December 25, 2025Dec 25 Ma moze se gledati, naravno. Bolje je od dosta toga, prvih 3-4 odlicne ali onda postane jednostavno dosadno.
December 25, 2025Dec 25 Neces puno propustiti ako je preskocis, licno mi je zao sto sam je uopste gledao, vise me zivcirala do sto sam uzivao u istoj.Juzno-americki pandan je mnogo zanimljiviji lik od glavne junakinje, pre bih njega gledao u drugoj sezoni nego doticnu.
December 27, 2025Dec 27 https://m.imdb.com/title/tt31314754/Konačno odgledao. Izuzetan je Gejsi, neuporediv sa onom ntflx fantazijom sa Gejnom. Samo napomena da je Gejsi u stvarnosti bio mnogo zliji od ovog glumca, odnosno njegove uloge, a i glumac se zaista potrudio da dočara lik ovog simpatičnog debeljuce koji je voleo dečake, pa ih voleo do smrti. Sećam se onog detalja kada ga je GG Allin negde početkom devedesetih posetio na death row-u pa se siti ispričaše, jer su obojica bili na toj torture liniji i raznim parafilijama, zapravo niko ne zna o čemu su pričali ali jebem li ga- može se naslutiti. Sigurno nisu pričali o lepoj umetnosti i pročitati knjigama, to mos def. Sve preporuke za seriju.
December 28, 2025Dec 28 Odgledao sam Dextera Resurrection... Biće spojlera.Jebem mu mater, voleo sam Dextera ili ono što je nekad od njega bilo. Ali ovo "udruženje serijskih ubica" je baš ono epic fail, totalna glupost. Možda je u nekom univerzumu to moglo da funkcioniše ali moralo bi baš dosta toga da se poklopi, dobri i dobro osmišljeni glumci/likovi, kao i kako je to sve napisano. Ovo je... Loše. Neubedljivo.Te njegov brat, te on, te sad njegov sin, svi imaju poriv da ubijaju ali ono što me najviše nervira je taj pokušaj da se to svede pod neku moralnu vertikalu i ispravnost u ime pravde, a čovek pobio tipa 300 ljudi, kakvi god da su. Priča je sa njega prešla na sina, a i on se resetovao u killer mode i sad smo bukvalno na početku negde.Mislim da je i malo produkcija a i režija slabija, fotografija loša, Dexterova naracija monotona, ponavlja se, ništa novo, ništa originalno... Slučajeve serijskih ubica rešava odprilike za 20 minuta, sve zna, sve informacije ima, kao neko nadprirodno biće... Nije ovo totalni krš i može da se odgleda ali aman više dosta sa Dexterom jbt.Zato Mayor of kingstown S04 dosta dobro, praktično standardno. I tu se vrtimo malo u krug, uvek je borba za prevlast što u zatvoru, što napolju, ali sirovo je, brutalno, ne ulepšavaju bilo šta, ima likova sa dosta zanimljivim story lajnovima, Ian-ova mi se najviše sviđa od svih ove sezone, pa i Majkov brat prolazio i prolazi kroz ozbiljna sranja. Sad blejim pored kompa i čekam da se pojavi poslednja epizoda, mora da padne pre spavanja.
December 28, 2025Dec 28 Dugo sam izbjegavao da gledam Dextera, jer sam procitao sinopsis i nisam uspio sastaviti mogucnosti koje bi dovele do interesantnog gledanja serije. Slomila me cerka koja je nesto malo gledala pa preporucuje. Razgovarali malo, kaze ona probaj. OK, moram. Da li 2 ili 3 epizode sam uspio, i ne kontam. zaista. Uz svu marketinsku pricu kako su ti koje ubija losi, pa on dobar sto ih ubija, on zapravo ubija, sijece reze, tranzira, pati, umara ljude. Negledljivo. Ne razumijem vas koji mozete gledati to. Pocevsi od moga djeteta, da se razumijemo.
December 28, 2025Dec 28 Jučerašnji zbinđ: Pluribus, 2025.Morila me neka nejaka temperatura, taman da umrtvi periferiju čula.Meni je povest najpre o ljubavi i osami. Sve što može iščeznuti* ako se delegira AGI?______*Jel se piše sa s ili... š?
December 28, 2025Dec 28 On 25. 12. 2025. at 10:03, Halvard said:E sad ste me baš oladili od Pluribusa, a to je jedna od baš retkih serija koje sam planirao da ganjam van streaming servisa koje imam.jako dobar je pluribus i to na nekoliko nivoa.idealno bi bilo da je zamisljen kao jedna sezona ali videcemo, mozda ce biti sposobni da ga izvozaju nije kao da gledam puno serija godisnje ali ova je svakako najbolja u 2025 imo
December 30, 2025Dec 30 Landman se u drugoj sezoni transformisala u sapunsku operu i nikako da se iskobelja.
December 31, 2025Dec 31 Pluribus je svakako landmark serija iz ove godine. Pre no što odlučite da zbindžujete prvu sezonu, a word of warning: sledeća sezona počinje sa produkcijom tek u maju 2026. A i nije serija za bindž već za lagano uživanje, za nas koji volimo slow-burn serije.@makaronee iš+čekivati, čeznuti, iščupati (jednačenje po zvučnosti + po mestu tvorbe)
January 1Jan 1 On 12/31/2025 at 3:32 PM, laki strajk said:iš+čekivati, čeznuti, iščupati (jednačenje po zvučnosti + po mestu tvorbeДанке!Jezik.. svoj zaboravio, tuđ ne naučio.OnTNavijam drugu sezonu Landmana.. tjah, štaznam. Edited January 1Jan 1 by makaronee
January 6Jan 6 Ja zapoceo nedavno Doctor Who pa zajebava strim i titl. Da li ima neko link za kioske Doctor Who 1963, sa titlovima? Ja ne pronalazim.