July 4Jul 4 14 minutes ago, kralj said:Ajmo ljudi, lažite me nešto.djejlen braun nije top10-12 u nba.
July 4Jul 4 Author 25 minutes ago, Moća said:Kazu Teo zapusio sve rupe bukvalno ni polu informacija ne moze da izadje.Pa to je pisao brat @kurjak koji je obično ranije uspevao da nešto sazna i prenese nam.Niko ne ide u Valjevo u sitne sate, tako im i treba.
July 4Jul 4 3 hours ago, uini said:djejlen braun nije top10-12 u nba.Nekada si bar pisao da Divac ima više poena, skokova i asistencija od Kinga. Tad si manje fulao.
July 4Jul 4 3 hours ago, kralj said:Ajmo ljudi, lažite me nešto."Hoće nekad nešto da se desiiiiiii"Mada istorijski gledano najbolji prelazni rokovi su bili tihi prelazni rokovi bez mnogo divljanja i pompe i dovođenja gomile igrača iz kataloga jednog za drugim. Sada se radi u tišini, "vagaju" se pojačanja bez histerije, nervoze i potrebe da se zvezdaška javnost zadivi sa 10 jakih potpisa......a možda nemaju pojma šta rade i Miši treba vremena da se uhoda
July 4Jul 4 2 minutes ago, Nikodije said:...a možda nemaju pojma šta rade i Miši treba vremena da se uhodapre par dana sam sreo na pijaci onog jednog od dva trenera koji ide na letnju ligu & prepricao mu tvoj tejk, zasto potencijalno idu; mnogo se smejao, imam utisak da sam mu obradovao prepodne a sve zahvaljujuci tebi.
July 4Jul 4 2 minutes ago, uini said:pre par dana sam sreo na pijaci onog jednog od dva trenera koji ide na letnju ligu & prepricao mu tvoj tejk, zasto potencijalno idu; mnogo se smejao, imam utisak da sam mu obradovao prepodne a sve zahvaljujuci tebi.Koji tejk? Koliko se sećam izneo sam dve opcije zašto idu tamo.
July 4Jul 4 2 minutes ago, Nikodije said:"Hoće nekad nešto da se desiiiiiii"Mada istorijski gledano najbolji prelazni rokovi su bili tihi prelazni rokovi bez mnogo divljanja i pompe i dovođenja gomile igrača iz kataloga jednog za drugim. Sada se radi u tišini, "vagaju" se pojačanja bez histerije, nervoze i potrebe da se zvezdaška javnost zadivi sa 10 jakih potpisa......a možda nemaju pojma šta rade i Miši treba vremena da se uhodaMiša da se uhoda E svašta.Najbolja izlazna strategija koju mogu da smislim je da mu je Šone preusmerio sve pozive na Jelisavetu.
July 4Jul 4 ja sam zapamtio da su nas svi odjebali ili da nemaju pojma sta rade, sto si upravo ponovio. Edited July 4Jul 4 by uini
July 4Jul 4 Just now, uini said:ja sam zapamtio da su nas svi odjebali ili da bemaju pojma sta rade, sto si upravo ponovio.E pa dobro, znači znaju šta rade, super. Konačno da i to vidimo u kkcz.
July 4Jul 4 Seminar Udruženja trenera Evrolige koji je održan u Atini imao je i veoma ružnu scenu, pošto su se u sukobu našla dvojica bivših trenera Crvene zvezde. Saša Obradović je u glavnom gradu Grčke napao Janisa Sferopulosa, stručnjaka kojeg je i nasledio na klupi crveno-belih na početku prethodne sezone.Kako prenosi portal "Direktno", prisutni su morali da razdvajaju dvojicu bivših trenera Crvene zvezde. Saša Obradović je inicirao verbalni sukob sa Janisom Sferopulosom, a želeo je i fizički obračuna sa grčkim trenerom koji je deo karijere proveo i na klupi srpskog tima. Smatrao je Obradović da je Sferopulso radio protiv njega kada je na klupi Crvene zvezde došlo do smene, nakon katastrofalnog početka sezone i tri uzastopna poraza.Saša Obradović je tvrdio da ga je Janis Sferopulos ogovarao, da je kontaktirao igrače Crvene zvezde i da je "bušio" svog naslednika kojeg je košarkašima predstavljao u lošem svetlu. Grčki stručnjak je želeo da izbegne sukob sa Obradovićem, koji je bio nervozan tokom kratke rasprave koju su imali.