Jump to content

O serijama

Featured Replies

Još kada bi izvoleo objasniti gde se na slici vidi veliko oko... :rant:

• Replies 22.8k
  • Views 2.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• copkillah
    copkillah

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

kojot said:
gledam pb i zavrsavam rome. jel postoji konsenzus koja je must see serija, pa da krenem sa downloadom?
Shield i The Wire. Ne moz` da pogresis.
  Filipenko said:
Još kada bi izvoleo objasniti gde se na slici vidi veliko oko... :rant:
Cim kazes manga ja zamislim ljude sa ogromnim ocima koji se krecu tako sto je iza lika nacrtane linije koje predstavljaju kretanje, a na licu ogromne graske znoja koje drhte :)

Kojote, Supernatural - obavezno, ako nisi gledao. The Shield - takodje, posebno ako volis cop serije. Probaj (i pored tvoje averzije prema SF-u) da gledas Heroes. Dexter - vrlo dobar. Criminal Minds - zanimljiv, vredi da se proba. House i Deadwood nisam, niti imam nameru da gledam. Po meni, ovo je najbolje sto TV ima danas u ponudi. Filipe, daj neki link za skidanje tog crtica. Samo nemoj neku tvoju fancy usenext ili slicnu opciju.

Kudravi Gaucos said:
Cim kazes manga ja zamislim ljude sa ogromnim ocima koji se krecu tako sto je iza lika nacrtane linije koje predstavljaju kretanje, a na licu ogromne graske znoja koje drhte :)
Pa niko nije ni rekao "manga". Manga je strip :) Anime su "crtani filmovi". Sa tom razlikom što u Japanu, za razliku od zapadnjačke kulture gde su nacrtane pokretne slike isključivo vezane za najmlađe uzraste, postoji kultura ekranizovanja vrlo, vrlo ozbiljnih priča. Recimo, pomenuti LOGH je pravljen po knjizi koja je u Japanu proglašena za najbolji SF krajem osamdesetih, a sam autor je, koliko je meni poznato, nadgledao pravljenje te anime. Naravno, 90% anime serija su bezveze, kao što je i 98% filmova i 96.35% serija bezveze.Što se tiče lokacije, ima je na poznatijim torrent sajtovima. Mininova, na primer. Linkove ne mogu da dam trenutno, zločinački nastrojene ustanove filtriraju pristup pojedinim sajtovima angry.gifedit: do vraga, sada sam napravio lep post editovanjem, koji je uništen :( Kada dođem kući napisaću više informacija o LOGH-u.

Edited by Filipenko

Oj junaci, evo prave teme za vas!Ajde sad, da vas vidim, bolan...

mandingo said:
Criminal Minds - zanimljiv, vredi da se proba.
kad pocinje 4. sezona?
  jms_uk said:
kad pocinje 4. sezona?
Veceras.
  mandingo said:
Veceras.
videh sad :)

Nesto mi kilavi Gossip Girl. Blair mi nije u formi a ni ono malo djubre Chuck. Doduse, tek sam na trecoj epizodi ali ocekivala sam da vec prsti na sve strane.

Blair is dead. We have a new Queen!Chuck je trenutno u love modu, pa ne mozemo ocekivat prevelika nepocinstva bar dok ne smuva Blair, pa zajedno krenu u preotimanje tronaDuthchess je :wub: Little Jenny rastura sistem iznutraDan je cava, kao i cale mu

nbg4ever said:
Dan je cava, kao i cale mu
Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Ti nisi odgledala cetvrtu, jel tako? Ja se malo izgubim, pa zaboravim sta je bilo u kojoj epizodi.

Reveal hidden contents