October 16, 2025Oct 16 7 minutes ago, Fakundo Sava said:@Lancia Malo je izmaštana ,pogledaj detalje kad završiš serijuVazi se. Danas samo jednu epizodu. Kad sam bio na pola, nisam mogao da izdrzim, morao sam da pogledam da li je true story u pitanju.
October 17, 2025Oct 17 Odavno nisam gledao nesto bolesnije, a tek sam pogledao dve epizode. IMDbDevil in Disguise: John Wayne Gacy (TV Mini Series 2025)...7h 34m | TV-MA
October 18, 2025Oct 18 On 17. 10. 2025. at 23:21, nautilus said:Odavno nisam gledao nesto bolesnije, a tek sam pogledao dve epizode.IMDbDevil in Disguise: John Wayne Gacy (TV Mini Series 2025)...7h 34m | TV-MAGde si ovo gledao?
October 19, 2025Oct 19 Oh, bato ... kako možete, te - Pravi zločin - varijante ?Meni jezivo i vesti da gledam - i one postadoše prebolesne....Inače htedoh samo da preporučim, iako nije sveža - ali je i lepa i dobra: Ko zna, zna ... daće Bog i drugu sezonu, valjda.
October 19, 2025Oct 19 I još jedna samo - sad naleteh.Fino deluje - dobri glumci. Edited October 19, 2025Oct 19 by Kako god ...
October 26, 2025Oct 26 Odgledao Volju Sinovljevu. Odličnost. Kad gledam ove sajfaj serije uvek mi je fokus na scenografiji - prosto imam tu maniju da gledam sve van fokusa u kadru i tražim mane - ovde nisam našao ni jednu jedinu. Baš se vodilo računa o detaljima. Svaka čast. Jedino ko mi je povremeno smetao je nesrećni Sergej koji ipak nije mogao da se otrgne povremenim padovima u svoj stereotip (ko ono u Crnoj Svadbi* kad Nikola Kojo pomisli da je u Andjelima, pa se ko fol nabacuje u prolazu medicinskoj sestri u prolazu), pa je smarao al dobro. Navikao sam na to da ovaj manje više u svakoj ulozi postane Crni Gruja na sekund. Iskreno se nadam da će snimiti drugu sezonu. * nisam se ovoga setio - obnavljam prvu sezonu Crne Svadbe pa da krenem u drugu. Sad mi izgleda zeru gluplje nego kad sam gledao prvi put al opet dobro - mora se imati masivan respekt kad se naši™ uhvate u koštac sa netipičnim žanrovima.
October 28, 2025Oct 28 IMDbDetectorists (TV Series 2014–2022) ⭐ 8.6 | Comedy30m | TV-14Pretpostavljam da je većina gledala ali ja tek otkrio i ako bar jedan forumaš naleti na preporuku- vredelo je. BBC u svom najboljem ruhu: duhovito i duševno, nenametljivo inteligentno, humano, toplo, lepo a nezaslađeno patetikom i dodvoravanjem kretenima što je trejdmark američkih a naročito netfliksovih abortusa od humorističkih serija. Ako hoćete dosetke, kreveljenje i pančlajne i bar 4 "gega" u minuti- zaobiđite. Ovde je humor nenapadan i srođen s dramom. 3 sezone po 6 epizoda po 30 minuta, ja gledao po dve odjednom. Tobi Džons je glumac i po.
October 29, 2025Oct 29 On 17. 10. 2025. at 23:21, nautilus said:Odavno nisam gledao nesto bolesnije, a tek sam pogledao dve epizode.IMDbDevil in Disguise: John Wayne Gacy (TV Mini Series 2025)...7h 34m | TV-MAMoraću ovo skinuti.Snimite mu facu, znači totalno ga zabole za sve. Dokle je brojao? Oko 40? Jebotebog. Edited October 29, 2025Oct 29 by pariah
October 29, 2025Oct 29 8 minutes ago, pariah said:Moraću ovo skinuti.Snimite mu facu, znači totalno ga zabole za sve. Dokle je brojao? Oko 40? Jebotebog.Imaš moj utisak na dokumentarcima (ili Netflix tema ne sećam se). U svakom slučaju - 33 i da, nula empatija i griža savesti.
October 29, 2025Oct 29 Preorala sve torente: Gde mogu da nađem "This is not a murder mystery" .... navodno je emitovano još u avgustu? Jel zna neko?
October 29, 2025Oct 29 Krank Berlin, prevedeno kao Berlin ER. Ko voli Pitt volece i ovo, meni je ova cak i bolja, ljudskija nekako, realnija.
October 30, 2025Oct 30 Počela Down Cemetery RoadDobro je za sada ... Ema je Ema ... naravno i Ruth Wilson je odlična .... super kombo.
October 30, 2025Oct 30 On 29. 10. 2025. at 9:53, hansolo said:Preorala sve torente: Gde mogu da nađem "This is not a murder mystery" .... navodno je emitovano još u avgustu? Jel zna neko?Mogu ja da ti posaljem celu sezonu, ako mozes da gledas bez prevoda. Tj. sa holandskim, nalepljenim titlom Koliko vidim, normalnih (eng/srb) titlova nema.