Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

O serijama

Featured Replies

On 24. 9. 2025. at 17:55, pariah said:

Reprizirao TP3- the return po prvi put od emitovanja, kako svevišnji nalaže- ekstra blurej rip sa dodacima kod braće rusa i trebalo mi je 4 dana za 18 epizoda.

Ono što imam da izjavim za dnevnik je da ova sezona može i treba da stoji zasebno na onoj listi top 10 serija svih vremena. Sa sopranosima i žicom koji, jelte dele prvo mesto...

Ne pamtim da me je kraj neke serije ili filma toliko pogodio kao poslednjih nekoliko minuta TP3...i psihički i fizički, nešto me je tu žestoko odradilo, 2-3 dana sam bio nekako skenjan. Znam da se mnogi ne slažu, ali meni je TP3 među najboljim stvarima koje sam ikada gledao na TV-u...prve 3, osma i poslednje 2 epizode su mi najbolje.

Alien Earth...šta reći, propuštena prilika. Fino je počelo a onda u poslednje 3 epizode propast, kao da su se namerno trudili da ukenjaju kraj.

• Replies 23.4k
  • Views 2.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ultra plasticni
    ultra plasticni

najebo si

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• copkillah
    copkillah

Posted Images

Posle Mućki i office-a scrubs je verovatno moj treći omiljeni sitcom...

Sa tim u vezi - jedna važna vest. Nisam siguran na šta će da ispadne niti mislim da je neophodno, poslednje sezone su svakako već bile lošije, ali ajde da vidimo...

nije los mix tape. dodje mi da iskopam telefonski imenik wicked

On 26. 9. 2025. at 16:31, pariah said:

x files.jpg

Ovo je super epizoda! 😁

Ou jeijeah! ( glasom Đejmsa Hetfilda).

1 hour ago, Boksi said:

Ovo je super epizoda! 😁

Kad ga napadne vampir, a on baci kesicu suncokretovih semenki?

na SCi Fi pustaju Charmed ...gospode kakav tresh ali totalni guilty pleasure D

Ja sam poceo sa klincima svako vece jednu epizodu Malcolm in the Middle. Fino vozi prva sezona.

Odgledao na Netfliksu ono o Ed Gejnu - šta znam, dosta mračno sa interesantnim osvrtima na raznorazne stvari (Psiho, Kad jaganci utihnu.....)

Ti osvrti su mi i najinteresantniji deo serije.

Odgledao i onog Black Rabita - meni nako, malo glupo, al gledljivo.

gledao wayward. talibani pošteno ispljuvali jer je kreator trans, a zapravo je imalo vazda materijala da se pljuje i bez toga. fali medijske pismenosti fantom

Edited by Pokojni Ruxin

On 25. 8. 2025. at 17:38, Milošica said:

Da li Line of Duty drži donekle ovaj kvalitet iz prve sezone do kraja ili je baš vidljiv pad kako sezone odmiču?

Znaci valja prva sezona? To sam se nameracio da pocnem sa gospodjom, odavno nam je preporuceno, ali vidim da mi je uteftereno "krenuti od druge sezone, prva dosadna i spora" (tako mi neko preneo). Sto mi je samo po sebi wtf, da ne krenem seriju od pocetka, a sudeci po tvom komentaru nije ni prva za bacanje. Vidim da igra Leni Dzejms, a njega bas volim.

Nije dosadna i spora, samo je beskrajno nategnuta i predvidiva, da ne kazem - tupava.

I za klasu bolja od svih slicnih serija u poslednjih mnogo godina.

IMDb
No image preview

The Honorable Woman (TV Mini Series 2014) 7.9 | Drama,...

58m

Samo da izjavim da mi je Milošica tražio žiro račun da me časti jer ga je toliko oduševila ova moja preporuka.

Edited by Hermetico
edit