Thursday at 22:111 day 8 minutes ago, MiddleClass said:Jos plej i centar i pali se masinaImamo već 15 igrača u rosteru, taj preostali centar može biti jako bitan, tu ne bi smelo da se pogreši.
Thursday at 22:181 day Motley crewNe sviđa mi se, al meni se nijedno pojačanje nikad ne sviđa, svi imaju neke defekte, šta ćeš. Kad smo bili sirotilja tražio sam pozitivne strane svakom igraču koji dođe, sada u ovom razbacivanju milionima vidim samo negativne.
Thursday at 22:221 day 3 minutes ago, Nikodije said:Motley crewNe sviđa mi se, al meni se nijedno pojačanje nikad ne sviđa, svi imaju neke defekte, šta ćeš. Kad smo bili sirotilja tražio sam pozitivne strane svakom igraču koji dođe, sada u ovom razbacivanju milionima vidim samo negativne.Sve će to posložiti Visitor Q kako bi trebalo
Thursday at 22:241 day 10 minutes ago, Milošica said:Kako će se pošibati večiti za Jusufa NurkićaBezbedni ste sto se njega tice.Prvo, daleko vise simpatise vas, drugo veroispovest mu ne daje da igra u Zvezdi.Svakako bi za njega bili bukvalno svi zainteresovani.
23 hours ago23 hr Izgleda da cemo mi utakmice zavrsavati bez centara jer ce Izunudu i Motley zavrsavati utakmice po 5 licnih.
22 hours ago22 hr Dobro je da smo doveli zelju koju jurimo vec 4-5 prelaznih rokova.Lose je sto se totalno ne uklapa u koncepciju tima gde vec imas slabiju verziju Izunudua. Edited 22 hours ago22 hr by Fanta
22 hours ago22 hr 3 minutes ago, MiddleClass said:Motli i zvanicno.Jos Robinson iz Pariza, centar i pali se masinaNe vidim neku veliku razliku između Robinsona i Kris Džonsa. Dominantna ruka, frame i brzina. I to je otprilike to.