4 hours ago4 hr 9 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Evo još jedan zanimljiv slučaj kojeg sam se setio. Ovde je sudija priznao gol, ali se PL kasnije oglasila da je to bila pogrešna odlukaNije baš isto, ovde Mings definitivno "deliberately plays the ball", argument je da ga je Rodri svojim prisustvom u ofsajdu naterao da odigra tako kao što je odigrao, ali meni to ne zvuči previše ubedljivo. Rekao bih da je OK gol.Bolji primer, ovo je trebalo da bude ofsajd:
4 hours ago4 hr vini jel imaš ti neki primer gde sudije sude tako kako misliš da treba ili su sve primeri njihovih iz nekog razloga pogrešnih odluka?
4 hours ago4 hr 10 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:A zašto je onda PL priznala grešku?Ne znam, reci ti meni. Ja nagađam da je logika bila "Rodri samim svojim prisustvom u ofsajd poziciji utiče na Mingsa, nije pasivan akter". Ako su to mislili, onda Mingsov potez na to ne ukazuje - nije ga Rodri naterao da uštopuje grudima i zadribla desno, naprotiv.9 minutes ago, Pokojni Ruxin said:vini jel imaš ti neki primer gde sudije sude tako kako misliš da treba ili su sve primeri njihovih iz nekog razloga pogrešnih odluka? Primera ima mnogo iz poslednjih par godina PL i CL, ali ispravno dosuđeni ofsajdi nisu seksi, slabo se klipuju za hihglights reel i lako čile iz pamćenja.Evo, u Litvančevom primeru gore mislim da su OK sudili, ne slažem se sa naknadnom odlukom da je u pitanju bila greška. (Mada obrazloženje nisam čuo.) Edited 4 hours ago4 hr by Weenie Pooh
4 hours ago4 hr 5 hours ago, JPM said:Modrić je nivo Zidana, Xavija, Inieste... alal vera za ovo. jos malo pa mu ni maradona nece biti do kurca
4 hours ago4 hr Imam samo ovo dizjavim: voleo bih da naša reprezentacija u fudbalu nekad izađe na megdan favoritu i ovako se pobije muški kao komšije.
4 hours ago4 hr mi smo dobili portugal 2-2 pre 5 godina, ne ume to očigledno svako Edited 4 hours ago4 hr by Pokojni Ruxin
4 hours ago4 hr 11 hours ago, Moonwalker said:Ne razumem kako se ne govori. Naziv drzave je uvek takav bio u srpskoj varijanti.Ne slusam prenos, pa ne znam kako ga izgovara. To izgleda opet ista ona prica akcentovanjem na prvi slog koji nije uobicajen u Srbiji.Sad bi jedan moj drugar iskusno nastavio - ma sve ti je to isto - ono - Niger vs Nigerija i taj rad... S tom razlikom sto su Niger i Nigerija dve sasvim razlicite drzave.
4 hours ago4 hr Klupska karijera Modrica je puno veca od Xavi. Ps.Ispasce sad da sam ja Modricev fan, ali treba biti objektivan. Modric je kao fudbaler neverovatan ali kao covek je mala slina...
4 hours ago4 hr 1 minute ago, bags said:Klupska karijera Modrica je puno veca od Xavi.Ps.Ispasce sad da sam ja Modricev fan, ali treba biti objektivan. Modric je kao fudbaler neverovatan ali kao covek je mala slina... sad kad krenu da te napadaju zbog moralisanja...
3 hours ago3 hr 23 minutes ago, bags said:Klupska karijera Modrica je puno veca od Xavi.recency bias Kako može da bude puno veća ,manje više su egal po trofejima ,Modrić ima 2 LŠ više a Xavi 4 prvenstva više i jedan kup više
3 hours ago3 hr Modrić/Xavi i Iniesta/Zidan su najbolji igrači na svojim pozicijama u poslednjih 30 godina. Meni prva dvojica ipak za nijansu iznad Pirla i Skolsa.Kaka bi imao case za ovu drugu grupu da je duže trajao.
3 hours ago3 hr 8 minutes ago, Fakundo Sava said:recency biasKako može da bude puno veća ,manje više su egal po trofejima ,Modrić ima 2 LŠ više a Xavi 4 prvenstva više i jedan kup više3 LS gde on bio nosilac igre su presudne...Meni je Xavi naravno atraktivniji milon puta ali Modic krlja i cupa i vuce celi tim. Modric ima uz to i 4 solidne sezone u PL.