2 hours ago2 hr 2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:"Slučaj Lovren" za ljude koji žele da znaju kako izgleda neofsajdOvo je bejzikali ista situacija od sinoć I šta je ovde dosudjeno ? Ovo je bilo pre vara ?
2 hours ago2 hr Just now, Fakundo Sava said:Ovo je bejzikali ista situacija od sinoćI šta je ovde dosudjeno ?Ovo je bilo pre vara ?Penal je sudjen...
1 hour ago1 hr 35 minutes ago, Fakundo Sava said:Ovo je bilo pre vara ?Da, 2018.Sudija je tražio da mu četvrti sudija dojavi da li je Lovren dirao loptu, pošto on nije bio siguran
1 hour ago1 hr 2 hours ago, Pokojni Ruxin said:meni to ima neuporedivo više smisla nego var. tehnologiju u fudbalu treba koristiti samo ako može da pruži jasan da/ne odgovor. ili se nešto dogodilo ili nije.ja ne bih koristio ove čipove i ostale džirlo qrcepalce u slučajevima u kojima je odokativna metoda pouzdana u 99%+ slučajeva. nisam siguran kada sam poslednji put video situaciju u kojoj je bilo jako bitno da li je lopta malkice okrznula igrača (ili dotakla kosu), a to se nije dalo utvrditi prostim pregledanjem snimka.takođe bih VAR koristio samo za slučajeve kada je greška sudije očigledna odokativnom metodom, ne za slučajeve nekakvog ofsajda od 3 milimetra.edit: nisam sasvim ispratio, da li su ove lopte toliko osetljive da bi reagovale i na dodir sa recimo pljuvačkom ili kapljicama znoja? Edited 1 hour ago1 hr by Gandalf
1 hour ago1 hr Podrška nije izostala i znala je ishod https://www.24sata.hr/sport/video-sramotni-povici-hrvata-u-torontu-urlali-za-dom-spremni-1138765?24sata_ref=article-feed-video
54 minutes ago54 min 1 hour ago, Milošica said:Modrić/Xavi i Iniesta/Zidan su najbolji igrači na svojim pozicijama u poslednjih 30 godina. Meni prva dvojica ipak za nijansu iznad Pirla i Skolsa.Kaka bi imao case za ovu drugu grupu da je duže trajao.Haha jeste, Skols je bolji od Kake, Figa, Snajdera...
49 minutes ago49 min 46 minutes ago, Gandalf said:ja ne bih koristio ove čipove i ostale džirlo qrcepalce u slučajevima u kojima je odokativna metoda pouzdana u 99%+ slučajeva. nisam siguran kada sam poslednji put video situaciju u kojoj je bilo jako bitno da li je lopta malkice okrznula igrača (ili dotakla kosu), a to se nije dalo utvrditi prostim pregledanjem snimka.takođe bih VAR koristio samo za slučajeve kada je greška sudije očigledna odokativnom metodom, ne za slučajeve nekakvog ofsajda od 3 milimetra.Pa evo, sada imamo priliku da vidimo kako izgleda referee view, ne bih se ja pouzdao 99 posto u to...ne bih ni 50. Bolje ovako, neka proveravaju sve pa i ako je 3mm i to je ofsajd, treba i sirotilja da ima neku šansu da ih ne oštete baš svaki put.
48 minutes ago48 min 5 minutes ago, dillinger said:Haha jeste, Skols je bolji od Kake, Figa, Snajdera...Apsolutno nije isti tip igrača. Edited 48 minutes ago48 min by Milošica
38 minutes ago38 min 7 minutes ago, Milošica said:Apsolutno nije isti tip igrača.Pa nije isto tip ni kao trojica gore pomenutih ali jesu neke slicne pozicije.Samo sam alergican na trpanje Skolsa u najbolje ili bilo sta vise od ranga, sta znam, 1 Davida Silve
37 minutes ago37 min 2 hours ago, Filozof manijak said:Imam samo ovo dizjavim: voleo bih da naša reprezentacija u fudbalu nekad izađe na megdan favoritu i ovako se pobije muški kao komšije.Ako to urade neće ostati snage za seks u separeu ili wc-u nekog splava, kakav si ti to čovek?
26 minutes ago26 min 10 minutes ago, dillinger said:Pa nije isto tip ni kao trojica gore pomenutih ali jesu neke slicne pozicije.Samo sam alergican na trpanje Skolsa u najbolje ili bilo sta vise od ranga, sta znam, 1 Davida SilveMeni jeste sličan Modriću i Ćaviju, a Inijesti, Zidanu i Kaki svakako ne.No, ne obaziri se, to mi fudbalski hipsteri vozdižemo Skolsa