January 18Jan 18 Ja bih gledao, što da ne, ali nema ga ni na jednom streaming servisu, a ne zanima me toliko da tražim alternativne načine.
January 18Jan 18 2 hours ago, Nebojsa said:Sjajno zatvaranje druge sezone Landmana Čekaj, jel ima?! Ja sam kapirao da je u nedelju kao većina serija.Jao vidim da ima za download koliko sam se samo obradovao, baš sam došao kući i gledam šta da pustim, baš im treba nešto relaksirajuće.
January 18Jan 18 Simpatican Nocni menadzer, danas izasla cetvrta epizoda.Meni je prva sezona bolja zbog Hju Lorija.
January 18Jan 18 5 hours ago, Nebojsa said:Sjajno zatvaranje druge sezone Landmana Uh, ala su mu udarili plot, mogu sada barem još 5 sezona da ga cede.Ne da imam nešto protiv
January 18Jan 18 Poceo danas, sasvim dobra.Bili Bob Tronton razbiva, ima nenadjebivu partnerku (kamera se lepi za nju, neverovatna zena) citav kast je genijalan.Duhovito, nepretenciozno, naftaski surovoTopla preporuka
January 19Jan 19 Ko voli crtač na tragu rika i mortija, sa manje referenci na vrludavu koncepciju prostor-vremena u relativističkoj meanici, ali zato i manje brutalnog nasilja - barem u prvoj sezoni..IMDbSolar Opposites (TV Series 2020–2025) ⭐ 7.9 | Animation,...22m | TV-MA Edited January 19Jan 19 by makaronee
January 20Jan 20 Počeo sam ponovo expanse.To je jedna od baš baš retkih serija koje sam počeo i nisam nastavio. Ne mogu da se setim razloga, nije me nešto uvuklo, možda sam samo bio u nekom usranom raspoloženju i van serije, ali sa obzirom da mi je sci fi omiljeni genre i na priče drugih da je u pitanju classic verovatno bih trebao da ošacujem. Ima 6 sezona, nadam se da neću zažaliti u suštini zato i pišem post, da me bodrite, nastavi nastavi najbolje dolazi Edited January 20Jan 20 by Mil@n
January 20Jan 20 Meni su prve recimo tri sezone ostale upamcene kao naucno najverniji prikaz buducnosti koji sam video u nekom SF-u, sa onim fizickim razlikama izmedju beltera, zemljana, marsovaca, prilagodjenosti na gracitaciju itd... tamo kod cetvrte pete sezone su rekli jebes ovo, saraj malo.Ali te bodrim svim srcem, meni je dobra serija.
January 21Jan 21 On 20. 1. 2026. at 15:39, Mil@n said:Ima 6 sezona, nadam se da neću zažalitiPrve tri su zaista ok, dok ne otkriju prstenove i nove svjetove. Zatim se sunovrati najstrasnije, a mislim da se to poklapa sa preuzimanjem od strane Amazona.
January 21Jan 21 14 minutes ago, kipo said:Prve tri su zaista ok, dok ne otkriju prstenove i nove svjetove. Zatim se sunovrati najstrasnije, a mislim da se to poklapa sa preuzimanjem od strane Amazona.Nisam gledao od kad je amazon preuzeo, ali sigurno se poklapa sa tim preuzimanjem jer su prve 3 sezone pre amazona super.Jos 3 sezone ima posle?
January 21Jan 21 1 minute ago, Sludge Factory said:Jos 3 sezone ima posle? Da, ali bar meni strasno lose, posebno 4.
January 21Jan 21 1 minute ago, kipo said:Da, ali bar meni strasno lose, posebno 4.Pa verujem ti i delovalo je bas lose, ono sto sam video. Steta.
January 23Jan 23 On 1. 6. 2025. at 12:44, John Coltrane said:Kakav je Landman sa BiliBobT i Demi Mur?Odgledao oba serijala upravo, uprkos dedlajnima. Vuce da se gleda pa prenocim pored TVaRealno odlicna serija da ubijes vreme na jedan OK nacin, smejao sam se naglas cesto (hajlajt recimo scena gde Bili Bob mrmlja sebi u bradu dok ulazi na gusarko vece i slicne scene kojima obiluje serija), odlicno napisana, rezirana, kast kida, zene nisu sa ovoga sveta.Imam par zamerki na opstu logiku i motivaciju aktera - ali sve u svemu, gledacu je ponovo sigurno. Edited January 23Jan 23 by Caligula
January 23Jan 23 Prva sezona je ok, druga je vec cedjenje suve drenovine. Kako vidim vozace jos 2 sezone minimum. Inace serija je toliko antiwoke da je woke.