July 6Jul 6 24 minutes ago, Zizou said:Ako dobije Ožea, sve što treba da uradi je da lagano peče Sinera preko 3 sata i 38 minuta na 30+ stepeni.
July 6Jul 6 Drogas se nije preznojio, osim ono malo protiv Miomira, a ovaj nas je bio na aparatima sinoc.
July 6Jul 6 Skroz je u pravu.Bas sam gledala taj deo kad je ovaj krenuo da se valja po terenu. Malo mu provrteli stopalo i sve ok do pauze. Ma daj molim te!Na usporenom snimku se nije videlo nista toliko strasno.Cudila sam se da je Felix ostao miran sve do kraja meca, Medo bi mu drobio ceo peti set, a na mrezi bi ga pozdravio ko onomad Stepanek Tipsarevica.
July 6Jul 6 Ovaj, što traje i do dva puta duže u hladnoj vodi baš muči Grigora.Poen za poen u petom setu.
July 6Jul 6 16 minutes ago, TS-CS said:Noskova, moja nova omiljena čekićarkaA pobedila ti miljenicu?E sad si me razocarao 😜Jao ja procitala Cehinja.Meni su Muhova, Krejcikova i Noskova bas simpa. Tihe i opustene. Ne znam dal je razlog tome isti kao kod Vojvodjana. Oni na vreme drogirani makovnjacom, a Čehinje pivom 😅
July 6Jul 6 Keys i dalje ima najzanosniji hod na touru :/ Grisi ponestalo goriva izgleda..ceka li sutra slican scenario ovog naseg ):
July 6Jul 6 Gledam ovu publiku na Vimbldonu, nesto su mi gusto posadjeni, dal je do uskih stolica ili su oni pozamasni
July 6Jul 6 36 minutes ago, Serena said:I pobedi Duracell zeka Baby FedaTaman sam mislio da se Grigor vratio, nakon 2 odlična poena u TB, a onda je napravio duplu i od tog je trenurka iigrao bojažljivo, za razliku og Feryja koji je bio kao u transu.Žao mi Grigora, poverovao sam da bi mu ovaj W mogao doneti iskorak, ali njemu je u karijeri uvek nedostajala ta šampionska crta.Btw, Fed je bio u publici.Zverkin meč bi, zbog kasnog početka mogao da se produži i na drugi dan. Edited July 6Jul 6 by Ras