Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Portugalija - Hrvatska 03. jul 01:00 Toronto

dalje ide… 25 members have voted

1. 1. dalje ide…

This poll is closed to new votes

Poll closed on 07/02/26 at 23:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Pikseta je pokopala selektorska i predsednik FSS karijera. Brutalan igrac je bio. Ne secam se njega iz Radnickog, ali u Zvezdi je, na moju zalost tada kao mladi grobar - bio neverovatan. Uvek Nedeljom na Радио Телевизија Скопје sam gledao sporstki pregled, samo iz highlightsa se moglo primetiti kakva igracina je Pixy bio, isto kao i Robi, pa cak i bivsi muz Lidije Vukicevic. Sve zvezdasi... ph34r

• Replies 567
  • Views 15.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Milošica
    Milošica

• Porediti Hrvatsku i Srbiju u fudbalu je bas neumesno. Mi od Vidica nismo imali graca svetske klase. Plus vecina njihovih igraca ima ozbiljne uloge u svojim klubovima. Mi nemamo dva ifraca neke trece k

• Milošica
    Milošica

Bitno da je Real znao.

Posted Images

Najbolji je Jugović, pa Vidić, pa Mijat. Nakon njih trojice Miha i Deki.

Ovo ostalo bi sve danas igralo po Bolonjama i Sasuolima.

Edited by Milošica

Ivanovic je bio prvoklasni branic, posebno je imao koncentracije cak i pred protivnickim golom u zadnjoj trecini/cetvrtini utakmice

Vlasnik gradilista je bio strasan igrac isto, bolji od Brozovica any day

Edited by Ratamahatta

6 minutes ago, Ratamahatta said:

Vlasnik gradilista je bio strasan igrac isto, bolji od Brozovica any day

Meni jedan od omiljenih ikad, ne samo naših.

Mada, generalno sam obožavao Inter tih godina.

Pa jbt, ja bih banirao za ovaj vague posting. Vlasnik gradilista - sve ste objasnili. Naravno, svestan sam da sam u zadnjem postu spomenio bivseg muza Lidije Vukicevic.

Edited by mandingo

18 minutes ago, Milošica said:

Ovo ostalo bi sve danas igralo po Bolonjama i Sasuolima.

I u Atletik Dudlao.

3 hours ago, JPM said:

Međutim ne kukaju igrači Hrvatske na to da li je igrač sa brojem 15 u ofsajdu u trenutku ove slike. Kukaju na to jer misle da hrvat prethodno nije dirao loptu.

10 hours ago, radisa said:

Kako nije, matanović je dirao loptu, senzor pokazuje... Jedino da se pozivaš na Lovren rule?

Naravno da se sad mora pozivati na Lovren rule, fantomski bullshit koji više niko nikad ne sudi od te jedne legendarne utakmice na ovamo D

3 hours ago, MiddleClass said:

Znaci skoce Matanovic i Portugalijac na loptu i samo je Matanovic imao namjeru da igra, a ovaj drugi je skakao jer se razgibavao?

Kod oba igraca je postojala namjera da igraju i zato meni ovo nije ofsajd

Ofsajd je ofsajd u trenutku kad Matanović šalje loptu glavom ka saigraču.

Da je Renato Veiga "deliberately played the ball", bila bi nova akcija pa se prethodni ofsajd ne bi računao.

Ali "deliberately played the ball" ne znači da se baždari da li je on imao nameru da je pipne - znači da je svesno i uspešno odigrao loptom, promenio joj pravac, poslao je negde drugde. To ovde vrlo jasno nije bio slučaj, lopta je prošla od jednog Hrvata do drugog iako je usput okrznula Portugalca - ofsajd ko kuća.

1 hour ago, mandingo said:

Ili Dragana Cirica, Maradona iz Jakova, surcinski Pele. Meni omiljeni igrac tih "Partizanovih beba" iz prve poluvine 90-tih. Kad je otisao u Barsu, neki mesec - dva u sezoni, odlazi covek na trening - obezbedjenje ga ne pusta. Kao ko si ti, pitaju ga. U sportu ili ruznalu sam ovo citao mislim. Mislim da je voleo da popije.... a strasan talent je bio.

Jel Ćirić beše bio igrač dugačke kose, ali velikih mogućnosti by Zvonko?

Imaju senzor, sam Matanović rekao da je osjetio kontakt, Zaključak: Komšije su pokradene!

Just now, Jesper23 said:

Imaju senzor, sam Matanović rekao da je osjetio kontakt, Zaključak: Komšije su pokradene!

+1

Ne mozes ti Srbina prevariti fantom

Treba reći da su komšije dosljedne, gosn Beusan je još onomad tvrdio da nad Mitrom nije bio penal, evo i sad se drži prakse koju je uspostavio prije 8 godine. Očigledno da su zagrljaji za njega stvar svakodnevnice i integralni dio sporta.

vini ne prijavljuješ da si ladno naučio šta je ofsajd i zašto ono lovrenovo nije bilo. rispekt, pa posle kažu ljudi se ne menjaju

fantom

Komšije su pokradene prvenstveno jer je ono smejurija od penala. Čovek nije bio ni blizu da dođe do one lopte, guranje i držanje ništa što ne viđamo kod otprilike svakog kornera. Igrač se bačio kao u bazen, ali za razliku od slučaja Kejn, ovde je nekako narativ 'ma šta ovaj ima da drži ruke na njemu' isuse

Ofsajd je bio, jbg

10 minutes ago, Jesper23 said:

Treba reći da su komšije dosljedne, gosn Beusan je još onomad tvrdio da nad Mitrom nije bio penal, evo i sad se drži prakse koju je uspostavio prije 8 godine. Očigledno da su zagrljaji za njega stvar svakodnevnice i integralni dio sporta.

Još jedan dokaz koliko smo slični.