January 6Jan 6 2 hours ago, kipo said:Ja zapoceo nedavno Doctor Who pa zajebava strim i titl. Da li ima neko link za kioske Doctor Who 1963, sa titlovima? Ja ne pronalazim.https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=6188249
January 8Jan 8 Jel neko gledao The Night Manager 2 ? Izgleda da su izasle 3 epizode ima na kioscimaJa sam skinuo prvu sezonu opet, pa cu natenane da odgleda, pa onda drugu Edited January 8Jan 8 by Milosh76
January 8Jan 8 Jeste bila dobra ta serija, nego davno bese prva sezona. Sad treba opet pogledati prvu, pa onda ovu novu..ko ce da se seti inace radnje i detalja..
January 8Jan 8 47 minutes ago, Stela said:Jeste bila dobra ta serija, nego davno bese prva sezona. Sad treba opet pogledati prvu, pa onda ovu novu..ko ce da se seti inace radnje i detalja..Pogledaj neki recap, ima ljudi na YT koji ih super rade.
January 8Jan 8 2 minutes ago, Stela said:Pa i nema puno epizoda po sezoni, moze da se obnovi.Pa ne znam, jako detaljni i temeljni recap-i su od 10 do 20ak minuta, no naravno da je bolje pogledati sve, ako to želiš.
January 8Jan 8 Zelim ne bih planirala da gledam drugu da mi se nije svidela prva sezona. Ima 6 epizoda, nije mnogo. Taman da se vratim u dogadjaje, likove, odnose...Ovaj recap sad pustila minut i nije to za mene.
January 9Jan 9 Počeli Pluribus, jer ga svi hvale. Devoci se baš baš sviđa, meni je okish, gledljivo. Dobra premisa.
January 9Jan 9 1 hour ago, Vapad said:Dobra premisa.jeste, mada nije nova*. ono sto mene primarno rajca je viseslojne reference na sadasnjost. tj aktuelni zivot iako je scifi ili kako vec*invasion of body snatchers, krajem 70ih Edited January 9Jan 9 by uini
January 11Jan 11 On 9. 1. 2026. at 9:44, Vapad said:Počeli Pluribus, jer ga svi hvale. Devoci se baš baš sviđa, meni je okish, gledljivo. Dobra premisa.Meni ovaj opis zvuči kao Brave New World:"In a world overtaken by a mysterious wave of forced happiness, Carol Sturka, one of the immune few, must uncover what's really going on - and save humanity from its artificial bliss".