Jump to content
IGNORED

Apple Macintosh

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

posle par dana koriscenja yosemita mogu da kazem da mi se vrlo svidja novi font.

Posted

iMac je toliko user friendly da mi je trebalo pet minuta da ga upalim. Power dugme sakriveno na poledjini, iste boje kao i ostatak masine, bez ijednog ispupcenja. Aj ga nadji ako ne znas gde je. NSA zastita valjda.

Posted

Nemoj zajebavati, gurneš ruku sa leve strane iza i treba ti oko 0 sekundi da napipaš udubljenje oko koga nema ništa drugo. Osim ako nisi pijan ko bulja.

Posted

Mozda ako znas gde je. Prvo sam ispipao sve ivice monitora, pa sam ga nagnao™ i pogledao da nije ispod, pa sam ga okrenuo i video samo portove, pa sam jos malo gledao, pa ceskao glavu jer mi nije bilo jasno da li me snima skrivena kamera itd. Na kraju sam se setio da je zena privremeno koristila neki pre par meseci, pa se ona prvo smejala kad sam je zvao, ali me ubedila da mora da je na poledjini, jer je i ona imala isti problem.

Posted (edited)

Brate, uputstvo za rukovanje ima nekoliko strana, na prvoj ti pise gde je dugme za ukljucivanje.

EDIT: Mada ocigledno nisi jedini koji ne cita uputstva. Skoro sam naleteo na nekom portalu posvecenom Macu upustvo sta raditi ako se masina potpuno zaglavi. Detaljono je opisan polozaj ovog dugmeta za sve modele Maca i postupak koji se sastoji od iskljucivanja/ukljucivanja.

Edited by Aion
Posted

srbin čita uputstvo tek kada nijedna oprobana metoda ne urodi plodom

:s_w:

Posted

Kakvo crno uputstvo za paljenje iMaca, spreda ekran, pozadi portovi i jedno jedino dugme.

Posted

Uputstvo za pronalazenje tastera :lolol: . Usability 101.

Posted

pošto je iMac kod nas da se kupi i jel original™?

Posted

1. od 140k

2. da

Posted

Živ ti meni bio, ali to nije nikakva tajna već duže vreme.

Inače, što se tiče kupovine iMac-a, ja bih savetovala strpljenje ukoliko nije baš hitno i imamparesadainećuihvišeimatinikada. Sledeće godine će verovatno izaći retina 21 inč i cenim da će najniža cena biti maksimalno 1999$, što je kod nas 2k evra. Tada će moći da se pazare trenutno aktuelni modeli, a polovni, po nižim cenama nego što su sada. Taman će se videti da li je ekran napala prašina, žutilo ili slično.

Posted

па сад, не пратим баш такве ствари, али ово је први пут да се јавно изјаснио, тј. бар тако он каже

While I have never denied my sexuality, I haven’t publicly acknowledged it either, until now

Posted

a hoce li sad svi ovi protivnici Parade, navijaci & drustvo pobacati ajfonove? ,

Posted

Sve je ovo protiv Telenora i Telekoma. Nije im trebalo ni deset godina da pocnu da prodaju iPhone, a onda ih doceka ovaj mucki idarac iz samog Apple-a.