January 15Jan 15 On 14. 1. 2026. at 0:05, Boksi said:Vreme je za obnavljanje gradiva i Aleka Ginisa.ja odgledao on i tikera i smajlijeve ljude sad tokom praznika. great minds
January 16Jan 16 On 14. 1. 2026. at 21:00, steins said:Američki ripof Doc Martina.IMDbBest Medicine (TV Series 2026– ) ⭐ 5.7 | Comedy, Drama| TV-14Nisam siguran dal da se radujem il da kukam.Preventivno kukam
January 16Jan 16 Počeo sam Landmana na 2 epizode i nekih 8, 9 dana do kraja, uhvatio me neizdrž, iako sam pregazio kodeks da sačekam sve kao razvući ću do nedelje, uspevam nekako ali sam ubacio par miniserija između :) Šeridan ume da napravi svet u kome je lepo biti, makar i preko televizora. Fotografija mi možda u ovoj sezoni vuče malo previše na žuto, utiska sam da smo tu skraćeni za neke druge boje i doživljaje no ništa strašno, kamera, fotografija, sve je u suštini dobro da bolje ne može biti... Siguran sam da se ne biraju slučajno ni vrhunski primerci ženskoga roda, ne zna se koaj je bolja, mama ćera ili advokatica (ako moram, biram ovu treću), ali i to utiče makar i podsvesno na sveukupni dojam vizuelnog i doživljaja serije uopšte, prosto prijaju očima bez obzira što je npr ćerina uloga praktično karikaturizovana dok je keva mnogo kompleksniji lik iako naizgled sličan. Serija vozi standardno dobro, uživam, u suštini sam samo došao da podelim ovaj kadar i jedan od najjačih pogleda ikada. Svi znamo kakva je Sam Elliott njuška ali ovim pogledom je prevazišao sebe, slikao sam sa tv-a ali vidi se dovoljno... Odličan je dodatak seriji njegova uloga kao i upoznavanje sa porodičnim background-om Bilija Boba. Generalno su im odlične zajedničke scene.
January 16Jan 16 mama je teska kurava, cerka semierektibilna, jedino advokatica ima karogeni potencijal
January 17Jan 17 IMDbThe Creep Tapes (TV Series 2024– ) ⭐ 6.8 | Horror25m | Not RatedKo god voli Duplasove Creep filmove ovo je nastavak u duhu njih. Horor plus komedija. Po pola sata svaka epizoda, 13 komada, super za bindž. Ja uživao.
January 17Jan 17 23 hours ago, 3opge said:mama je teska kurava, cerka semierektibilna, jedino advokatica ima karogeni potencijalTexas jeste njesra ali su teksašanke extra. Oduvek!Meni preostala još zadnja epizoda. Prvi serijal jeste bio malo bolji, ali šta se sada emituje preko Netflix-a ovo je preporučljivo. Tako daleko a tako fino!PSNišta ne fali ni jadnoj mexicanki. Edited January 17Jan 17 by zmanic
January 18Jan 18 Žal za mladost me hvata kad vidim izbor ovih dana. Ne mogu dizaberem...Tražim jednu fantasy/mystery seriju koja se emitovala kasnih 80ih... Našao kad sam počeo da mislim o formatu, pa evo kad sam tu, da podelim:The storyteller