Monday at 10:104 days 3 minutes ago, uini said:pa sad, rumor je bio da je agent trazio nadrealnu cifru da bi nas odjebo a ne zato sto joel hoce toliko novca. sta ce ti nezadovoljan igrac, koga jos platis preko onoga sto vredi.AKo je bio samo nezadovoljan platom, OK. Ili je bilo nekog drugog nezadovoljstva? Jel smo ga prebrzo jurili na teren? Ili ga nismo dovoljno dugo cekali da ozdravi?
Monday at 10:234 days 10 minutes ago, assignment said:AKo je bio samo nezadovoljan platom, OK. Ili je bilo nekog drugog nezadovoljstva? Jel smo ga prebrzo jurili na teren? Ili ga nismo dovoljno dugo cekali da ozdravi?Ne razumijes ti to. Teo i Tomic ne mogu da povuku lose poteze.. Tako da ako su pustili Dzoela to nije niihova losa procjena vec sigurno je igrac nezadovoljan ili menadzer trazi previse para... jedino sto nema sanse je da su Teo i Tomic zajebali stvar.
Monday at 10:234 days 11 minutes ago, assignment said:AKo je bio samo nezadovoljan platom, OK. Ili je bilo nekog drugog nezadovoljstva? Jel smo ga prebrzo jurili na teren? Ili ga nismo dovoljno dugo cekali da ozdravi?neamm pojma, tumacim samo ono sto je ovde bilo napisano pre metar i vise dana, da mu se ne ostaj i da je agent zavalio neku cifru kako se ne bi mrcvarili u pregovorimapo tome sam stekao utisak da nije stvar love, vec da je hteo da menja sredinu
Monday at 10:244 days Just now, MiddleClass said:Ne razumijes ti to. Teo i Tomic ne mogu da povuku lose poteze.. Tako da ako su pustili Dzoela to nije niihova losa procjena vec sigurno je igrac nezadovoljan ili menadzer trazi previse para... jedino sto nema sanse je da su Teo i Tomic zajebali stvar. cekaj bre, sto tako djonom, ovo je bio info pre nego sto je teodosic dosao.mozda je bas tako kao sto ti pises, povukli su los potez ali ja trenutno spekulisem u odnosu na pricu koja je isla odmah kako se zavrsilo sve sto smo djuskali
Monday at 10:414 days 15 minutes ago, uini said:cekaj bre, sto tako djonom, ovo je bio info pre nego sto je teodosic dosao.mozda je bas tako kao sto ti pises, povukli su los potez ali ja trenutno spekulisem u odnosu na pricu koja je isla odmah kako se zavrsilo sve sto smo djuskaliProglasio si jednu forumsku glasinu za apsolutnu istinu i surfujes na njoj
Monday at 10:554 days 12 minutes ago, MiddleClass said:Proglasio si jednu forumsku glasinu za apsolutnu istinu i surfujes na njoj ovo je ili jako nehajno ili bezeobrazno, posto sam na tvom citiranju napisao rumor. u drugom da spekulisem u odnosu na navedenu pricu.ne volim ovakve kvalifikacije, nije lepo.
Monday at 10:594 days Ne sviđa mi se kako radi Teodosić...ni jedan jedini hint do sad...bem ti ja takav prelazni rok...
Monday at 11:244 days Boki je fantazija igrač i momčina ali od tri godine u Zvezdi nije igrao godinu i po. Nije baš realno da zacepi neku cifru tipa dve i po milke. Tj. možda može Asvelu koji je otkrio naftu u Vilerbanu. Sve najbolje svakako.
Monday at 11:364 days A i što bi zacepio nerealnu platu ako mu se išlo? Istekao mu je ugovor, slobodan je, pozdravi se i ćao. Pitanje je samo koliko je to "nerealno" tražio i po čijoj proceni nije toliko vredan
Monday at 11:464 days poenta je da spekulisemo na osnovu 1/ boki otisao 2/ rumora koji se pojavio metar&kusur pre nego sto je otisaomoje misljenje je da takvog karaktera i igraca u zvezdinom kontekstu komotno platis, ukoliko zeli da ostane. mozda sam ja slepi teokratijin svedok, pojma nemam
Monday at 12:004 days Zvezda je specifičan klub, apetiti navijača i medija često iznad realnog, pritisak veliki. Uz te dvije povrede koje je doživio, moguće je da Bolomboj hoće da završava karijeru u 'laganijem' ritmu.Uz to dodaj da je Francuska privlačna zemlja i jasno je da mi nemamo tu puno šansi .
Monday at 12:214 days Srećom pa smo imali onu vest da šašavi Saša vija ove naše širom sveta da ih ćebuje. Kažu da pomno čita memoare one prevare Blagoja Jovovića. Sve ostale vesti kao prelazni rok Nuggetsa.Jel bar na Voxu lažu nešto?A Bolomboj će da kida, kao i Asvel generalno.
Monday at 12:284 days 6 minutes ago, kralj said:Jel bar na Voxu lažu nešto?Prepiru se da li smo mi bolje navukli groblje za Ponjitku ili sad oni nas za Pajolu.U prevodu, redovno stanje.
Monday at 12:554 days Author 51 minutes ago, red star forever said:u 'laganijem' ritmu.Asvel ovim I won't say anyone that I found oil but there will be signs ponašanjem i transferima sigurno ne reklamira "lagani ritam" život kod njih.Očekivanja spram ovih ulaganja su drastično skočila.I meni žao što ode Bolomboj ali odavno je taj info pa i nije sad baš neki šok.
Monday at 14:034 days 1 hour ago, kralj said:A Bolomboj će da kida, kao i Asvel generalno.Boki ce da kida ako uspe da se podigne, jer ovo sto je igrao posle povrede kod nas, nije bio isti Boki pre povrede, nazalost....A da ce Asvel da kida.... We will see, nije da to ide tako lako. Godinama unazad su kesa....