Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2026/27 - This time next year, we'll be...

Featured Replies

14 minutes ago, kralj said:

Ajmo ljudi, lažite me nešto.

djejlen braun nije top10-12 u nba.

• Replies 686
  • Views 44.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• "otići ću u penziju, al da mi zaposlite malog" Još se zovu Andrej i Alek

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

faca coveka koji zbog prokletih para mora da se seli iz prelepe malage u bg i da komunicira sa drcelom svaki dan:

• Nikodije
    Nikodije

Ibon u mnogo boljoj formi od Dede

Posted Images

• Author
25 minutes ago, Moća said:

Kazu Teo zapusio sve rupe bukvalno ni polu informacija ne moze da izadje.

Pa to je pisao brat @kurjak koji je obično ranije uspevao da nešto sazna i prenese nam.

Niko ne ide u Valjevo u sitne sate, tako im i treba.

3 hours ago, uini said:

djejlen braun nije top10-12 u nba.

Nekada si bar pisao da Divac ima više poena, skokova i asistencija od Kinga. Tad si manje fulao. mellow

laganje#

3 hours ago, kralj said:

Ajmo ljudi, lažite me nešto.

"Hoće nekad nešto da se desiiiiiii"

Mada istorijski gledano najbolji prelazni rokovi su bili tihi prelazni rokovi bez mnogo divljanja i pompe i dovođenja gomile igrača iz kataloga jednog za drugim. Sada se radi u tišini, "vagaju" se pojačanja bez histerije, nervoze i potrebe da se zvezdaška javnost zadivi sa 10 jakih potpisa...

...a možda nemaju pojma šta rade i Miši treba vremena da se uhoda

2 minutes ago, Nikodije said:

pre par dana sam sreo na pijaci onog jednog od dva trenera koji ide na letnju ligu & prepricao mu tvoj tejk, zasto potencijalno idu; mnogo se smejao, imam utisak da sam mu obradovao prepodne a sve zahvaljujuci tebi.

2 minutes ago, uini said:

pre par dana sam sreo na pijaci onog jednog od dva trenera koji ide na letnju ligu & prepricao mu tvoj tejk, zasto potencijalno idu; mnogo se smejao, imam utisak da sam mu obradovao prepodne a sve zahvaljujuci tebi.

Koji tejk? Koliko se sećam izneo sam dve opcije zašto idu tamo.

2 minutes ago, Nikodije said:

"Hoće nekad nešto da se desiiiiiii"

Mada istorijski gledano najbolji prelazni rokovi su bili tihi prelazni rokovi bez mnogo divljanja i pompe i dovođenja gomile igrača iz kataloga jednog za drugim. Sada se radi u tišini, "vagaju" se pojačanja bez histerije, nervoze i potrebe da se zvezdaška javnost zadivi sa 10 jakih potpisa...

Miša da se uhoda D

E svašta.

Najbolja izlazna strategija koju mogu da smislim je da mu je Šone preusmerio sve pozive na Jelisavetu.

ja sam zapamtio da su nas svi odjebali ili da nemaju pojma sta rade, sto si upravo ponovio.

Edited by uini

Just now, uini said:

ja sam zapamtio da su nas svi odjebali ili da bemaju pojma sta rade, sto si upravo ponovio.

E pa dobro, znači znaju šta rade, super. Konačno da i to vidimo u kkcz.

Dva centra, plej plus Nedovic i pali se masina!

Seminar Udruženja trenera Evrolige koji je održan u Atini imao je i veoma ružnu scenu, pošto su se u sukobu našla dvojica bivših trenera Crvene zvezde. Saša Obradović je u glavnom gradu Grčke napao Janisa Sferopulosa, stručnjaka kojeg je i nasledio na klupi crveno-belih na početku prethodne sezone.

Kako prenosi portal "Direktno", prisutni su morali da razdvajaju dvojicu bivših trenera Crvene zvezde. Saša Obradović je inicirao verbalni sukob sa Janisom Sferopulosom, a želeo je i fizički obračuna sa grčkim trenerom koji je deo karijere proveo i na klupi srpskog tima. Smatrao je Obradović da je Sferopulso radio protiv njega kada je na klupi Crvene zvezde došlo do smene, nakon katastrofalnog početka sezone i tri uzastopna poraza.

Saša Obradović je tvrdio da ga je Janis Sferopulos ogovarao, da je kontaktirao igrače Crvene zvezde i da je "bušio" svog naslednika kojeg je košarkašima predstavljao u lošem svetlu. Grčki stručnjak je želeo da izbegne sukob sa Obradovićem, koji je bio nervozan tokom kratke rasprave koju su imali.

ajde

Sale Paragvajac fantom

boze kakav debos

Just now, uini said:

boze kakav debos

Klajburn i Vildoza slobpdni igraci. Teo reaguj!