Milosh76 Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Debili sa PTT KDS skremblovali HOUSE sinoc... kakvi majmuni...grrrrrrrrrrr Link to comment
Sludge Factory Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 (edited) Kratak video intervju sa Hugh-om. Prica malo o 5. sezoni! :)Uuu, ima i sa Wilsonom i 13-icom. (skrolujte malo nize) Edited July 16, 2008 by Sludge Factory Link to comment
Sludge Factory Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Ok, evo malo novih spojlera za sezonu 5!Intervju sa producentom Katie Jacobs! Link to comment
eneja Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Meni treba mala pomoc Posto sam se kasnije ukljucila u gledanje Hausa onda nemam pojma sta pripada kojoj sezoni i dokle sam u stvari stigla sa gledanjemOno sto ja videh poslednje jeste kada ceo tim napusta Hausa -- odlaze Forman,Cameron i Chase.E sada ako neko moze iz ovog opisa da shvati koja je to sezona i epizoda bila bih zahvalna Link to comment
Ajant23 Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Meni treba mala pomoc Posto sam se kasnije ukljucila u gledanje Hausa onda nemam pojma sta pripada kojoj sezoni i dokle sam u stvari stigla sa gledanjemOno sto ja videh poslednje jeste kada ceo tim napusta Hausa -- odlaze Forman,Cameron i Chase.E sada ako neko moze iz ovog opisa da shvati koja je to sezona i epizoda bila bih zahvalnaKraj treće sezone. Dakle, sledeća epizoda, ona koju nisi gledala, je prva epizoda četvrte sezone.Četvrta sezona je cela završena i sada je pauza pre početka pete. Link to comment
eneja Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Kraj treće sezone. Dakle, sledeća epizoda, ona koju nisi gledala, je prva epizoda četvrte sezone.Četvrta sezona je cela završena i sada je pauza pre početka pete.Auuu Znaci imam jos celu sezonu :) Hvala na informaciji. A jel mogu jos jedno pitanjce odakle bih mogla da skinem te epizode? Link to comment
Ajant23 Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Ja sam ih skidao odavde: EZTV (torrent). Link to comment
Sludge Factory Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Novi promo spot:Bolji kvalitet:o Link to comment
Sludge Factory Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 (edited) I jos jedan novi promo spot :)+ neke promo fotke: "Hope is for sissies" :D Vise ovde! Edited August 7, 2008 by Sludge Factory Link to comment
Sludge Factory Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 Tri inserta iz prve epizode 5. sezone: http://fox.com/house/Ja nisam gledao, ne bih bas sebi da upropastim gledanje cele epizode za mesec dana. Ali, kolko vidim po netu, jesu spojlericne.:) Link to comment
eye of the beholder Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 kada pocinje V sezona ?za nas koje mrzi da trazimo takvu vrstu informacija na netu Link to comment
jms_uk Posted August 11, 2008 Author Share Posted August 11, 2008 kada pocinje V sezona ?za nas koje mrzi da trazimo takvu vrstu informacija na netuSeptember 16, 2008 Link to comment
Sludge Factory Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Jos jedan novi promo spot, slican ovom prethodnom samo sa nekim novim stvarima. "Gonna sleep with him to get him to stay?" Link to comment
MaryPoppins Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 (edited) i need a change of scenery.buy a plant. blizi se septembar. Edited August 13, 2008 by MaryPoppins Link to comment
MaRkOMaN Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 (edited) kakva je druga sezona u poredjenju s prvom, trecom i cetvrtom?-ta mi jedina ostala 'ne[skinuta|odgledana]' /a poredjenja ukusa radi, cetvrta mi se dopala najviseedit: btw, koji je 'domaci' ekvivalent vikodinu? sumnjam da je diklofenak ;) /a i kafetin, iako sadrzi kodon Edited August 13, 2008 by MaRkOMaN Link to comment
Recommended Posts