November 13, 2025Nov 13 Repriziram House Of Cards, ide na TV-u i uzivam u bravurama Spaceya. Boze koja je to glumcina, nema vise takvih majstora.
November 13, 2025Nov 13 Silos od Epla, baš dobra produkcija.O ovome se sigurno pričalo ranije, kod mene tek sad na redu, na pola druge sezone. Mračno, toksično, klaustrofobično, a možda baš tako bude. Ili nešto slično, svakako vizija budućnosti koju treba imati u vidu. Plus je Rebeka mrnjau kad skrati kosu na pola priče.
November 13, 2025Nov 13 55 minutes ago, autsajder said:Silos od Epla, baš dobra produkcija.O ovome se sigurno pričalo ranije, kod mene tek sad na redu, na pola druge sezone. Mračno, toksično, klaustrofobično, a možda baš tako bude. Ili nešto slično, svakako vizija budućnosti koju treba imati u vidu. Plus je Rebeka mrnjau kad skrati kosu na pola priče.Oces da kazes da ti nije dosadna serija?
November 13, 2025Nov 13 Nije ni Morning Show loš ove sezone, prošlu sam preskočio i nije mi se vraćalo.Od novijih miniserija moram da checkiram All Her Fault, sucker sam za priče o nestalim osobama.A ovo ne prestaje da me proganja na tviteru, nakon što sam pogledao par klipova…
November 14, 2025Nov 14 Moram da podelim jedan wtf momenat- Takaši Miike ima horor seriju koja ide, pazi sad, na dizni plusu.
November 14, 2025Nov 14 Ja pustio soguna, koji je pobrao bas dobre kritike. Prve dve epizode samo nesto sede na podu i diskutuju, hoce nekad nesto da se desi, da sevne katana? Il da bataljujem
November 14, 2025Nov 14 Uh, ovaj novi sogun je baas bio nekako bled, tesko da ce ti ostatak serije znacajno promeniti te prve utiske.
November 15, 2025Nov 15 IMDbAll Her Fault (TV Mini Series 2025) ⭐ 7.7 | Drama6h 52m | TV-MAOsveženje u moru stereotipnih serija, gde posle prve 2 epizode znaš kako će da se sve završi. Ovde imamo nekoliko neočekovanih obrta, koji te onemogućavaju da predvidiš kraj. Ok, sam kraj je logičan, ali bukvalno ne vidiš ga do poslednje epizode. Kasting je više nego dobar, sem plavog koji glumi muža, on je katastrofalan. Buckastu riđu jedino znam iz onog bizarnog filma gde je putnik kroz vreme sam sebi otac i majka.
November 15, 2025Nov 15 2 minutes ago, Arkadija said:Osveženje u moru stereotipnih serija, gde posle prve 2 epizode znaš kako će da se sve završi. Ovde imamo nekoliko neočekovanih obrta, koji te onemogućavaju da predvidiš kraj. Ok, sam kraj je logičan, ali bukvalno ne vidiš ga do poslednje epizode.Kasting je više nego dobar, sem plavog koji glumi muža, on je katastrofalan. Buckastu riđu jedino znam iz onog bizarnog filma gde je putnik kroz vreme sam sebi otac i majka.Sta ti sreco gledas a mislio sam za tebe da si jedna od normalnijih ovde.
November 15, 2025Nov 15 17 minutes ago, Lancia said:Sta ti sreco gledas a mislio sam za tebe da si jedna od normalnijih ovde.Natrci ponekad na tv IMDbPredestination (2014) ⭐ 7.4 | Action, Drama, Sci-Fi1h 37m | R
November 15, 2025Nov 15 11 hours ago, ZokiAsov said:Ja pustio soguna, koji je pobrao bas dobre kritike. Prve dve epizode samo nesto sede na podu i diskutuju, hoce nekad nesto da se desi, da sevne katana? Il da bataljujemBataljuj.
November 15, 2025Nov 15 Zna se koji Sogun jedino valja.IMDbShogun (TV Mini Series 1980) ⭐ 8.1 | Adventure, Drama, Hi...1h 49m | TV-MAJe l` tako, staramajke?
November 15, 2025Nov 15 12 hours ago, Arkadija said:Buckastu riđu jedino znam iz onog bizarnog filma gde je putnik kroz vreme sam sebi otac i majka.Nisi gledala Succession . Kažu oni muzikalni da je odlično skinula američki akcenat sa obzirom da je australijanka Alien earth obnovljen za drugu sezonuGlavna glumica me podsetila da pogledam Ameliju Pulen. Krasan film ,remek delo skoro kao Ničija zemlja Možda i nije loša stvar što ga nisam gledao ranije ,ovako je bolje sazreo Pluribus nadam se da će se zadržati na jednoj sezoni , ne bi valjalo da razvuku priču