Jump to content
IGNORED

Trčanje

Pixie

Recommended Posts

Posted
Ja sam prosle (hm, ili pretprosle) godine trcala Woman's Secret trku i bila je bas takva atmosfera. Secam se da nesto nisam bila u formi (da l mi se spavalo ili sta vec) pa sam setkala, tek u trenutku se zene pomamise i pocese sve da trce, pa i ja u opstoj euforiji. Ali bas je bilo gotivno.
E jebiga, ja pročitao Victoria's Secret, ali valjda je i ovo bilo dobro, šta znam...
Posted

sta moze biti zanimljivo u cisto zenskim trkama??u mjesovitim trkama, muskarci me uvijek uzmu za par centimetara. srecom, priroda je ipak sredila da neke stvari brzo splasnu.

Posted
E jebiga, ja pročitao Victoria's Secret, ali valjda je i ovo bilo dobro, šta znam...
da, razlika je zaista drast'cnaap'teko, iduce godine la perla.
u mjesovitim trkama, muskarci me uvijek uzmu za par centimetara. srecom, priroda je ipak sredila da neke stvari brzo splasnu.
predji na dugoprugase.
  • 4 weeks later...
Posted

Ja kreno pre 20ak dana, trčim 3-4 puta sedmično, ostalim danima hodanje po 10 km. Zasad mogu istrčim jedan krug oko one staze kod DIF-a, al' mi je lakše da sa prekidima istrčim 2 kruga. Ako sam dobro merio na Guglrtu onda je dužina 1 kruga 1 km. E i nije mi baš nešto mekana ona zemlja na Košutnjaku, mnogo mi je lagodnije da trčim onim manje prometnim stazama, a i javio mi se 2x bol u stopalu, izgleda treba tražim druge tene.

Posted

Jeste,onaj krugić meri 1km,a pošto planiraš nove tapike traži neki trail model obzirom na podlogu.Tamo na Košutnjaku sam imala entuzijazma da trčim cela dva puta,džaba ti sve kad se trči po podlozi koja jeste bolja što se tiče opterećenja zglobova itde da ne širim priču, ali problem tih podloga za mene je što zahteva dobru koncentraciju za svaki korak jer u suprotnom eto mene (pu pu...) na traumi sa žicama i šrafovima u noGi a narednih šes meseci sa štakom.Tako da se s veseljem vratih na ozloglašeni asvalt. :rolleyes:

Posted

Trail, to su valjda ove NB koje su već spomenute na ovom topiku?patike-00116.jpgA hoće li mi valjati one i za asfalt, pošto kad budem mogao da istrčim preko 3-4 km planiram da pređem na Adu?

Posted (edited)

Takve i slične,ja trenutno trčim u trail modelu i nem zamerki,dapache,lagane a istovremeno nude dobru stabilnost,ipak probaj više modela i naravno ne samo trail pa ćeš već sam proceniti šta ti najbolje odgovara :) running shoe reviewstrail running shoe review

Edited by lena21
Posted
Ja kreno pre 20ak dana, trčim 3-4 puta sedmično, ostalim danima hodanje po 10 km. Zasad mogu istrčim jedan krug oko one staze kod DIF-a, al' mi je lakše da sa prekidima istrčim 2 kruga. Ako sam dobro merio na Guglrtu onda je dužina 1 kruga 1 km. E i nije mi baš nešto mekana ona zemlja na Košutnjaku, mnogo mi je lagodnije da trčim onim manje prometnim stazama, a i javio mi se 2x bol u stopalu, izgleda treba tražim druge tene.
Mislim da je dužina kruga na trim stazi 1.2 km.
Posted
Mislim da je dužina kruga na trim stazi 1.2 km.
to kad trčiš pijan... :P kolko koštaju one tike gore linkovane?
Posted
Lik na blogu kaže 3800 đunti, al' ne kaže gde.
U Balkanskoj, jedna od radnjica pored bioskopa 20.oktobar, ima solidan izbor New Balance patika.btw, pojavila se u Mamutu ona Murakamijeva knjiga o "trcanju". Preporucujem.
Posted

mrzi me sad da ceprkam po proslim postovima, a volela bih znati, pa ako se nadje neko ljubazan da mi odgovori, koje patike treba da kupim za trcanje, a da nisu onako, neke jako skupe? misim, da mi sluze samo za to. znaci, nebitna sminka/estetika, iskljucivo prakticna vrednos' istih! dobro, ne bas ni da su neke ultra gaborske :D fala :)

Posted

Traži neki running model,isprobaj više njih pa ćeš već sama videti šta ti najviše odgovara,a već će se javiti neko ko je bolje upućen gde je najbolji izbor,u principu cene running modela su uglavnom pristupačne,za nekoliko hiljada RSD možeš da nadješ pristojnu patiku za trčanje.

Posted
A hoće li mi valjati one i za asfalt, pošto kad budem mogao da istrčim preko 3-4 km planiram da pređem na Adu?
??a kad si poceo da trcis?ja sam vec nakon deset dana mogao da izguram skoro 10 km sa 2-3 pauze od po minut dva, iako prvog dana nisam bio u stanju da predjem ni 200 metara bez da se rastavljam sa dusom