Wednesday at 11:572 days 4 minutes ago, uini said:koliko ima godina medarevićProslog meseca napunio 24.
Wednesday at 12:122 days A bre jasno je da nema kvalitetnih mladih igrača, srpske nacionalnosti, koji su nam dostupni, pa smo pribegli metodi merenja patke uz pomoć ovih raznih poluigrača od 24-25...dovoljno mlad, oće da sedi na klupi/tribini... i tako.
Wednesday at 12:192 days Ne služi ničemu osim njemu da ima u CVu da je igrao u Zvezdi i potencijalnu karijeru u manje popularnim potkastima.A i tu vreba Sloba Goračinov sindrom.Ima mladih igrača nama dostupnih, nego mi nemamo ambiciju da ih razvijamo nego manito jurimo top10.
Wednesday at 12:262 days 5 minutes ago, kralj said:Ima mladih igrača nama dostupnih, nego mi nemamo ambiciju da ih razvijamo nego manito jurimo top10.Pazi kad Miško pošalje malog PSDa u Zvezdu Edited Wednesday at 12:262 days by Milošica
Wednesday at 13:362 days 1 hour ago, Milošica said:Pazi kad Miško pošalje malog PSDa u Zvezdu A manje više, eno Jović je koliko onomad pevao da je jurio da dođe, al jbg Ben Bentil.
Wednesday at 13:522 days 12 minutes ago, kralj said:A manje više, eno Jović je koliko onomad pevao da je jurio da dođe, al jbg Ben Bentil.Doneo bi ga Čović na leđima da je hteo da dođe, mora da je progutao Miškovu priču.
Wednesday at 13:552 days 2 minutes ago, kurjak said:Doneo bi ga Čović na leđima da je hteo da dođe, mora da je progutao Miškovu priču.Deluje mi da je Miško fino obradio Jovića što se tiče tih priča oko Partizana i Zvezde. Ili je zapravo i Jović taj koji uopšte nije naivan
Wednesday at 13:572 days 1 minute ago, Milošica said:Deluje mi da je Miško fino obradio Jovića što se tiče tih priča oko Partizana i Zvezde. Ili je zapravo i Jović taj koji uopšte nije naivan I jedno i drugo, priče za laku noć deco.
Wednesday at 14:432 days 2 hours ago, Borca said:Proslog meseca napunio 24.nije strasno, mislio sam da ima 29 ili 27