Wednesday at 16:512 days Možda glupo zvuči kad se dovodi igrač iz Reala, ali ovaj može biti baš zanimljivo pojačanje "ispod radara".
Wednesday at 16:542 days Ja ovog lika mislim nikad nisam gledao. Kremera. Sve se nešto provlači kroz sasvim dobre timove cele karijere ali kao neki dodatak na roster svuda.Jel imao on uopšte minute u Realu, verovatno u ACB?Zanimljivo da je već postavljeno na Wikipediji da je naš i to baš piše da je zvanično potpisao.
Wednesday at 16:572 days Just now, Milošica said:Njemu najvažnije da pobedi sebe, i može se onda dosta očekivati.Nek bude borba neprestana, nek bude što biti ne može.
Wednesday at 16:582 days Author Verovatno Navaro najbolje zna šta ovaj može da isporuči.Na EP nije bio sa repkom, mislim.100% nije neka skupoća, idemo dalje.
Wednesday at 17:012 days 1 minute ago, Valk said:Verovatno Navaro najbolje zna šta ovaj može da isporuči.Na EP nije bio sa repkom, mislim.100% nije neka skupoća, idemo dalje.
Wednesday at 17:212 days Kramer mi je najupečatljiviji bio jesenas kada se igrao repstativni kvalifikacioni prozor i utakmica Nemačka - Hrvatska u Bonu. Vodili Hrvati jedno 15 razlike na početku 4/4 a onda je loptu uzeo Kramer......i krenuo da divlja i promašuje, ispucao je tipa 0/7, srećom Olinde je pogađao pa su preokrenuli. Stiže bek šuter, ali nije bek pogađač. Ima brčiće i glupu frizuru, taj neki Zek Seljas vajb ko voliAli kako Miša kuva u tišini. Svi očekuju pleja a on dovede sedmog beka