22 hours ago22 hr Jel bilo nešto na kraju oko Duopa Reatha, ako se dobro sećam, jurili smo ga, ili je to samo bila patka?Dobrodošlica Motliju, ja sam ga samo u Feneru gledao i bio je ofanzivno fantastičan i poenterski i u skoku. Defanzivno više brzoplet i nezainteresovan nego li netalentovan. Pravio je lenje faulove i sebe stavljao u problem.Verovatno jedan od razloga što je skrajnut u Izraelu. Videćemo, nadajmo se sada jednom dobrom defanzivnom centru i jednom pleju i to je sve.
22 hours ago22 hr Just now, Nikodije said:Realno, tim je formiran ali sad sledi dobro staro natrpavanjeNije jos, treba nam jos jedan pley i masivan centar....
22 hours ago22 hr Bobi je imao odličnu sezonu u Iliriji. Dobar potpis. Edited 22 hours ago22 hr by Milošica
22 hours ago22 hr 3 minutes ago, Milošica said:Bobi je imao odličnu sezonu u Iliriji. Dobar potpis.Još je hteo i da se bije, što znači da još gori vatra.
22 hours ago22 hr sad zaista falepg jones / ? /miljenovicsg butler / carter / djurisicsf nwora / kalinari / dobricpf moneke / ojeleye / deki dic motley / izundu /?kontam da je to roster od 15 x igraca, sto je neki minimum minimuma za evroligu Edited 22 hours ago22 hr by uini
22 hours ago22 hr ne verujem, iako bi to bilo genijalnoko je u opticaju uopsterecimo, onaj francisko je verovatno spektakularan igrac ali se ne uklapa logicno u startere, kao jonesiz nba neces dovoditi prvog pleja, jer je to blize kraju septembra a i nema ih ni tamo vise
22 hours ago22 hr uff zaboravio sam krameramozda nece ni dolaziti plej, samo treci centaredit ili miljenovic pali na pozajmicu Edited 22 hours ago22 hr by uini
21 hours ago21 hr 16 minutes ago, uini said:sad zaista falepg jones / ? /miljenovicsg butler / carter / djurisicsf nwora / kalinari / dobricpf moneke / ojeleye / deki dic motley / izundu /?kontam da je to roster od 15 x igraca, sto je neki minimum minimuma za evroliguDe ti Kramer?
21 hours ago21 hr Just now, sigurnost said:De ti Kramer?Uini naučio mentalnu gimnastiku da potisne loša sećanja.