July 16, 200816 yr Kratak video intervju sa Hugh-om. Prica malo o 5. sezoni! :)Uuu, ima i sa Wilsonom i 13-icom. (skrolujte malo nize) Edited July 16, 200816 yr by Sludge Factory
August 1, 200816 yr Meni treba mala pomoc Posto sam se kasnije ukljucila u gledanje Hausa onda nemam pojma sta pripada kojoj sezoni i dokle sam u stvari stigla sa gledanjemOno sto ja videh poslednje jeste kada ceo tim napusta Hausa -- odlaze Forman,Cameron i Chase.E sada ako neko moze iz ovog opisa da shvati koja je to sezona i epizoda bila bih zahvalna
August 1, 200816 yr Meni treba mala pomoc Posto sam se kasnije ukljucila u gledanje Hausa onda nemam pojma sta pripada kojoj sezoni i dokle sam u stvari stigla sa gledanjemOno sto ja videh poslednje jeste kada ceo tim napusta Hausa -- odlaze Forman,Cameron i Chase.E sada ako neko moze iz ovog opisa da shvati koja je to sezona i epizoda bila bih zahvalnaKraj treće sezone. Dakle, sledeća epizoda, ona koju nisi gledala, je prva epizoda četvrte sezone.Četvrta sezona je cela završena i sada je pauza pre početka pete.
August 1, 200816 yr Kraj treće sezone. Dakle, sledeća epizoda, ona koju nisi gledala, je prva epizoda četvrte sezone.Četvrta sezona je cela završena i sada je pauza pre početka pete.Auuu Znaci imam jos celu sezonu :) Hvala na informaciji. A jel mogu jos jedno pitanjce odakle bih mogla da skinem te epizode?
August 7, 200816 yr I jos jedan novi promo spot :)+ neke promo fotke: "Hope is for sissies" :D Vise ovde! Edited August 7, 200816 yr by Sludge Factory
August 9, 200816 yr Tri inserta iz prve epizode 5. sezone: http://fox.com/house/Ja nisam gledao, ne bih bas sebi da upropastim gledanje cele epizode za mesec dana. Ali, kolko vidim po netu, jesu spojlericne.:)
August 11, 200816 yr kada pocinje V sezona ?za nas koje mrzi da trazimo takvu vrstu informacija na netu
August 11, 200816 yr Author kada pocinje V sezona ?za nas koje mrzi da trazimo takvu vrstu informacija na netuSeptember 16, 2008
August 11, 200816 yr Jos jedan novi promo spot, slican ovom prethodnom samo sa nekim novim stvarima. "Gonna sleep with him to get him to stay?"
August 13, 200816 yr i need a change of scenery.buy a plant. blizi se septembar. Edited August 13, 200816 yr by MaryPoppins
August 13, 200816 yr kakva je druga sezona u poredjenju s prvom, trecom i cetvrtom?-ta mi jedina ostala 'ne[skinuta|odgledana]' /a poredjenja ukusa radi, cetvrta mi se dopala najviseedit: btw, koji je 'domaci' ekvivalent vikodinu? sumnjam da je diklofenak ;) /a i kafetin, iako sadrzi kodon Edited August 13, 200816 yr by MaRkOMaN