Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Portugalija - Hrvatska 03. jul 01:00 Toronto

dalje ide… 25 members have voted

1. 1. dalje ide…

This poll is closed to new votes

Poll closed on 07/02/26 at 23:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

2 minutes ago, MiddleClass said:

Znaci skoce Matanovic i Portugalijac na loptu i samo je Matanovic imao namjeru da igra, a ovaj drugi je skakao jer se razgibavao?

Kod oba igraca je postojala namjera da igeaju i zato meni ovo nije ofsajd

Da li si vido koga je lopta od Portugalaca udarila... Taj čovek svakako nije išao na tu loptu svesno...

• Replies 568
  • Views 15.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Milošica
    Milošica

• Porediti Hrvatsku i Srbiju u fudbalu je bas neumesno. Mi od Vidica nismo imali graca svetske klase. Plus vecina njihovih igraca ima ozbiljne uloge u svojim klubovima. Mi nemamo dva ifraca neke trece k

• Milošica
    Milošica

Bitno da je Real znao.

Posted Images

12 minutes ago, mandingo said:

Daj brate... nidje veze.

Dejo je imao valjda 2 godine kad je bio top 5 igraca na svetu, Pixi i Robi su verovatno najtalentovaniji iz ex yu prostora, jednostavno nikad se nije desilo za njih. Piksi je zadnju dobru sezonu odigrao u Zvezdi 90-te, a Robi isto kod vas sezonu kasnije.... i jedni polusezonu valjda u Realu. Modric je sta... imao bar 10 vrhunskih sezona u Totenhemu i Realu.

Znaci bolji Modric od Ronaldinja i Kake? Obojica su imali po 3 sezone jake kao Dejo fantom

Kukoč i Divac zu bolji jokića, Dejo i Piksi od Luke, a Boba Živojinović od Novaka.

Na ppp-u barem.

Ne može Modrić da se poredi sa Mesijem i Ronaldom. Nisu isti tip, nisu iste pozicije.

Modrić je nivo Zidana, Xavija, Inieste... to je njegovo društvo. Bila je čast gledati Luku.

39 minutes ago, JPM said:

Zamisli koliko je talentovane dece jednostavno batalilo fudbal zbog nepotizma. I to u nekih 15, 16 godina.

U fudbalu nema kao u kosarci da Daniloviceve, Rebracine, Koprivicine sinove guraju u reprezentaciju. Zbog toga se radujemo pobjedama nad Svajcarskon i Danskom kao sinoc fantom

4 minutes ago, MiddleClass said:

Znaci bolji Modric od Ronaldinja i Kake? Obojica su imali po 3 sezone jake kao Dejo fantom

Nemoj sada da me vuces za jezik. Ajde ja sto velicam Hrvata, manje - vise. Ti, rodjeni Novljanin ovde Dukljanina velicas. Jbg, nekada, mada retko je to priznajem - se mora birati izmedju Zvezde i Svetosavlja. Izmedju klubastva i svete zemlje Nemanjica. s_d

Ozbiljno, ja mislim da je tu negde sa njima. Mozda i bolji. Mada oni su Brazilci, pa opet ostaje ex yu teza.

6 hours ago, Ratamahatta said:

Pa i ne govori, govori Por Tugalija

Tamo sam stalno išao sa mojima kao klinac. Plaža je top, a ima i odličan giros u jednom lokalu.

Edited by Milošica

Vazda je bila Portugalija. Skratili smo na Portugal jer je lakse...

Matanovic priznao da je igrao loptom.

Od skoro je svuda zvanično uvedeno Portugal

Ali je sad Turkija, da se naapravi balans.

ruzno ispadose hrvati (who gives a fck). da se iralo po starim pravilima vrv bi pobedili penaldove.

image.png

1 hour ago, Mil@n said:

Oni su skoro pa nadigrali Portugal, i izgubili kako su izgubili.

Mi bi od Portugala izgubili 7:0 uz odnos kontrole lopte 14-86%.

Oni carevi Mi govna likovi

46 minutes ago, mandingo said:

Daj brate... nidje veze.

Dejo je imao valjda 2 godine kad je bio top 5 igraca na svetu, Pixi i Robi su verovatno najtalentovaniji iz ex yu prostora, jednostavno nikad se nije desilo za njih. Piksi je zadnju dobru sezonu odigrao u Zvezdi 90-te, a Robi isto kod vas sezonu kasnije.... i jedni polusezonu valjda u Realu. Modric je sta... imao bar 10 vrhunskih sezona u Totenhemu i Realu.

da se ne zajebavamo, za modrica niko nije ni znao dok je igrao u totenamu

Bitno da je Real znao.

2 hours ago, JPM said:

Ovo je tačno. Ali kog pa oni imaju. Evo sad će u penziju i Modrić i Perišić. Ostaju im Gvardiol i Kovačić. Svi ostali su igrači našeg nivoa.

Kult reprezentacije je termin koji se koristi upravo onda kada sistem postoji. Kod nas ne postoji sistem, savez je užasno korumpiran, obitavaju razne Kokeze. To se onda prenosi na same igrače koji nisu zainteresovani da se lome za takvu ekipu.

Hrvatska de facto pravi daleko veće uspehe od svog realnog kvaliteta i svaka im čast na tome.

pa problemi koje imaju, imaju svi po Evropi, posebno na Balkanu, depopulacija, i to najboljeg dijela drustva. Plus klince i ne zanima bas nesto fudbal.

prednost Hrvatske je dobro organizovana omladinska skola , gdje se tacno zna ko sta radi.

Dosuse sasvim slucajno sam jednom razgovarao sa nekim agentom -trenerom za pionire iz Dinama Zg i rekao je da djeci preporucuje kampove po Srbiji jer su kvalitetniji.

gdje sad zapinje kod ostalih kod njih ne, jbg.