Jump to content
IGNORED

Apple Macintosh

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

Lele kolko eksternjaka! :o Kolika je ukupna terataža? I to sve po dva?

Posted
Lele kolko eksternjaka! :o Kolika je ukupna terataža? I to sve po dva?
nije bas toliko koliko deluje :) u pitanju je

vise particija.ali ipak ima:1x250GB1x500GB1x640GB [to je ovaj novi od danas]2x750GB500 i 640 su moji, ostalo je firmino, posto sam na komp u ofisu nakacio ova moja dva.

• 2 weeks later...
Posted (edited)
ajd da vidimo sta ima novo danas...
pratimo, pratimo :Dmulti touch glass trackpadi evo ga novi MBPapple-laptop-event-039.jpg Edited by jms_uk
Posted

cim stignu sledece pare, pada jedan... bolji :)

Posted
F5 :rolleyes: A i MB je pao ispod kilo dolara :)
da, ali to je samo ovaj beli i pitanje je koliko dugo ce ga jos biti.inace, low-end ce biti $1299.ja cu prekosutra moci da odem do Apple radnje - najvise me zanima kako ce da budu ovi glossy monitori...
Posted (edited)

ili 1399 CAN+ porez = 1600 min za novu generaciju MacBook-a.stara generacija je jos uvek 1199 CAN+porez (li 1099US+porez).edit:zabrojah se

Edited by mei
Posted

upravo su vratili Online Apple Store entry level MBP je ?100 skuplji od trenutnog... <_<

Posted (edited)
da, ali to je samo ovaj beli i pitanje je koliko dugo ce ga jos biti.inace, low-end ce biti $1299.ja cu prekosutra moci da odem do Apple radnje - najvise me zanima kako ce da budu ovi glossy monitori...
Da daOvi crni okviri su top :thumbsup: Edited by pjmaster
Posted

igrao se malo na store-u, ovo sto mi se dopada izracunato na 2.564,00 ?

MacBook Pro, 15 Pouces, AluminiumRef.: Z0G0Intel Core 2 Duo ? 2,8 GHz 065-80694GB 1066MHz DDR3 SDRAM - 2x2GB 065-8072320GB Serial ATA @ 7200 065-8077SuperDrive 8x (DVD?R DL/DVD?RW/CD-RW) 065-8081Clavier r?tro-?clair? (Fran?ais) & Guide de l'utilisateur (Fran?ais) F065-8087Accessory kit F065-8090

sva sreca pa mi je to alatka za rad, tj mogu da ga proguram u troskove...

Posted (edited)
sva sreca pa mi je to alatka za rad, tj mogu da ga proguram u troskove...
ja planiram da iskoristim educational discount i neke dve rebate/cashback ponude sto imaju do kraja oktobra [verovatno 31og, kad stigne sledeca plata :D]na base model bih dodao dodatna 2GB RAM-a i mozda malo brzi HDD.jos jednu stvar koju treba definitivno probati je ovaj novi trackpad :unsure: Edited by jms_uk
Posted
ja planiram da iskoristim educational discount i neke dve rebate/cashback ponude sto imaju do kraja oktobra [verovatno 31og, kad stigne sledeca plata :D ]
:D ovde su jedino nudili free ipod onima koji kupuju macbook za univerzitet.
Posted
:D ovde su jedino nudili free ipod onima koji kupuju macbook za univerzitet.
pa i ovde ima nesto slicno, sto ja mislim da nije lose. ne otpakujem ga, stavim na ebay za ?5 manje nego Apple store i eto meni ?? :)