Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

O serijama

Featured Replies

1 hour ago, napadaj said:

Meni ovaj opis zvuči kao Brave New World:

"In a world overtaken by a mysterious wave of forced happiness, Carol Sturka, one of the immune few, must uncover what's really going on - and save humanity from its artificial bliss".

Iskreno, to mysterious wave of forced happiness nije uopšte tačno i to nije tajna niti jedan trenutak serije.

fol spojl

Ona kao nešto pokušava mada kako vreme odmiče to postaje sve teže za gledati, postoji jedan dobar metod za oštećivanje kolektiva, ali to njoj ili nije cilj ili joj je nešto kao glupo..ponekad...

Ne deluje mi da se brine preterano za izlečenje ili zašto ona nije zaražena, to su joj rekli pri kraju, iz svojih razloga, nešto kao razlog..

A ni njihov motiv i end game nisu najjasniji niti je interesuju, ali se pri kraju nešto ipak malo pojasni, virus ko virus, samo hoće da se širi.

A ostali "imuni" su, pa, teški za svariti, i kako vreme prolazi sve je teže, ali ih je bilo sve manje tako da je to ok, mada kako su otkrili "lek" u principu ne vidim da bi ostalo više od tri "imuna", the rapist, the ethical man i ona. Ostala nam je jedna epizoda do kraja sezone. Imam par pretpostavki šta bi mogao biti neki potencijalni tvistić jer je napomenuto u prvoj epizodi nešto.

Iskreno, mršavo. Nisam nešto preterano investiran, hoću da nađem Last Man on Earth, sećam se da je krenuo zabavnije, ali sam prestao već u prvoj sezoni, ne sećam se zašto. Pa bih obnovio, da vidim da li je bolje ili lošije od ovog, posebno zato što ima u proseku jači rating (mada prva je jedina 9ka i totalno razumem zašto, počelo je obećavajuće).

Edited by Vapad

• Replies 23.4k
  • Views 2.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ultra plasticni
    ultra plasticni

najebo si

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• copkillah
    copkillah

Posted Images

3 minutes ago, Milošica said:

The Young Pope i The New Pope, valjaju li?

valjaju

Krenula druga sezona The Pitt

George Clooney Nod GIF

ne znam da li je bilo al da pomemem za ljude koji vole opustajuce uk pandurske drame koje se uokvire za sat ipo - novi lynley sasvim pristojan. izasle cetiri epizode. ja gledam na iplayer-u al sigurno ima na potocima.

Edited by adam

1 hour ago, adam said:

ne znam da li je bilo al da pomemem za ljude koji vole opustajuce uk pandurske drame koje se uokvire za sat ipo - novi lynley sasvim pristojan. izasle cetiri epizode. ja gledam na iplayer-u al sigurno ima na potocima.

Novi Lynley ide na HRT2, petkom uveče, termin poznat kao krimi petak. Odgledala jednu epizodu koja je skroz ok.

U staroj seriji, strahovito mi je išla na živce njegova partnerka, koja je izgledala da je upravo iskočila iz kontejnera. Možda je tako napravljeno da potencija razliku u klasama između nih dvoje, ne znam šta drugo.

Nova apgrejdovana pandurka je skroz drugi tip, a ni on ne deluje da je sin nekog erla. Prvi glumac uvek tako izgleda wicked

15 minutes ago, Arkadija said:

Novi Lynley ide na HRT2, petkom uveče, termin poznat kao krimi petak. Odgledala jednu epizodu koja je skroz ok.

U staroj seriji, strahovito mi je išla na živce njegova partnerka, koja je izgledala da je upravo iskočila iz kontejnera. Možda je tako napravljeno da potencija razliku u klasama između nih dvoje, ne znam šta drugo.

Nova apgrejdovana pandurka je skroz drugi tip, a ni on ne deluje da je sin nekog erla. Prvi glumac uvek tako izgleda wicked

i ja sam imao isti problem sa starim linlijem a pri tom zena je sasvim ok glumica. gledao je kojekuda, ne iskace. al tu mi smetala. nova pandurka je ok, bar meni. a i on mi je nekako u skladu s vremenom. tako izgledaju posh klinci danas. sve u svemu, ja zadovoljan.

3 hours ago, Milošica said:

Odlicni.

6 hours ago, Milošica said:

Odlicni, fale mi takve serije.

Bolja mi je druga sezona ,jedino nedostaje Dajan Kiton

On 8. 1. 2026. at 21:42, Milosh76 said:

Jel neko gledao The Night Manager 2 ? Izgleda da su izasle 3 epizode ima na kioscima

Ja sam skinuo prvu sezonu opet, pa cu natenane da odgleda, pa onda drugu

Odgledala opet prvu sezonu i zbindzovala ove 3 iz druge što su izasle.

Prisetila se koliko je Tom Hiddleston hot, meni sirotoj dosta.

Druga sezona dobra za sada, mada su neki elementi zapleta po istoj matrici kao u prvoj sezoni (minus point).

Prime app je i dalje sranje.

Ja cu sad sestu da odgledam. Odlican Nocni menadzer.

Onda skidam drugu, pa polako

Edited by Milosh76

A onda se setim da je serija po knjizi Dzona LeKarea i to objasnjava zasto je odlicna. I naravno fantasticni Hju Lori.

zapravo, samo prva sezona je po njegovoj knjizi, i u njoj se priča završava sa hapšenjem Ropera, dok drugu (a već su ugovorili i treću) rade po originalnom scenariju koji je valjda pisao isto Farr

slušala sam Hiddlestona skoro, neki intervju, pričao je kako se Farr baš trudio da bude što verniji le Kareu

na našu veliku žalost, le Kare je umro 2020. sad

Vreme je za obnavljanje gradiva i Aleka Ginisa.

Američki ripof Doc Martina.

IMDb
No image preview

Best Medicine (TV Series 2026– ) 5.7 | Comedy, Drama

| TV-14

Nisam siguran dal da se radujem il da kukam.