Monday at 09:215 days Košarkaški klub Crvena zvezda bi uskoro trebalo da ozvaniči i drugo pojačanje, jer prema saznanjima Telegrafa Mikael Jantunen je na korak do dolaska na Mali Kalemegdan.Prema informacijama našeg portala, ostalo je da se utanače još neki uslovi, nakon kojih će Finac i zvanično staviti paraf na ugovor sa crveno-belima.Meh... Opet se zatrpavamo četvorkama i trojkama, a na 1 i 5 pustoš, mislio sam da će Miša to malo da izniveliše.PG: JonesSG: Butler, Carter, MiljenovićSF: Nwora, Ojeleye, Dobrić, Đurišić PF: Moneke, Jantunen, Kalinić, Davidovac C : Izundu
Monday at 09:245 days 2 minutes ago, FPLS said:Meh...Opet se zatrpavamo četvorkama i trojkama, a na 1 i 5 pustoš, mislio sam da će Miša to malo da izniveliše.PG: JonesSG: Butler, Carter, MiljenovićSF: Nwora, Ojeleye, Dobrić, ĐurišićPF: Moneke, Jantunen, Kalinić, DavidovacC : IzunduA Nedovic?
Monday at 09:275 days Jantunen nam treba manje nego čmar na laktu. Edited Monday at 09:534 days by JPM
Monday at 10:284 days 7 minutes ago, JPM said:Pa vama i treba.Zajebavam se, nemam info.Vidim da je potpisao tekst Lazarević iz telegrafa, tako da vrlo moguće da je tačno.
Monday at 10:344 days 3 minutes ago, Milošica said:Zajebavam se, nemam info.Vidim da je potpisao tekst Lazarević iz telegrafa, tako da vrlo moguće da je tačno.Samo logički razmišljam.Mi imamo na 4 Monekea, Odželeja, Kalinića i Davidovca. Gde će tu Jantunen. Čak i trojka nam je popunjena Nworom, Đurišićem i Dobrićem, pa ne možemo ni da dižemo Kalinu i Šemija na 3.Potpuna glupost je dovođenje Jantunena koji je zaista korektan prašinar na EL nivou ali zaista nam ne treba. Trebaju nam dva centra i plej.
Monday at 11:364 days Author 6 minutes ago, MiddleClass said:Jantunen je zamjena za Odzeleja E crko dabogda, samo čekam ko će da bude Grimma Wormtongue
Monday at 12:094 days 39 minutes ago, MiddleClass said:Jantunen je zamjena za Odzeleja Ne dao bog.Ima to i dobru stranu. Spao sam na praćenje evrolige u košarci i F1. Ovime bi mi pomogli da ostanem samo na F1.
Monday at 15:124 days Mi smo u takvoj agoniji da bih Jantunena kidnapovao da se smirim. Sredina jula - jedan potis i Pajola-Paki rumour. Čak i za Batlera čujem da je automatsko produženje. Miša prioritizovao libido od kako se obezjelisavetovao.
Monday at 15:454 days 27 minutes ago, kralj said:Mi smo u takvoj agoniji da bih Jantunena kidnapovao da se smirim. Sredina jula - jedan potis i Pajola-Paki rumour. Čak i za Batlera čujem da je automatsko produženje.Miša prioritizovao libido od kako se obezjelisavetovao.