November 16, 2025Nov 16 Dal da se zajebem pa da krenem sa Last Samurai Standing posle mrljavog Shoguna?
November 16, 2025Nov 16 On 15. 11. 2025. at 11:19, kronostime said:Zna se koji Sogun jedino valja.IMDbShogun (TV Mini Series 1980) ⭐ 8.1 | Adventure, Drama, Hi...1h 49m | TV-MAJe l` tako, staramajke?Nije.Najbolji je Shogun:Total War.
November 16, 2025Nov 16 1 minute ago, Filozof manijak said:Nije.Najbolji je Shogun:Total War.Od kad se ti odazivas na "staramajke"?
November 19, 2025Nov 19 Drugar mi preporučio The Chair Company. Prva epizoda je izuzetno intenzivna i asocira me intenzivnošću na legendarni Uncut Gems, s tim da je ovde to više na krindž strani. Gledaću sve, nadam se da ostaje na istom nivou do kraja.
November 19, 2025Nov 19 Verovatno ti se ne bi dopala ako ti je već to bilo mučno. I meni je već tu bilo napeto na čudan način, ali me vuče da gledam dalje. :D
November 19, 2025Nov 19 nije mi bilo mučno, nego me apsolutno ništa nije povuklo da vidim treću scenua sad vidim da izbacuju epizode na nedeljnom nivou, još jedan -apropo hbo/max i nedeljnih serija, završio onaj task. počeo, pa stao na trećoj da oni izemituju sve i da onda mogu ko čovek da gledam, u međuvremenu video hajp na forumu i sve nešto trljam ruke, pošto ovo s početka nije bilo lošea ono boza
November 19, 2025Nov 19 To sam skinuo, ali nisam još počeo da gledam. Poslednje što sam gledao od Rufala je I Know This Much is True, to je bilo dobro.Gledam Boston Legal već cirka 4 meseca, to mi je baš gušt.
November 23, 2025Nov 23 On 16. 11. 2025. at 17:41, Lancia said:Dal da se zajebem pa da krenem sa Last Samurai Standing posle mrljavog Shoguna?Kršina od serije realno, nemoj
November 23, 2025Nov 23 On 16. 11. 2025. at 17:41, Lancia said:Dal da se zajebem pa da krenem sa Last Samurai Standing posle mrljavog Shoguna?Nema nekog razloga da gledas ... ja sam odgledao jer sam krenuo i mislio sam da je kraj u ovih 6 epizoda, ali je tek kraj prvog poglavlja
November 25, 2025Nov 25 DNA do Crime - odgledao a i nisam morao sest epizoda, sve vec vidjeno u slicnim daleko boljim serijama. A i ekipa glumaca, brate mili kad se delila harizma bili na zacelju kolone.
November 26, 2025Nov 26 Odgledao sam Slow Horses S05, i evo zašto meni bar SH nikad neće biti top kvalitet.Znam da je svima GO car, radi "fenomenalan posao", "razvaljuje" i nije to daleko od istine ali meni je iskreno pomalo zamarajući taj njegov mizantropsko-maliciozno-provokativni pristup svemu svakome i svačemu, kod njega ne postoji ništa više osim toga.One rupe na čarapama, msm... Preterana banalizacija jednog od najvećih mozgova MI5 ikada.DIrektor MI5 je čovek koji je toliko tupav da prosto ubija celu seriju i čini teškim da se gledalac uvuče ozbiljnije u bilo koju radnju jer država koja ima takvog čoveka na čelu tajne službe ništa drugo do terorizma i nije zaslužila...Prekratke epizode, površni odnosi likova, nema dubine, niti neke iole veće drame među njima.