje pokusavali da razvuku sto vise, nakon druge sezone recimo, pa kasnije nisu znali kako da se izvuku iz petljancije. Meni se dopalo, no ja sam slab na ovakvu tematiku (Kanadjani su radili istu, sada je vec malo matora, vidim da je proslo solidno godina).