Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2026/27 - This time next year, we'll be...

Featured Replies

Kremer valjda

Edited by levi

• Replies 893
  • Views 56.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• "otići ću u penziju, al da mi zaposlite malog" Još se zovu Andrej i Alek

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

faca coveka koji zbog prokletih para mora da se seli iz prelepe malage u bg i da komunicira sa drcelom svaki dan:

• Nikodije
    Nikodije

Ibon u mnogo boljoj formi od Dede

Posted Images

Just now, JPM said:

Uini naučio mentalnu gimnastiku da potisne loša sećanja.

meni se teorijski, po opisu ovde od kolege kojem sam zaboravio nick, svidja taj potpis. jednostavno sam ga promasio

Just now, uini said:

meni se teorijski, po opisu ovde od kolege kojem sam zaboravio nick, svidja taj potpis. jednostavno sam ga promasio

I meni, iskreno. Ali isto teorijski. U prevodu, ono što se njemu stavlja kao igrački forte nama baš treba. E samo da još on može to da izvuče.

1 hour ago, Fanta said:

Dobro je da smo doveli zelju koju jurimo vec 4-5 prelaznih rokova.

Lose je sto se totalno ne uklapa u koncepciju tima gde vec imas slabiju verziju Izunudua.

Slaba je ponuda centara na tržištu. Daj šta daš. Bolji je od Papija Rivera.

9 minutes ago, Hroničar said:

Daj Kampaca, pa neka izgori sve.

e jes, kad se janakopulos i zeljko nadju na jutarnem koksu i kao, listaju vesti, samo ce biti ruzno a facu ce da obezbedi jos jednu generaciju iz porodice, koju nije ni planirao da obezbedi, jer ih nije upoznao, posto ni ne postoje trenutno.

1 minute ago, JPM said:

I meni, iskreno. Ali isto teorijski. U prevodu, ono što se njemu stavlja kao igrački forte nama baš treba. E samo da još on može to da izvuče.

pa to sto ga ti & ja, averidzare fanovi basketa nismo gledali, je iskljucivo nas problem

Just now, uini said:

e jes, kad se janakopulos i zeljko nadju na jutarnem koksu i kao, listaju vesti, samo ce biti ruzno a facu ce da obezbedi jos jednu generaciju iz porodice, koju nije ni planirao da obezbedi, jer ih nije upoznao, posto ni ne postoje trenutno.

Nada umire poslednja...A čari Beograda, a Belgrade waterfront, a nova škola za decu, a ručak za porodicu užu i širu u Velikoj Skadarliji...ćutimo, a?

ionako sad sns ekipa kupuje nekretnine po eksluzivnoj lokaciji u atini, tamo je eyes wide shut ibarska edition premesten

5 minutes ago, uini said:

pa to sto ga ti & ja, averidzare fanovi basketa nismo gledali, je iskljucivo nas problem

Slažem se i sa time. Ali opet ostaje da se vidi da li je on stvarno ubitačan 3&D igrač ili je to viš ono u fazonu Branka Lazića, čovek ekstremno limitiranog talenta ali jebiga vredan kao mazga i lojalan i pošten i onda ajde moraš nekako da ga hvališ.

Aj što nije igrao u Realu, to je ozbiljno kompetitivna sredina, ali ovaj Kremer nešto ni u reprezentaciji ne odskače.

Šta su hteli u Realu s njim, zamenu za Jaycee Carroll-a?

kapiram

nemamja grandiozna ocekivanja od njega ali verujem da kao i svaki njemac, ume da donese korektan procenat u sutu gde mu je vec to go-to move i da odigra vise nego posvecenu odbranu, jer, njemac

role player koji moze da bude kljucni milimetar u sezoni, ako glavne poluge ferceraju

4 minutes ago, JPM said:

ali ovaj Kremer nešto ni u reprezentaciji ne odskače.

moram ovo da prokomentarisem. pricamo o sastavu koji je prvak sveta.

3 minutes ago, uini said:

moram ovo da prokomentarisem. pricamo o sastavu koji je prvak sveta.

Fair point.

26 minutes ago, levi said:

Kremer valjda

David Krämer

Vaistinu Kremer

Kramer je doveden verovatno po Navarovoj zelji.A ja cu pre da verujem Navaru nego forumasima sto ovde pisu.

I ne nisam protiv Motlija eksplicitno(sto neko kaze trziste je prazno) vec mi se ne svidja zato sto mislim da se ne uklapa u koncepciju tima.

I sto nisam bas siguran da je Motli zelja trenera eksplicitno jer se on jurio i ranije.

No svakako podrska strucnom stabu i sto manje pljuvanja po njima.

@Fanta , uprkos mitovima, nikada jedan roster ne bira samo trener

cesce su situacije u kojima 80% rostera bira front office

ja mislim da je dobro sto cemo u motleyju i izunduu imati par koji je napadacski u gornjoj cetvrtini el centara a za odbranu cemo videti da li cemo moci da napravimo neki koncept u kojem ne stete toliko

nisu to dva vladimira stimca, uprkos opet mitovima