Sunday at 00:515 days Author 1 hour ago, MiddleClass said:Klajburn i Vildoza slobpdni igraci. Teo reaguj!Klajburn treba da se kupi samo da preživimo jednu jedinu jebenu sezonu a da nas on ne napuni do čepa.
Sunday at 10:035 days Teova ideja je da dovede nekoliko mladih igrača, i ozbiljno radi na tome. Cenim da je sad lakše dovesti Klajburna nego Lukića, al Ok, treba probati.
Sunday at 10:345 days Javi Teu da nismo ni Mega niti razvojni klub.Daj tri Klajburna. Na stranu sto nam fale 2 centra i plej, a on razmislja o Murinenima
Sunday at 10:375 days Nego, jel istina da je i drugi Obradovic napao Sfera u Atini?Isto kaze busio me kad god smo se susretali
Sunday at 10:455 days 4 minutes ago, MiddleClass said:Javi Teu da nismo ni Mega niti razvojni klub.Daj tri Klajburna.Na stranu sto nam fale 2 centra i plej, a on razmislja o Murinenima Retko svraća u zapadnu Srbiju, ne dolazi ni na Divčibare u svoj hotel ... ne druži se više sa seljacima, samo prestonica.
Sunday at 11:195 days Ja se nešto bojim da će i vama i onima™ EXPO pojesti budžet pa će se ići na spoj mladosti i iskustva kombinaciju. Znači, ameri sa dna kace, oni koji su i dalje pod ugovorom, bunarenje po regionu i domaćici i par omladinaca. Dosta je pomogla propast epskih™ projekata prošle sezone.
Sunday at 11:205 days Just now, steins said:Ja se nešto bojim da će i vama i onima™ EXPO pojesti budžet pa će se ići na spoj mladosti i iskustva kombinaciju.Znači, ameri sa dna kace, oni koji su i dalje pod ugovorom, bunarenje po regionu i domaćici i par omladinaca.Dosta je pomogla propast epskih™ projekata prošle sezone.Ako vratimo kkp u zamrzivac bice para za nas. Kao Sport i Zurnal onomad pa ko duze izdrzi... Edited Sunday at 11:305 days by MiddleClass
Sunday at 11:385 days 17 minutes ago, steins said:Ja se nešto bojim da će i vama i onima™ EXPO pojesti budžet pa će se ići na spoj mladosti i iskustva kombinaciju.Znači, ameri sa dna kace, oni koji su i dalje pod ugovorom, bunarenje po regionu i domaćici i par omladinaca.Dosta je pomogla propast epskih™ projekata prošle sezone.Pa dobro, Zvezdi ako ostane ovaj roster, i ne treba nekih velikih pojačanja osim na centru. Edited Sunday at 11:385 days by Milošica