1 hour ago1 hr 3 minutes ago, kurjak said:Sad svi mogu za tri, ima da se širi do parkinga.Znači sa njim se stvarno pregovara, nije klikbejt?
1 hour ago1 hr Ma gotovo je to, Meridian objavio, a i vec je zapratio klub i pola rostera na Instagramu.
1 hour ago1 hr Author Zašto ignorišete Plavšaru, jeste da više nije naš 🍾🍾, ali bio je do juče (bukvalno)
1 hour ago1 hr Odgledah neki skauting report za ovog Boldvina.Lik je... pa recimo airball mašina.Kad kreira svoj šut, a mnogo voli to da radi, očekujte airball.Kad šutira iz mesta, tu je jako dobar. Dakle, protivnik samo neće pomagati sa njega i to je to, a čuvaće ga usko, ne ume da kreira separaciju.Veoma je visok za poziciju koju je igrao a to je 3/4. Kod nas će biti 4/5 bez problema. Dakle on je taj peti visoki u rosteru.Defanzivno još jedna potencijalna rupa jer je jako lagan, ali videćemo. Ako je to trenerova zamisao, ja nemam šta da se bunim.Inače je bio top prospekt, baš top. Nešto poput Marvina Bagleya, ali mu je karijera sve samo ne uspešna. Međutim, još je jako mlad, tek 24. Ima vremena.
1 hour ago1 hr jebo skauting report, to je verovatno nesto pre draftavajber kolega mi kaze da je solidno parce kratke nba karijere bio povredjenali to, da je bio prospekt na glasu
1 hour ago1 hr 52 minutes ago, steins said:https://www.rts.rs/lat/vesti/hronika/5999828/uros-plavsic-crvena-zvezda-hapsenje-napad-vma.htmlUdario na vlast!
1 hour ago1 hr Sigurno nije spreman za EL u ovom trenutku ali ako je u pitanju recimo ugovor od tri godine onda podrška za ovakav način razmišljanja
1 hour ago1 hr 1 minute ago, uini said:jebo skauting report, to je verovatno nesto pre draftavajber kolega mi kaze da je solidno parce kratke nba karijere bio povredjenali to, da je bio prospekt na glasuJeste, u NBA su ga malo smirili, koliko vidim iz ovih hajlajtsa, sada ne šutira iz kreacije, tako da ga je neko naučio nešto.Bio povređen, da. Ali kao što kažu izveštaji, i dalje neobrušen igrač. Može da ispadne jako dobar ulov jer nije džabe bio top prospekt, predispozicije su tu.Mogli bismo uz pametan rad da dobijemo solidan X factor u prvoj sezoni od njega. Samo ne znam kako će rotacija sad izgledati, ali verujem treneru.
56 minutes ago56 min 2 minutes ago, JPM said:Jeste, u NBA su ga malo smirili, koliko vidim iz ovih hajlajtsa, sada ne šutira iz kreacije, tako da ga je neko naučio nešto.Bio povređen, da. Ali kao što kažu izveštaji, i dalje neobrušen igrač. Može da ispadne jako dobar ulov jer nije džabe bio top prospekt, predispozicije su tu.Mogli bismo uz pametan rad da dobijemo solidan X factor u prvoj sezoni od njega. Samo ne znam kako će rotacija sad izgledati, ali verujem treneru.sigurno mu fali kilometraze, samo ne bih uzimao skauting report pre drafta kao relevantan, jer, koliko god da se sukljao po obodima lige, ipak je to bilo pre 4x godine, u nekom drugom kontekstu gde je on eto, neki projekat od 18 / 19 ljetavidecemo, uvek vredi probati. nadam se da ima lateralno dovoljno brze noge kada je vec igrao PFa
54 minutes ago54 min 5 minutes ago, MiddleClass said:Za crnca para nema?ti bi bas nekog zift crnog. koliko vidim, chale mu je afro-amer, majka caucasian