November 3, 2025Nov 3 Just now, Filozof manijak said:Ne sviđa ti se ni onaj dvodelni tv film sa Tim Curry-ijem?Klasik!
November 3, 2025Nov 3 Apropo It-a knjiga je takva da teško može da se prenese na filmsko platno jbg. Mada mi je više za mini seriju nego za film.
November 3, 2025Nov 3 1 hour ago, ultra plasticni said:direktor mi5 je doslovno sveden na karikaturu, neupucen, trapav, niko ga ne ferma 2% i svi znaju da se pita tarnerova. smesan je bio kad nestalo struje i svi nesto caskaju, pa on pita nekog analiticara, jel tako da kod muslimana toga nema, a ovaj mu kaze ne znam ja sam sikJedna od jacih fora . Super mi je sto comic relief nije sveden samo na Oldmana koji je urnebesan, vec prosiren i na druge likove. Super je vozila ova sezona, jedva cekam sledecu..
November 3, 2025Nov 3 kad ste gledali poslednji put tv film it i jel ste imali više od 12 godina? bolje ne ponavljajte gerald's game je odličan btw, a niko ga nikad ne spominje Edited November 3, 2025Nov 3 by Pokojni Ruxin
November 4, 2025Nov 4 Wong Kar Wai će se oprobati i u formatu TV serije, na Cretirion kanalu od 24. novembra - Blossoms Shanghai:
November 7, 2025Nov 7 Jel neko naceo/gledao Pluribus?¿Bas retko nesto ima preko 9 na imdb-u. Edited November 7, 2025Nov 7 by Lancia
November 7, 2025Nov 7 to već izašlo? fala na informacijidobro ima tek 2000 glasova, ali gilligan i rhea seehorn znači da se svakako gleda
November 8, 2025Nov 8 I ovakvu ocenu retko šta ima. Mislim da je toliko loše da su ljudi počeli gledati hajpovati iz sprdnje, eno mi puna lajna…Ako se neko sa foruma usudi da pogleda, to mora biti @Patty Lee
November 8, 2025Nov 8 6 hours ago, mraki said:I ovakvu ocenu retko šta ima.Mislim da je toliko loše da su ljudi počeli gledati hajpovati iz sprdnje, eno mi puna lajna…Ako se neko sa foruma usudi da pogleda, to mora biti @Patty LeeDa, to bas lici na Patty, pre bi to gledala nego se druzila s nama, mi kod nje ako imamo ocenu 1,3 puna kapa
November 9, 2025Nov 9 On 8. 11. 2025. at 7:14, Lancia said:Jel neko naceo/gledao Pluribus?¿Bas retko nesto ima preko 9 na imdb-u.zabavno, ali ni blizu ocene sa imdb
November 11, 2025Nov 11 On 7. 11. 2025. at 22:16, mraki said:I ovakvu ocenu retko šta ima.Mislim da je toliko loše da su ljudi počeli gledati hajpovati iz sprdnje, eno mi puna lajna…Ako se neko sa foruma usudi da pogleda, to mora biti @Patty Leejel se Kim obnazuje?
November 12, 2025Nov 12 On 28. 10. 2025. at 22:21, pariah said:IMDbDetectorists (TV Series 2014–2022) ⭐ 8.6 | Comedy30m | TV-14Pretpostavljam da je većina gledala ali ja tek otkrio i ako bar jedan forumaš naleti na preporuku- vredelo je. BBC u svom najboljem ruhu: duhovito i duševno, nenametljivo inteligentno, humano, toplo, lepo a nezaslađeno patetikom i dodvoravanjem kretenima što je trejdmark američkih a naročito netfliksovih abortusa od humorističkih serija. Ako hoćete dosetke, kreveljenje i pančlajne i bar 4 "gega" u minuti- zaobiđite. Ovde je humor nenapadan i srođen s dramom. 3 sezone po 6 epizoda po 30 minuta, ja gledao po dve odjednom. Tobi Džons je glumac i po.ja sam gledala skoro..preporucio mi drugar koji je usao u taj hobi mada sam ja to davno,davno na preskoke gledala na nekoj televiziji pa sam sad kompletirala...predivni su