December 7, 2025Dec 7 Is Hugh Laurie in Night Manager 2?Hugh Laurie also returns as arms dealer Richard Roper, confirming he survived the ambiguous season one ending. New additions to the cast include: Diego Calva (Babylon, Narcos: Mexico) as Teddy Dos Santos, the Colombian businessman who becomes Pine's new adversary.Sad moram opet da odgledam prvu sezonu😁 Edited December 7, 2025Dec 7 by Milosh76
December 8, 2025Dec 8 SandokanNe znam kako vi al ja ziv sretan Edited December 8, 2025Dec 8 by steins
December 11, 2025Dec 11 ovde u gradu sam odgledao na SBB klubu odličnu austarlijsku seriju. "crni sneg" 2 sezone. mogla bi da sledi i treća. ima materijala zaostalog iz druge - riči.lik glavnog junaka, detektiva je izuzetno neubičajen. pogledajte. dobri su australci.
December 11, 2025Dec 11 4 hours ago, đorđe geprat said:ovde u gradu sam odgledao na SBB klubu odličnu austarlijsku seriju. "crni sneg" 2 sezone. mogla bi da sledi i treća. ima materijala zaostalog iz druge - riči.lik glavnog junaka, detektiva je izuzetno neubičajen. pogledajte. dobri su australci.Gledao sam to, nije loše, ali ne bih se složio da je lik detektiva neuobičajen, više mi je iskreno stereotipan. Policajac sa "problemima", bilo ih je onoliko u istoriji filma i serija... Mada ja gotivim Ragnara, ovde je psiho isto kao i u Vikinzima, pa ga zato nešto specijalno nisam ni doživeo..
December 11, 2025Dec 11 1 hour ago, Mil@n said:Gledao sam to, nije loše, ali ne bih se složio da je lik detektiva neuobičajen, više mi je iskreno stereotipan. Policajac sa "problemima", bilo ih je onoliko u istoriji filma i serija... Mada ja gotivim Ragnara, ovde je psiho isto kao i u Vikinzima, pa ga zato nešto specijalno nisam ni doživeo..OK, ovo sa problemima jeste stereotipno, mislio sam više na njegovu nonšalanciju u ispitivanju.
December 12, 2025Dec 12 Odgledao ovaj Shogun. Jebote kako su ga usrali. Takmicenje u tome ko ce izmisliti besmisleniji nacin da se ubije (po mogucstvu sepukuom). Neki jadni pokusaj GoTa uz malo Pokahontas u Japanu. Jos ubise jedini lik koji ima neku dubinu i dusu.IMDbShōgun (TV Series 2024–2026) ⭐ 8.6 | Action, Adventure, D...1h | Not Rated
December 18, 2025Dec 18 odgledali smo velšku seriju "Still Waters" na EON klubu. nije bog zna kako ubedljivo no, prvo velško što sam gledao. može da se isprati. 6 epizoda.
December 20, 2025Dec 20 ovog puta odlična drama serija iz velsa. pogledajte je na EON klubuthe light in the hall
December 20, 2025Dec 20 IMDbDay 5 (TV Series 2016–2017) ⭐ 7.3 | Adventure, Comedy, Drama45mNa momente ozbiljno, na momente komično a sve vreme u potrazi za lekom ili lekovima, u zavisnosti od profesija... I uzrasta. Dve sezone i dodat je prequel od tri kratkometražna filma. Ne nalazi se baš lako po netu.e: Kad su počeli da zevaju u kolima, zevnuo i ja. To me je kupilo. Edited December 20, 2025Dec 20 by Meduzalem
December 21, 2025Dec 21 Ne znam da li je bilo,, da ne premotavam.Odgledao dve epizode Musolinija, odlicno.Pokupljeno najbolje od mega giga producenata Sorentina i Larrain-a.
December 24, 2025Dec 24 Pluribus jako krenuo, pa se umrtvio dvije ep pred kraj, pa bezveze kraj koji najavljuje sledecu sezonu. Totalno nepotrebno, rasplinuce se kao i The last man on Earth, vec jeste.
December 25, 2025Dec 25 5 hours ago, kipo said:Pluribus jako krenuo, pa se umrtvio dvije ep pred kraj, pa bezveze kraj koji najavljuje sledecu sezonu. Totalno nepotrebno, rasplinuce se kao i The last man on Earth, vec jeste.meni je ostala poslednja epizoda, ali vec od trece ne ocekujem nista vise od najave za sledecu sezonu. da nije glavne glumice vec bi batalio.
December 25, 2025Dec 25 5 hours ago, banecare1 said:meni je ostala poslednja epizoda, ali vec od trece ne ocekujem nista vise od najave za sledecu sezonu. da nije glavne glumice vec bi batalio.Ja sam nesto bio siguran da nece biti druga sezona pa sam bas popizdio. Pola ove sezone ispade bas tanko a pocetak bas obecavao.
December 25, 2025Dec 25 E sad ste me baš oladili od Pluribusa, a to je jedna od baš retkih serija koje sam planirao da ganjam van streaming servisa koje imam.