Monday at 21:354 days 23 minutes ago, Ratamahatta said:Ja bi vratio DevonteaDa probamo na kecu, sta ima vezeBest case scenario ionako cemo biti devetiUramio dres, i to je to
Tuesday at 07:574 days 10 hours ago, uini said:kao sto rekoh vajber kolegama, svako ko se preziva boston, moze komotno u partizan da idejedva da ga se i secam iz fenera, u nbamu je bio problem sut, sto je u evropi uvek malo izrazenijeJeste negde u tefteru i kod nas
Tuesday at 08:074 days pa normalno kad se preziva boston. čim se neki boston rodi u svetu, partizanu stiže izvod iz matične knjige, tako su naučili da treba da se čekira spam ali malo se priča o tome.
Tuesday at 14:193 days Od hedlajnera na Rock in Rio/Doningtonu do kafaneRojston Drente nije tako propo
Tuesday at 14:273 days 7 minutes ago, Ratamahatta said:Od hedlajnera na Rock in Rio/Doningtonu do kafaneRojston Drente nije tako propoMože mu se. Evo ima i 20-30 kg manje nego pre 20-30 godina...
Tuesday at 14:323 days I 20-30 zuba manjeNe mogu ja te njegove ashes to ashes blood zion war hate dust to dustSamo instrumentali Bilo je vreme za penziju pre dvadesetak godina
Tuesday at 14:383 days 5 minutes ago, Ratamahatta said:I 20-30 zuba manjeNe mogu ja te njegove ashes to ashes blood zion war hate dust to dustSamo instrumentaliBilo je vreme za penziju pre dvadesetak godinaZato Igor ima jedno 20 kg više,Sviraju ceo Chaos A.D. večeras. Trebao sam da idem sutra u ZG, ali zbog bolesti propuštam.
Tuesday at 14:443 days To im je najbolji album, kacu teli da budu Pantera. Uzivo stvari s njega i Ruca kad ih ubrzaju 5-10% i dodaju malo majoneza su uvek zvucale fenomenalno, Under a Pale Grey Sky je strasan koncertAmen, Nomad, Propaganda, We Who Are Not As Others, R/R, Territory, Manifest, Kaiowas The Hunt je underrated AF, jedan od boljih covera koje sam ikad cuo Edited Tuesday at 14:493 days by Ratamahatta
Tuesday at 14:503 days 3 minutes ago, Ratamahatta said:To im je najbolji album, kacu teli da budu Pantera. Uzivo stvari s njega i Ruca su uvek zvucale fenomenalno, Under a Pale Grey Sky je strasan koncertPogodili su zvuk i miks žanrova koji prijaju (uz brazilski pečat).
Tuesday at 14:563 days Bolje je produciran Chaos AD, Roots zvuci ustrojeno u studiju nekako... Kao da hodaju u broj manjim tudjim cipelama. Fali neka dubina i mast, fali neki wall of sound koji Chaos ima.Uzivo Ratamahata zvuci bzvz, al' zato Attitude, RBR, Dusted, Straighthate, Ambush i Breed Apart raznose
Tuesday at 15:423 days Author 21 minutes ago, Gutterball said:Get a room!Načelno se slažem, ali i tako se ništa ne dešava on topic pa onda bar neki ciganski small talk.☕