July 8Jul 8 17 hours ago, Sokrat said:U koju SBB poslovnicu si išao?Meni ugovor ističe u avgustu, i danas su me zvali iz call centra da mi ponude 10% popusta na tih 5700 (trenutno isti paket plaćam 4300). Moraću i ja u poslovnicu da se cenkam.Blok 63, vodi se na Nehruovu, pogledaj na mapi. Isao pred zatvaranje, oko 19:30 nigde nikog nije bilo, plus fina i ljubazna devojka koja me je tamo sacekala.
July 8Jul 8 Znaci,isao danas u MTS,istekli mi ugovori na sve,kakva je to lopovska bagraOtisao u A1,oni ograniceni ko terasa,jebe ih ova gore bagraYetel pakao
July 8Jul 8 57 minutes ago, Bogotac said:Znaci,isao danas u MTS,istekli mi ugovori na sve,kakva je to lopovska bagraOtisao u A1,oni ograniceni ko terasa,jebe ih ova gore bagraYetel pakaoo čem se radilo?
July 8Jul 8 1 hour ago, đorđe geprat said:o čem se radilo?Svi paketi su skuplji,ako uzmeš box 3 ili 4 imaš dobar popust ali spajaju ti internet i kablovsku preko supernove ili ti uvaljaju IPTV ako hoćeš da je odvajas pošto sam upoznao more ljudi koji su imali probleme sa SupernovomU A1 ili fali dostupnost mreže ili je kablovska ograničena na 3 tv po kući i da po mogućstvu budu sva tri na istom spratu,brate mili,pošto uzimaju sve od opreme od mts ovi jebu kako stignu,na sve to risiver im nije kompatibilnost zbog mts opreme.Yetel je sveobuhvatno tehničko finansijski pakao,svi su digli cene do neba i najjače je sto mi jedni kažu može optika,drugi kažu ne može,a nisu mts.
Friday at 06:014 days sad sam otvorio spam folder (yahoo mail) i u njemu našao račune za struju i A1. prvi put. otkud to?ostalo su glupasti.
Friday at 06:444 days Salju masmail pa ih yahoo vidi kao spam. Samo kliknes NOT SPAM i ne bi trebalo da ga salju tamo vise.
Saturday at 18:113 days Pregovori sa SBBom ne idu kako treba / prosto me odjebavaju na keca. Dajte predlog za alternativnog operatera Čak sam planirao i starlink ali vraga - nema u Srbiji do daljnjeg. U fokusu mi je internet sve ostalo može i ne mora
Saturday at 19:423 days 1 hour ago, steins said:Čak sam planirao i starlink ali vraga - nema u Srbiji do daljnjeg.Mislim da može ako kupiš opremu i pretplatiš se u inostranstvo
Saturday at 19:553 days Mene jebe sto ne moze optika kod mene,a ostaje mi njihov ADSL koji imam i radi dobro,problem je kod ovih novih ugovora sto su stavili ADSL sa IPTV, a Super nova mora i net preko njih a cujem ne bas dobra iskustva
Saturday at 20:103 days 59 minutes ago, Bogotac said:Meni rekli A1,pa da proverim kod vasmene je nedavno @dvb-t manijak deprimirao sa da kućni net A1 može da ne valja u gradu. u selu je OK Edited Saturday at 20:113 days by đorđe geprat
Saturday at 21:423 days 1 hour ago, Fakundo Sava said:Mislim da može ako kupiš opremu i pretplatiš se u inostranstvoNE može više. Bio je neki roaming paket ili tako nešto, al on više ne fercera. Na svakih par meseci se isključi i moraš da nosiš aparaturu u zemlju u kojoj si se registrovao jer ima neku geolokaciju.On topic, kakvo je forumsko iskustvo sa A1 internetom a da nije optika?
Saturday at 22:173 days 28 minutes ago, steins said:On topic, kakvo je forumsko iskustvo sa A1 internetom a da nije optika?Nije loš kućni net , posebno u zgradama gde ljudi već od ranije koriste usluge nekog drugog pa nije opterećena bazna stanica.Koristim od 2019. bez problema u N.S. u gusto naseljenom delu grada.