Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Portugalija - Hrvatska 03. jul 01:00 Toronto

dalje ide… 25 members have voted

1. 1. dalje ide…

This poll is closed to new votes

Poll closed on 07/02/26 at 23:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Pada li vam na pamet neka naša utakmica, u bilo kom sportu, gde smo svi kolektivno kukali da smo pokradeni, a nismo?

• Replies 568
  • Views 15.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Milošica
    Milošica

• Porediti Hrvatsku i Srbiju u fudbalu je bas neumesno. Mi od Vidica nismo imali graca svetske klase. Plus vecina njihovih igraca ima ozbiljne uloge u svojim klubovima. Mi nemamo dva ifraca neke trece k

• Milošica
    Milošica

Bitno da je Real znao.

Posted Images

Najjače je što ima video u kome lik kaže da je dirao loptu, a komentari su svi da su pokradeni covid19

17815486600627165347015441725823.jpg

4 minutes ago, beeva said:

pa problemi koje imaju, imaju svi po Evropi, posebno na Balkanu, depopulacija, i to najboljeg dijela drustva. Plus klince i ne zanima bas nesto fudbal.

prednost Hrvatske je dobro organizovana omladinska skola , gdje se tacno zna ko sta radi.

Dosuse sasvim slucajno sam jednom razgovarao sa nekim agentom -trenerom za pionire iz Dinama Zg i rekao je da djeci preporucuje kampove po Srbiji jer su kvalitetniji.

gdje sad zapinje kod ostalih kod njih ne, jbg.

Ako gledamo rezultate mladjih kategorija mi smo neuporedivo uspesniji. Stavise, srpska omladinska reprezentacija je pobedila hrvatsku koju je vodio Modric, mislim 2006, bese Krasic igrao kod nas.

Srbija je jedina od svih bisvskih jugoslovenskih zemalja koja je uzimala titule u fudbali i to evropsku i svetsku, nakon raspada, doduse u mladjim kategorijama.

Ali, ima tu nesto da smo fizicki cesto dominatniji u mladjim kategorijama a onda veci nivo korpucije kada se dodje kod seniorskih ugovora.

3 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:

17815486600627165347015441725823.jpg

Braca Kelti

Inace, mi smo imali 11 mesto na UEFA klupskoj listi, imali smo na kratko dva tima u kvalifikacijama za LS, i za par godina smo pali na ispd 20tog. Hrvati su godinama, i dalje pokusavaju, da udju u 15, svasta pokusavaju u tom pravcu, nemastajju prvenstvo,mesaju klubove itd.

To je nepostojanje sistema, partikularni interesi i svasta jos nesto sto nije dobro.

Tako smo u mogucnosti.

40 minutes ago, JPM said:

Ne može Modrić da se poredi sa Mesijem i Ronaldom. Nisu isti tip, nisu iste pozicije.

Modrić je nivo Zidana, Xavija, Inieste... to je njegovo društvo. Bila je čast gledati Luku.

nije modric nivo zidana, mali smrda inijesta nema sta da trazi tu.

xavi, pirlo, vitinha, lampard su mi nekako slicni. mada je imo kroos na sredini bolji od svih pobrojanih.

11 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

da se ne zajebavamo, za modrica niko nije ni znao dok je igrao u totenamu

Bio je najbolji igrac Totenhema u zadnje 2 sezone koje je odigrao tamo, u zadnjoj svakako. Cak i da si u pravu, kao sto nisi - covek je igrao 13 sezona i Realu. Bar 10 od njih kao 1 od kljucnih igraca. Sada zavrsavam sa hvalospevima, drago mi je sto su Hrvati ispali, jos draze da su ovako ispali, srecna penzija Luki, koji je verovatno Srbin, isto kao i Jovan Perisic. s_d

Edited by mandingo

3 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

mali smrda inijesta nema sta da trazi tu.

Ae lok na temu, svejedno je gotova tekma.

3 minutes ago, mandingo said:

Bio je najbolji igrac Totenhema u zadnje 2 sezone koje je odigrao tamo, u zadnjoj svakako. Cak i da su u pravu, kao sto nisi - covek je igrao 13 sezona i Realu. Bar 10 od njih kao 1 od kljucnih igraca. Sada zavrsavam sa hvalospevima, drago mi je sto su Hrvati ispali, jos draze da su ovako ispali, srecna penzija Luki, koji je verovatno Srbin, isto kao i Jovan Perisic. s_d

u totenamu nije tesko biti najbolji. da je ostao tamo imao bi prosecnu karijeru. ovako je potpisao za reala u koji bi se uklopio bilo ko* sa slicnim kvalitetima.

Edited by Mr.Mxyzptlk

2 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

u totenamu nije tesko biti najbolji. da je ostao tamo imao bi prosecnu karijeru. ovako je potpisao za reala u koji bi se uklopio bilo ko* sa slicnim kvalitetima.

Pa to bi onda trebalo da važi i za Krosa i to mnogo više nego za Modrića.

Piksi je pre svega konfliktna licnost, pomalo zajeban tip, i to plus povrede su ga kostale da bude surovi profesionalac, pre ili kasnije je ulazio u svadju, osim dok je carovao u Zvezdi kao mlad, i dok je igrao laganu ligu u Japanu gde je najvise znao fudbala od svih. Zato i ne vidim da bi Piksi u bilo kojoj postavci stvari, cak i da igra u Modricevo vreme, mogao da napravu tu karijeru kao Modric koji je uvek bio deo sistema, a kao sto vidimo, podredio i sve da mu telo i karijera sto duze traju.

Sa te strane nema poredjenja, Modric je mnogo profesionalniji. Ipak, bljeskovi Piksija u Italiji 1990. i sta je radio za Zvezdu i reprezentaciju su jedan ozbiljan level, nivo Maradone tog vremena. Tako da sve zavisi sta ko zeli da gleda i ocenjuje. Savicevic je nesto izmedju ove dvojice, takodje konfliktan ali ubo je pravi klub u pravom momentu i izdrzao par fantasticnih sezona.

Edited by JohnnyD

13 minutes ago, copkillah said:

Pa to bi onda trebalo da važi i za Krosa i to mnogo više nego za Modrića.

Ili za Kranjcara. I on je igrao u Totenhemu, plus nepo baby....

niko ne pominje ramba :/ like je bio sampion gde god da je igrao

Savicevic je driblo i vodio loptu u punom trku na nivou Kake i Mesija, kad uzme i krene svi padaju ko kegle

A kad driblas k'o Kaka i Mesi mozes sebi da priustis da te boli kurac da svake nedelje driblas k'o Kaka i Mesi

Prosinecki i Pikse kad ti drknu dubinski ili po zemlji pas u prazno od 30-40 metara i lopta taman uspori i stane gde treba i kad treba, a kad je upute ona leti kao da su je pucali na gol

Modric je imo jedan slican takav pas sinoc

jugoslavija bi dobila ovaj portuugal fantom