September 19, 2025Sep 19 gledam Dosadnov Svet (prvi put, nisam gledao kad je bilo aktuelno, ali me podseca na to vreme)
September 21, 2025Sep 21 On 18. 9. 2025. at 17:40, pariah said:gledaj sada the honorable woman, hugo blik majstor stilaTo ću uskoro.Danas sam počeo Happy Valley na preporuku drugara, pa kad završim.
September 21, 2025Sep 21 Just now, Milošica said:Danas sam počeo Happy Valley na preporuku drugara, pa kad završim.ništa spektakularnoali bih je ja uvrstio u program svih škola koje se bave filmom i televizijom. u predmetu dramski program bi bila kao nastavna jedunica kako treba da izgleda policijska serijajbg bbc škola
September 24, 2025Sep 24 Reprizirao TP3- the return po prvi put od emitovanja, kako svevišnji nalaže- ekstra blurej rip sa dodacima kod braće rusa i trebalo mi je 4 dana za 18 epizoda. Ono što imam da izjavim za dnevnik je da ova sezona može i treba da stoji zasebno na onoj listi top 10 serija svih vremena. Sa sopranosima i žicom koji, jelte dele prvo mesto...
September 24, 2025Sep 24 8 minutes ago, Moća said:Još kad bi znali iz te skraćenice šta je :Dtwin peaks, pretpostavljam. jbmlg
September 25, 2025Sep 25 Hesuse, u šta su se pretvorile poslednje tri epizode Alien: Earth. Ceo koncept se nekako i držao do pete epizode u kojoj smo dobili školski ali ok flashback, a onda potpuni raspad. Cliffhanger na kraju je da ne pustiš na ekranu više nikada ništa osim Sigurni Viver kad je ova franšiza u pitanju.I pored svega toga mi je bolji materijal od Alien Romulusa sa onim Jokićem na kraju.
September 25, 2025Sep 25 2 hours ago, Amos said:Hesuse, u šta su se pretvorile poslednje tri epizode Alien: Earth. Ceo koncept se nekako i držao do pete epizode u kojoj smo dobili školski ali ok flashback, a onda potpuni raspad. Cliffhanger na kraju je da ne pustiš na ekranu više nikada ništa osim Sigurni Viver kad je ova franšiza u pitanju.I pored svega toga mi je bolji materijal od Alien Romulusa sa onim Jokićem na kraju. Zbog vasih preporuka ovde sam razmisljao da gledam, ali hvala ti, sad najverovatnije necu. Sve sto je Ridli uradio u vezi sa Alienom je tesko tesko djubre, od Prometeja pa nadalje.
September 25, 2025Sep 25 5 minutes ago, Sludge Factory said:Zbog vasih preporuka ovde sam razmisljao da gledam, ali hvala ti, sad najverovatnije necu. Sve sto je Ridli uradio u vezi sa Alienom je tesko tesko djubre, od Prometeja pa nadalje.Mislim, ne znam koliko si vezan za te filmove, ima i većih idiotizama koje smo gledali od ovoga. Prvih pet epizoda su gledljive i zanimljive. Svidja mi se i ubacivanje novih bića u priču. Atmosferski je jako dobro snimljeno (opet do jednog trenutka kada uske, zadimljene hodnike u kojima se osećaš kao da ti curi motorno ulje sa ekrana zamene.... plažom), najbliže mi je originalu od svega snimljenog u poslednjih 10 godina po tom pitanju. Naravno, mora se praviti malo lud kao i u svakom drugom Alienu jer ako glupi majmun čovek ne krene da bulji u vanzemaljsko jaje nema cele priče. Negativac, proklamovani genije koji ne uradi ni jednu pametnu stvar u 8. epizoda (naprotiv, krevelji se kao da ima ozbiljnih mentalnih problema, lupeta bez prekida i synthovi ga par puta spasu da ne bude dezintegrisan) se mora valjda izdržati zbog Zumera.Sve to je u nekom balansu izmedju dobrog i glupog do te epizode, kada se dešava neobjašnjiva promena. Kao da su pisci otišli na more i ostavili svoje text editore otvorene da doda ponešto ko god prodje pored računara. Zaista bih voleo da mi je neko rekao da ću gledati nešto u čemu će na kraju full grown xenomorph biti pet dog glavne junakinje. Edited September 25, 2025Sep 25 by Amos
September 25, 2025Sep 25 21 hours ago, Lancia said:twin peaks, pretpostavljam. jbmlgJeste tvin piks treća sezona...oprostite ako ikako možete i nemojte me prijavljivati moderaciji...
September 26, 2025Sep 26 the assasin na pikboks kanalu a i u SBB klubu. onako akciono, različite destinacije (uključujući albaniju) i smor od patetike u poslednjoj epizodi. kili hous i đina geršon.
September 26, 2025Sep 26 On 21. 9. 2025. at 21:35, ultra plasticni said:jel gledao neko dope thiefMeni Dope Thief rastura, liči malo na Mr Inbitweener. Takva je atmosfera, dešava se sad ali kao da je u nekom postapokaliptičnom društvu, jako je grim sve. Premisa jedostavna, stvari brzo polaze po zlu, akcione scene su me podsetile na onu čuvenu scenu s bajkerima iz True Detective (ove su možda i bolje, mene taj True Detective nije oduševio koliko druge), 'slučajna' bizarnost i spooky efekat scena isto na vrhu, međuljudski odnosi odlični i poseban bonus fantastična špica i muzika za špicu. Od mene sve preporuke, ne traje dugo stvarno sumnjam da ćeš se razočarati. Da ne pišem nadugačko, iz epizode u epizodu me je poneka mala stvar sve više ubeđivala da je reč o vrhunskom ostvarenju, al ti probaj pa vidi