12 hours ago12 hr Nije kod nas toliko problem nekog nedostatka kulta reprezentacije, koliko je u jednoj izuzetno negativnoj selekciji, od najnizeg uzrasta se guraju deca bogatasa i kriminalaca, posle tu i raznorazni agenti guraju svoje, i onda jednostavno nema, i ne moze biti srece. Edited 12 hours ago12 hr by Jeremija
11 hours ago11 hr 5 hours ago, dillinger said:Ali kakav je igrac Perisic I kako igra sad po stare dane I na bekovskoj poziciji...iako sam obozavao Rakitica, njegov prozor je dosta krace trajao, Perisic je obrni okreni drugi najbolji igrac ove hrvatske epohe koja je na zalasku. /ne znaci da sa Sucicem, Stanisicem I Baturinom, jos ako se I Gvardiol vrati na stazu nece uspesno zapoceti I nova/Modric je najbolji ex yu igrac ikada. Stalno je bio super I za repku. Ali Perisic, koji je odlican klubski igrac, je najbolji igrac vatrenih ikada. Pa samo golmana i stopera nije igrao i uvek najbolji. Alal vera.
11 hours ago11 hr 2 minutes ago, Jeremija said:Nije kod nas toliko problem nekog nedostatka kulta reprezentacije, koliko je u jednoj izuzetno negativnoj selekciji, od najnizeg uzrasta se guraju deca bogatasa i kriminalaca, posle tu i raznorazni agenti guraju svoje, i onda jednostavno nema, i ne moze biti srece.Zamisli koliko je talentovane dece jednostavno batalilo fudbal zbog nepotizma. I to u nekih 15, 16 godina.
11 hours ago11 hr 52 minutes ago, JPM said:Meni ovo uopšte nije reprezentacija svetskog nivoa. Ali ok... mišljenja s Oni su skoro pa nadigrali Portugal, i izgubili kako su izgubili. Mi bi od Portugala izgubili 7:0 uz odnos kontrole lopte 14-86%.
11 hours ago11 hr Mi smo slican Portugal dobili u Lisabonu pre 4-5 godina, sa slicnim igracima portuglaskog sastava.I tada je stvoren kult reprezentacije sa Piksijem.Ali na SP, imas 3-1 protiv Kameruna, u 66 minutu i ne pobedis, iako si bolji. Onda se vrati Svajcarska i ti ponovo izgubis.Vrate se stara secanja i ode kult.Ali kako se radi, tako se i vraca. Edited 11 hours ago11 hr by Emerald
11 hours ago11 hr 8 minutes ago, JPM said:Zamisli koliko je talentovane dece jednostavno batalilo fudbal zbog nepotizma. I to u nekih 15, 16 godina.Ovo je tacno, svakako. Ali, zna li neko pouzdano da se u Hrvatskoj desava nesto potpuno drugacije? Mislim ja nemam pojma, ali i tamo ima sumljivih tipova koji im se motaju po fudbalu, sigurno.
11 hours ago11 hr 11 minutes ago, Mil@n said:Oni su skoro pa nadigrali Portugal, i izgubili kako su izgubili.Mi bi od Portugala izgubili 7:0 uz odnos kontrole lopte 14-86%.Ne bismo izgubili 7-0, ali bi bilo 2 do 3 prema 0, plus bismo odigrali toliko pederski da bi nam se svima smučio fudbal u narednih mesec dana.
11 hours ago11 hr 1 hour ago, JPM said:Meni ovo uopšte nije reprezentacija svetskog nivoa. Ali ok... mišljenja se razlikuju.Mi ni 98 nismo imali ovoImali smoPartizanHihonAtalantuSeltuDuizburgUravuSampdorijuBordoPovredjenu ValensijuLeceLacioNagojuTenerifeZvezdu 2x1860PortoEspanjolPodgrejani les MilanaRealSosijedadAston ViluI bili smo deseti na svijetuOd zalizanove precke nismo igrali nokaut tekmu na SP, minimum 32 godine Edited 11 hours ago11 hr by Ratamahatta
11 hours ago11 hr 7 hours ago, radisa said:Kako nije, matanović je dirao loptu, senzor pokazuje... Jedino da se pozivaš na Lovren rule?Znaci skoce Matanovic i Portugalijac na loptu i samo je Matanovic imao namjeru da igra, a ovaj drugi je skakao jer se razgibavao?Kod oba igraca je postojala namjera da igraju i zato meni ovo nije ofsajd Edited 11 hours ago11 hr by MiddleClass
11 hours ago11 hr Jbt 4 igrača preko 100 utakmica, Luka 202.Pretpostavljam da će malo pasti kada se povuku Luka i Perišić, oni donose i ekstra klasu i liderstvo, ali i dalje izbacuju odlične igrače. Oni kad prodaju igrača iz Dinama u Komo za 20 miliona, taj ne propada nego godinu dana kasnije vredi 50, a kada Terza nekome uvalja svojr prevare ti više ne igraju fudbal.
11 hours ago11 hr 3 minutes ago, MiddleClass said:Dobar je Modric, malo iza Piksija, Deja i Robija u exyu goat trci Daj brate... nidje veze. Dejo je imao valjda 2 godine kad je bio top 5 igraca na svetu, Pixi i Robi su verovatno najtalentovaniji iz ex yu prostora, jednostavno nikad se nije desilo za njih. Piksi je zadnju dobru sezonu odigrao u Zvezdi 90-te, a Robi isto kod vas sezonu kasnije.... i jedni polusezonu valjda u Realu. Modric je sta... imao bar 10 vrhunskih sezona u Totenhemu i Realu.
11 hours ago11 hr Modric je najveci, nema zboraOva trojica su bili lepsi za gledanjeMada sam ja volo da gledam i Modrica, obozavao sam one njegove pasove spoljnom. Vecina igraca se namesta, gubi vreme, ovaj samo drkne u milisekundi gde trebaUvek je odavao utisak jedine odrasle osobe u momcadi, dok sam ja tu sve ce biti u redu, znam sta radim i znam sta cete i vi ostali da raditeMislio sam da ce ga pocepati mesari jos u Totnemu i da ce vec s 30 biti za kobajscOna golcina skotskim buzdovanima na evropskom je cista madjija. Mnogo lepsi od bilo kog Kvarezminog gola, kako ju je zatego savrseno U produzecima protiv Ruja 2018. tipa 110', svi mrtvokurci jedva stoje na nogama cekaju penale i kraj, on s nepune 33 godine se polomi da stigne neku loptu da ne ode u aut, svi na stadionu su odustali od te lopte osim njega, sprintovao je jedno 30 metara po nju i stigao je. I onda poceo da lozi sve ostale u ekipi da ne popadaju, i na kraju prodju na penale. Pravi cacaTadica sam isto volo da gledam, razlika je u klasi ohoho™, ali to je taj fazon appeala igraca. Niko nije zavolo fudbal zbog Brozovica, Matica i KatanecaPisem u perfektu ko da je umro pre 10 godina a batalio jutros Edited 11 hours ago11 hr by Ratamahatta