Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

O serijama

Featured Replies

Ne znam sto su ovoliku pauzu napravili, skoro 10 godina..

• Replies 23.4k
  • Views 2.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ultra plasticni
    ultra plasticni

najebo si

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• copkillah
    copkillah

Posted Images

Is Hugh Laurie in Night Manager 2?

Hugh Laurie also returns as arms dealer Richard Roper, confirming he survived the ambiguous season one ending. New additions to the cast include: Diego Calva (Babylon, Narcos: Mexico) as Teddy Dos Santos, the Colombian businessman who becomes Pine's new adversary.

Sad moram opet da odgledam prvu sezonu😁

Edited by Milosh76

Sandokan

Ne znam kako vi al ja ziv sretan jerry

Edited by steins

ovde u gradu sam odgledao na SBB klubu odličnu austarlijsku seriju. "crni sneg" 2 sezone. mogla bi da sledi i treća. ima materijala zaostalog iz druge - riči.

lik glavnog junaka, detektiva je izuzetno neubičajen. pogledajte. dobri su australci.

4 hours ago, đorđe geprat said:

ovde u gradu sam odgledao na SBB klubu odličnu austarlijsku seriju. "crni sneg" 2 sezone. mogla bi da sledi i treća. ima materijala zaostalog iz druge - riči.

lik glavnog junaka, detektiva je izuzetno neubičajen. pogledajte. dobri su australci.

Gledao sam to, nije loše, ali ne bih se složio da je lik detektiva neuobičajen, više mi je iskreno stereotipan. Policajac sa "problemima", bilo ih je onoliko u istoriji filma i serija... Mada ja gotivim Ragnara, ovde je psiho isto kao i u Vikinzima, pa ga zato nešto specijalno nisam ni doživeo..

1 hour ago, Mil@n said:

Gledao sam to, nije loše, ali ne bih se složio da je lik detektiva neuobičajen, više mi je iskreno stereotipan. Policajac sa "problemima", bilo ih je onoliko u istoriji filma i serija... Mada ja gotivim Ragnara, ovde je psiho isto kao i u Vikinzima, pa ga zato nešto specijalno nisam ni doživeo..

OK, ovo sa problemima jeste stereotipno, mislio sam više na njegovu nonšalanciju u ispitivanju.

Odgledao ovaj Shogun. Jebote kako su ga usrali. Takmicenje u tome ko ce izmisliti besmisleniji nacin da se ubije (po mogucstvu sepukuom). Neki jadni pokusaj GoTa uz malo Pokahontas u Japanu. Jos ubise jedini lik koji ima neku dubinu i dusu.

IMDb
No image preview

Shōgun (TV Series 2024–2026) 8.6 | Action, Adventure, D...

1h | Not Rated

odgledali smo velšku seriju "Still Waters" na EON klubu. nije bog zna kako ubedljivo no, prvo velško što sam gledao. može da se isprati. 6 epizoda.

ovog puta odlična drama serija iz velsa. pogledajte je na EON klubu

the light in the hall

IMDb
No image preview

Day 5 (TV Series 2016–2017) 7.3 | Adventure, Comedy, Drama

45m

Na momente ozbiljno, na momente komično a sve vreme u potrazi za lekom ili lekovima, u zavisnosti od profesija... I uzrasta. Dve sezone i dodat je prequel od tri kratkometražna filma. Ne nalazi se baš lako po netu.

e: Kad su počeli da zevaju u kolima, zevnuo i ja. To me je kupilo.

Edited by Meduzalem

Ne znam da li je bilo,, da ne premotavam.

Odgledao dve epizode Musolinija, odlicno.

Pokupljeno najbolje od mega giga producenata Sorentina i Larrain-a.

Pluribus jako krenuo, pa se umrtvio dvije ep pred kraj, pa bezveze kraj koji najavljuje sledecu sezonu. Totalno nepotrebno, rasplinuce se kao i The last man on Earth, vec jeste.

5 hours ago, kipo said:

Pluribus jako krenuo, pa se umrtvio dvije ep pred kraj, pa bezveze kraj koji najavljuje sledecu sezonu. Totalno nepotrebno, rasplinuce se kao i The last man on Earth, vec jeste.

meni je ostala poslednja epizoda, ali vec od trece ne ocekujem nista vise od najave za sledecu sezonu. da nije glavne glumice vec bi batalio.

5 hours ago, banecare1 said:

meni je ostala poslednja epizoda, ali vec od trece ne ocekujem nista vise od najave za sledecu sezonu. da nije glavne glumice vec bi batalio.

Ja sam nesto bio siguran da nece biti druga sezona pa sam bas popizdio. Pola ove sezone ispade bas tanko a pocetak bas obecavao.

E sad ste me baš oladili od Pluribusa, a to je jedna od baš retkih serija koje sam planirao da ganjam van streaming servisa koje imam.