Jump to content

Ljaptop

Featured Replies

Ako smem da udelim komentar o Visti... mnogo zauzima prostora na HD, o memoriji da ne govorim. Ne odgovara mi podela na particije, jer bukvalno C ima 130 Gb usable, a recovery disc 10... ne ussudjem se da vrshim reparticiju iako imam program jer sam chula da moze da se sjebe sistem. Ince, radi skroz ok.. brzo i ne zeza. No, time shall tell...Valk, pozlatio ti se DeLLija :D
Boldovano nema veze sa Vistom. što se reparticionisanja tiče, možeš da sjebeš sistem i običnim brisanjem fajlova, pa ipak to svakodnevno radiš.
Imaš
Imaš i
imam! :)-prelomio sam na -13x, za cenovni rang od 900 do 1k ne moz' bolji/brzi 17"edit, u slucaju da nije jasno, sve to znaci: hvala, obojici

Edited by MaRkOMaN

Početak novog kruga rasprave o Visti je prebačen na odgovarajući topik.

Aj bar da ga pokažem pre nego što ga u besu razlupam. Nije slika mog ali je potpuno isti (osim što je dno mog crno), sa sve mišem kojeg sam našla ^_^o_ioffer_004.JPG

Edited by Valkyrie

vidi stvarno crveno-beli. kud sam se trudio ^_^

29469.jpgovo bi bilo najpribližnije ipak ^_^Crveni, crveni :heart:+ovo je moj miš:MO-LOG-910000496.jpg

Edited by Valkyrie

šta mislite o ovom sokoćaluSpecifikacija za MSI GX600PX-211EUProcesor---------- Intel? Core2 Duo T8100 2.1GHz 3MB FSB800Memorija ----------3072MB (3GB) DDR2 667MHzHDD ----------250GB SATA 5400rpmMonitor ----------15.4" WXGA 1280x800 Crystal BriteGrafička karta----------nVidia GeForce 8600GT 512MB DirectX10CD/DVD----------Dual Layer LightscribeZvučna karta ----------16-bit Sound CardZvučnici ----------Stereo SpeakersModem----------V.92 56k Fax ModemMrežna karta----------10/100/1000 Gigabit LanWireless----------802.11 a/b/g/Draft-NBaterija ----------6 cellBez operativnog sistemaTežina 2.8kg

Šta mislite o ovom sokoćaluSpecifikacija za MSI GX600PX-211EU
Malo je čudno 3GB rama, ali OK mašina...BTW, kako 3 GB ? Stavili jednu pločicu od 1 GB i jednu od 2 GB :blink: ? Bože svašta...Uštedeli su 10 evra, što nisu stavili 2 od 2 GB :blink: ?

Edited by radisa

to je i meni najsumljivije u celoj prici :rolleyes:

I šta ćeš sa 4GB kad će najveći broj kupaca i dalje da "tera" 32-bitni operativni sistem? :)

Aj bar da ga pokažem pre nego što ga u besu razlupam. Nije slika mog ali je potpuno isti (osim što je dno mog crno), sa sve mišem kojeg sam našla ^_^
Ajde ne paniči, moj kolega ima isti (red-silver) i sa Vistom Ultimate šljaka sve u 16. To što imaš problema sa instalacijom XP-a je, recimo, normalno. Mnogi proizvođači su se prilagodili novom OS-u i ne predviđaju mogućnost instalacije XP-a na laptop, što u principu nije nikakav hendikep jer tvoj računar savršeno podržava Vistu.
Za dell XPS serije nema velike razlike u ceni izmedju 13.3' i 15.4' ekrana... again,... dala prednost light varijanti, a i oko se brzo navikne.
Mda, a i MCF na 15" je maciji kasalj, dok 13" je vec izazov ! :rolleyes:

potreban mi je laptop, a n'razumem se - koristicu ga 6 meseci do godinu dana (zato je cena izuzetno bitan faktor)- potreban mi je za surfovanje uglavnomsvi predlozi dobrodosli, 'fala

msi wind 400 ojra i za 6 meseci, godinu dana nece izgubiti mnogo na vrednostiekran je 10 inca, ne verujem da ce ti smetatija kupio pre 4 dana i izuzetno sam zadovoljan

• 2 weeks later...
msi wind 400 ojra i za 6 meseci, godinu dana nece izgubiti mnogo na vrednostiekran je 10 inca, ne verujem da ce ti smetatija kupio pre 4 dana i izuzetno sam zadovoljan
Prošlo je desetak dana, 'ajde daj nam malo impresija ...Jako sam zainteresovan, pa me znaima kako se ponaša...