Jump to content
IGNORED

Trčanje

Pixie

Recommended Posts

Posted

Диван дан за гледање, не бих баш рекао за трчање :D

Мој утисак је да је публике апсолутно премало, посебно ако узмемо у обзир какав је дан. Али јбг то је одраз нашег менталитета, више воле људи да гунђају код куће што је “затворено пола града” него да се прошетају мало и увеличају догађај, пруже подршку људима итд

• +1 3
Posted

Свака част свима! Ја сам имао 4:53, први маратон у животу, и то будала никад ни полутку да проба пре тога, наравно. 😀 Два сата за 21км, а онда сам се распао на 28км, до 35км је било пола ходање а пола трчање, а после тога је било поново ок, мало и облаци надошли срећом. Свакако, да се боље тренирало био би и бољи резултат.

Али први од многих маратона наравно, то је једино битно.

И подршка је била стварно супер, мени је то највећи утисак, колико сви такмичари желе једни другима да помогну, баш дивота. И она дечица поред стазе.🥰 Да није било тога питање да ли бих прегурао до краја.

• +1 9
Posted

Cestitke svima!

London vas pozdravlja (sa 40km/25m tacke):

d37cbba9fcfa1377b832b1a465bd72c0.jpg
d35bd8080dc81fe4ef9213051ee4662f.jpg
afd7312494d0953d1a237a5e1a817832.jpg
38760f43b0429a023c2738131e95c4ef.jpg

Zenski i muski pobednici, Sir Mo i najbrzi [emoji636]

Sent from my iTelephone using Tapatalk

• +1 3
Posted

Cestitke svima. Smorenko, gledaj tih 25km kao lep trening, i jos jedno iskustvo vise. Kad ne ide, bolje je sacuvati se i preteci za sledecu trku.

• +1 3
  • Hvala 1
Posted

Jel neko gledao London, ko je ovaj Kiptun, 2:01:27? Kakav rezultat, drugi maraton u zivotu i to jos po kisi. Poslednji km je trcao kao da je trka na 800m. :hail:

• +1 3
Posted
7 hours ago, zoki said:

Pao lični rekord.. :thumbsup:

Ovo je zvanično, po garminu 1:49:12

IMG_20230423_124746.jpg

Popravilo mi vreme :thumbup:

IMG_20230423_195336.jpg

• +1 5
Posted
2 hours ago, burekdzija said:

Jel neko gledao London, ko je ovaj Kiptun, 2:01:27? Kakav rezultat, drugi maraton u zivotu i to jos po kisi. Poslednji km je trcao kao da je trka na 800m. :hail:

Pobednica je trcala maraton prvi put (Olimpijsko zlato na 5k i 10k) :ohmy:

https://www.bbc.co.uk/sport/athletics/65368178

Posted
4 minutes ago, jms_uk said:

Pobednica je trcala maraton prvi put (Olimpijsko zlato na 5k i 10k) :ohmy:

https://www.bbc.co.uk/sport/athletics/65368178

Takodje neverovatna pobeda, ne samo sto je prvi maraton, dva puta je cak stajala zbog povrede i istezala se (barem su toliko prikazali u prenosu), izgubila prikljucak, trcala dugo sa bolnom grimasom i na kraju se vratila, bio je sprint tri trkacice poslednjih 600m, i pobedila. Fascinantno. 

• +1 3
Posted

vratio se iz madrida pa da prenesem utiske

istrcao sam maraton za 4:07. zadovoljan sam kako je bilo, imao sam neko super vreme do 36-og km ali sam onda morao da oborim ritam jer mi je delovalo da je tako pametnije 

staza je teska, ima puno uspona, najteze su mi pali na 31.km i negde oko 34/5 ali se izguralo. bilo je toplo, preko 20-25 konstatno nakon 10h. moj talas je krenuo u 9:30

inace je madrid sjajan grad, vece pre trke sam skoknuo da pogledam mec real vs celta :)

sve u svemu zadovoljan sam,sledi kraci odmor pa nova trka u okt/nov i da se spusti prag od 4h :D

• +1 9
  • 3 weeks later...
Posted

Danas je moj projekat 1:59 doziveo neuspeh, kao Kipcoge u Monci :rolleyes:. Samo je moj bio na 25km naravno. 2:00:27, nocas su sanjati gde sam ostavio tih 27 sekundi. Ali staza je teska, od 18. do 23. km je konstantan uspon, i to ne mali. Tako da mislim da imam 1:59 u nogama, problem je sto slabo ima ove distance na zvanicnim trkama pa sam u principu osudjen na berlinsku. Barem sam skinuo pb za dva minuta.

Nista, boze zdravlja, bicemo za godinu dana pola minuta brzi.

• +1 6
Posted

Posto je zbog zatvaranja nekih ulica morala staza da se promeni samo nedelju dana pred start, produzena je na 25.4km. Ja sam pogresno protumacio split na 2:00:27, sada stoji korigovano zvanicno vreme na 25km 2:00:05, dakle promasio sam za 5 sekundi. :frust:

• Tužno 1
Posted

5 sekundi tamo vako, To je isto to, aje ne zajebavaj :)

ne mozes tako inzinjerski gledati na trcanje.

cestitam!

• Hvala 1
  • 4 weeks later...
Posted

Evo mene opet s brojkama ;)

Imali smo kao i svake godine stafetu za firme 5x5km. Ovaj put smo dosli sa 4 tima, super je zezanje, druzenje i piknik u Tiergartenu. Rezultat je zaista u drugom planu. Ja sam i pored toga smislio da probam ispod 21 minuta, i naravno… 21:05. Opet pet sekundi zafalilo :D.

Ali ovaj put stvarno nije bitno, svako je trcao svoj tempo kako moze i hoce, navijanje i gajbice piva, evo jedne fotke kao brza fotografija dok pozdravljam koleginice i kolege:

IMG_4024.jpeg

• +1 8