21 hours ago21 hr Just now, JPM said:Uini naučio mentalnu gimnastiku da potisne loša sećanja.meni se teorijski, po opisu ovde od kolege kojem sam zaboravio nick, svidja taj potpis. jednostavno sam ga promasio
21 hours ago21 hr Just now, uini said:meni se teorijski, po opisu ovde od kolege kojem sam zaboravio nick, svidja taj potpis. jednostavno sam ga promasioI meni, iskreno. Ali isto teorijski. U prevodu, ono što se njemu stavlja kao igrački forte nama baš treba. E samo da još on može to da izvuče.
21 hours ago21 hr 1 hour ago, Fanta said:Dobro je da smo doveli zelju koju jurimo vec 4-5 prelaznih rokova.Lose je sto se totalno ne uklapa u koncepciju tima gde vec imas slabiju verziju Izunudua.Slaba je ponuda centara na tržištu. Daj šta daš. Bolji je od Papija Rivera.
21 hours ago21 hr 9 minutes ago, Hroničar said:Daj Kampaca, pa neka izgori sve.e jes, kad se janakopulos i zeljko nadju na jutarnem koksu i kao, listaju vesti, samo ce biti ruzno a facu ce da obezbedi jos jednu generaciju iz porodice, koju nije ni planirao da obezbedi, jer ih nije upoznao, posto ni ne postoje trenutno.
21 hours ago21 hr 1 minute ago, JPM said:I meni, iskreno. Ali isto teorijski. U prevodu, ono što se njemu stavlja kao igrački forte nama baš treba. E samo da još on može to da izvuče.pa to sto ga ti & ja, averidzare fanovi basketa nismo gledali, je iskljucivo nas problem
21 hours ago21 hr Just now, uini said:e jes, kad se janakopulos i zeljko nadju na jutarnem koksu i kao, listaju vesti, samo ce biti ruzno a facu ce da obezbedi jos jednu generaciju iz porodice, koju nije ni planirao da obezbedi, jer ih nije upoznao, posto ni ne postoje trenutno.Nada umire poslednja...A čari Beograda, a Belgrade waterfront, a nova škola za decu, a ručak za porodicu užu i širu u Velikoj Skadarliji...ćutimo, a?
21 hours ago21 hr ionako sad sns ekipa kupuje nekretnine po eksluzivnoj lokaciji u atini, tamo je eyes wide shut ibarska edition premesten
21 hours ago21 hr 5 minutes ago, uini said:pa to sto ga ti & ja, averidzare fanovi basketa nismo gledali, je iskljucivo nas problemSlažem se i sa time. Ali opet ostaje da se vidi da li je on stvarno ubitačan 3&D igrač ili je to viš ono u fazonu Branka Lazića, čovek ekstremno limitiranog talenta ali jebiga vredan kao mazga i lojalan i pošten i onda ajde moraš nekako da ga hvališ.Aj što nije igrao u Realu, to je ozbiljno kompetitivna sredina, ali ovaj Kremer nešto ni u reprezentaciji ne odskače.Šta su hteli u Realu s njim, zamenu za Jaycee Carroll-a?
21 hours ago21 hr kapiramnemamja grandiozna ocekivanja od njega ali verujem da kao i svaki njemac, ume da donese korektan procenat u sutu gde mu je vec to go-to move i da odigra vise nego posvecenu odbranu, jer, njemacrole player koji moze da bude kljucni milimetar u sezoni, ako glavne poluge ferceraju
21 hours ago21 hr 4 minutes ago, JPM said: ali ovaj Kremer nešto ni u reprezentaciji ne odskače.moram ovo da prokomentarisem. pricamo o sastavu koji je prvak sveta.
21 hours ago21 hr 3 minutes ago, uini said:moram ovo da prokomentarisem. pricamo o sastavu koji je prvak sveta.Fair point.
21 hours ago21 hr Kramer je doveden verovatno po Navarovoj zelji.A ja cu pre da verujem Navaru nego forumasima sto ovde pisu.I ne nisam protiv Motlija eksplicitno(sto neko kaze trziste je prazno) vec mi se ne svidja zato sto mislim da se ne uklapa u koncepciju tima.I sto nisam bas siguran da je Motli zelja trenera eksplicitno jer se on jurio i ranije.No svakako podrska strucnom stabu i sto manje pljuvanja po njima.
21 hours ago21 hr @Fanta , uprkos mitovima, nikada jedan roster ne bira samo trenercesce su situacije u kojima 80% rostera bira front officeja mislim da je dobro sto cemo u motleyju i izunduu imati par koji je napadacski u gornjoj cetvrtini el centara a za odbranu cemo videti da li cemo moci da napravimo neki koncept u kojem ne stete tolikonisu to dva vladimira stimca, uprkos opet mitovima