Monday at 09:045 days Hvala na svemu Joel i da te povrede zaobilaze u nastavku karijere, za ostalo ces se sam potruditi sigurno.
Monday at 09:135 days Popular Post Al veteran sa 32 godine u matoroj EL, ko da su bunike jeli.Džoel mi je uz MWilla posebno drag, sve najbolje
Monday at 09:165 days mislim da su tu logiku preuzeli od nba lige; rookie, sophmore i onda kad zavrse prvi ugovor od 4 godine, svi su veteranimislim, glupavo je to al cim nba tsko fura, hajde da preuzmemo
Monday at 09:195 days A jos je gluplje gledajuci na milione ovih godina koje smo bacili da nismo dali Dzoelu koliko god trazi...
Monday at 09:485 days Aj da vidimo ideju trenera i sportskog sektora.Igrač kojeg trener vidi kao ključnog u rotaciji svakako zaslužuje da mu se ponudi koliko traži, ali šta ako Bolomboy nije glavni igrač u Navarovoj zamisli.Videćemo, polako.
Monday at 09:505 days 34 minutes ago, kurjak said:Al veteran sa 32 godine u matoroj EL, ko da su bunike jeli.Džoel mi je uz MWilla posebno drag, sve najbolje +1 (uz dodatak Berona)Steta samo sto ide u Asvel, nadao sam se, kada vec ide, nekim "vecim" klubom. Izgleda da su jedino novcanice bile razlog za izbor....
Monday at 10:055 days 44 minutes ago, MiddleClass said:A jos je gluplje gledajuci na milione ovih godina koje smo bacili da nismo dali Dzoelu koliko god trazi...pa sad, rumor je bio da je agent trazio nadrealnu cifru da bi nas odjebo a ne zato sto joel hoce toliko novca. sta ce ti nezadovoljan igrac, koga jos platis preko onoga sto vredi.
Monday at 10:055 days Author On 5. 7. 2026. at 9:30, Ratamahatta said:Karacemo Asvela1 hour ago, kurjak said:Evo već smo počeli, valjda je i Asvelu lepo