Monday at 18:164 days Nije Jantunen los nego nam nije potreban. Postoji razlika izmedju te dve tvrdnje.
Monday at 19:344 days Mi jebemo sta drugi nece/ne stize i to je toNikad nije ni bilo drukcije, niti ce biti
Monday at 19:554 days Jel doveo Fener neko krilo? Jantunen i Bonzi otišli, nije zezanje. Meni ovo deluje ili da ćemo small-ball da šibamo ili da će Kalina da bude aba.
Monday at 19:594 days 2 minutes ago, kralj said:Jel doveo Fener neko krilo? Jantunen i Bonzi otišli, nije zezanje. Meni ovo deluje ili da ćemo small-ball da šibamo ili da će Kalina da bude aba.Šilds igra sve više trojku, Braxton Key 4/3.
Monday at 20:124 days 15 minutes ago, kralj said:Jel doveo Fener neko krilo? Jantunen i Bonzi otišli, nije zezanje. Meni ovo deluje ili da ćemo small-ball da šibamo ili da će Kalina da bude aba.Kalina ABA ili Šemi petica. Ako stvarno traže krilo.
Monday at 20:254 days 10 minutes ago, Heaviside said:Ako stvarno traže krilo.ma to su neki klik-bejtovi, telegraf otkriva da dolazi jantunen u zvezdu onda vidimo da je u odmaklim pregovorima sa realomsledeca zvaka je brandom boston jr, koji je sg/sf, tako da, klik bejt ne haje ni za poziciju, niti za realnos'
Monday at 20:284 days Mi ne znamo šta Navaro želi, već pravimo klasične rostere po pozicijama, 5x3Nisam siguran da će to biti baš tako, neće biti po sistemu "On je za mene bek, i tačka" Uloge će verovatno biti drugačije podeljene nego kod Obrada, igra neće biti ista.
Monday at 20:314 days 5 minutes ago, uini said:ma to su neki klik-bejtovi, telegraf otkriva da dolazi jantunen u zvezdu onda vidimo da je u odmaklim pregovorima sa realomsledeca zvaka je brandom boston jr, koji je sg/sf, tako da, klik bejt ne haje ni za poziciju, niti za realnos'Jel se pojavilo za BBa? Igračina!
Monday at 21:114 days Ja bi vratio DevonteaDa probamo na kecu, sta ima vezeBest case scenario ionako cemo biti deveti
Monday at 21:254 days 52 minutes ago, kralj said:Jel se pojavilo za BBa? Igračina!kao sto rekoh vajber kolegama, svako ko se preziva boston, moze komotno u partizan da idejedva da ga se i secam iz fenera, u nbamu je bio problem sut, sto je u evropi uvek malo izrazenije