Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Portugalija - Hrvatska 03. jul 01:00 Toronto

dalje ide… 25 members have voted

1. 1. dalje ide…

This poll is closed to new votes

Poll closed on 07/02/26 at 23:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Eto koliko je znacila pobeda nad Ganom.

• Replies 568
  • Views 15.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Milošica
    Milošica

• Porediti Hrvatsku i Srbiju u fudbalu je bas neumesno. Mi od Vidica nismo imali graca svetske klase. Plus vecina njihovih igraca ima ozbiljne uloge u svojim klubovima. Mi nemamo dva ifraca neke trece k

• Milošica
    Milošica

Bitno da je Real znao.

Posted Images

Imali su Kroasani ludačku sreću, uz hrabrost i iskustvo u Kataru. Prošli su grupu jer se Lukaku o svoj kurac sapleo na metar od gola, a onda dvije zaredom do polufinala na penale. Ne može brt svaki put. Jbg...

Mora da se napiše za doma spremni, pa čisto da ispoštujem.

Portugal je "penicilin" za Hrvate. Mislim da od 10ak utakmica Portugal ima 7-8 pobeda. Portugal ima bolji odnos u odnosu na Spaniju sto se tice Hrvatske, koja isto po stilu ne odgovara Hrvatskoj.

Hrvatska pravi rezultart ako prima malo pogodaka.

2018 je Hrvatska primila svega 6 do finala a igrali su gomilu produzetaka, citavu jednu dodatnu utkamicu sa produzecima.

2022 su primili 3 do polufinala,

1998 5 u svim utakmicama

To nije dolazilo toliko od kvalitetnih imena u odbrani koliko od kontrole srednjeg reda koji je drzao Moedric ali i dosta drugih dobrih igraca poput Rakitica. Oni su nametali svoj ritam jer su imali kvalitetan vezni red. Protiv Spanije i Portugala je bilo mnogo teze za njih da to rade.

Iskreno mislim da Hrvatska nije bog zna šta kvalitetnija ekipa od naše, ali prosto znaju kako da igraju. U vrhu su i s pravom su u vrhu. Da li će ispasti od nekog ili neće, nebitno, niko ih nije ugazio, čak ni Engleska koja je duplo jača ekipa od njih.

Ovo da se svira nama ja mislim da bi bila epidemija infarkta. Ovo i nije fudbal, pazi molim te imao kontakt... pa ok, bukvalno nije skrenuo loptu ni malo, možda je kosom dotakao loptu.

Gluposti.

Хрвати, имају култ репрезентације. Ми немамо.

Ajd pa neka pevju "Ako znaš što je bilo.."...Što bi rekli u mon selu...Mrš'!

SIUUU!

Porediti Hrvatsku i Srbiju u fudbalu je bas neumesno. Mi od Vidica nismo imali graca svetske klase. Plus vecina njihovih igraca ima ozbiljne uloge u svojim klubovima. Mi nemamo dva ifraca neke trece klase. Nedostatak sistema i kulta je manji problem u odnosu na volju da se dovede neko ozbiljan koji moze u 3,4 godine rapidno popraviti situaciju.

Dok god je Hulja vlasti, koji se u sve razume i u sport i u fudbal i u sveeeeeee, nema nama boljitka.

FSS je bukvalno kartel Čipuljićaloa

Edited by Filozof manijak

2 minutes ago, Filozof manijak said:

Dok god je Hulja vlasti, koji se u sve razume i u sport i u fudbal i u sveeeeeee, nema nama boljitka.

FSS je bukvalno kartel Čipuljićaloa

Apsolutno. Eno prebise trenera pre 2-3 dana, koji cak i ima Ime, zato sto neciji puleni ne igraju. Ne bi se reklo da su to dobri uslovi da cveta kvalitet

Da smorim stoti put sa činjenicom - ne dozvolite da vas prevari ovo lažno SP sa 48 ekipa. Hrvati nisu ušli u 16 tj. nisu ni grupu prošli. Sad će reći kao, eto, nije loše, prošli smo grupu... Ne, niste. Kao i svi ostali koji nisu ušli u 16.

Nego, kaže Luka covid19

Screenshot_20260703_085157_Chrome.jpg

9 minutes ago, bags said:

Porediti Hrvatsku i Srbiju u fudbalu je bas neumesno. Mi od Vidica nismo imali graca svetske klase. Plus vecina njihovih igraca ima ozbiljne uloge u svojim klubovima. Mi nemamo dva ifraca neke trece klase. Nedostatak sistema i kulta je manji problem u odnosu na volju da se dovede neko ozbiljan koji moze u 3,4 godine rapidno popraviti situaciju.

Ovo je tačno. Ali kog pa oni imaju. Evo sad će u penziju i Modrić i Perišić. Ostaju im Gvardiol i Kovačić. Svi ostali su igrači našeg nivoa.

Kult reprezentacije je termin koji se koristi upravo onda kada sistem postoji. Kod nas ne postoji sistem, savez je užasno korumpiran, obitavaju razne Kokeze. To se onda prenosi na same igrače koji nisu zainteresovani da se lome za takvu ekipu.

Hrvatska de facto pravi daleko veće uspehe od svog realnog kvaliteta i svaka im čast na tome.

1 minute ago, JPM said:

Svi ostali su igrači našeg nivoa.

Ni blizu nismo...

Ode Luka, a nismo ga nesto ni voleli jer je Hrvat.