July 1Jul 1 Papi, hvala ti na... na.... čekaj da se setim...hvala ti na sveee... ne znam, odustajem.Srećno.
July 1Jul 1 On 29. 6. 2026. at 14:40, kralj said:Pa jbt, znalo se da je potpisao na dve godine, šta mračite.Nisam ispratio, ponadao sam se da je to- to od njega kad je otisao u Monako.
July 1Jul 1 Just now, hrkljush boys_2 said:Nisam ispratio, ponadao sam se da je to- to od njega kad je otisao u Monako.Ocigledno pozajmnica na godinu dana, da mi je znati zasto nisu zeljni da ga zadrze jos jednu
July 1Jul 1 19 minutes ago, JPM said:Papi, hvala ti na... na.... čekaj da se setim...hvala ti na sveee... ne znam, odustajem.Srećno.nemoj kenjati, covek odigrao sve sto se trazi i malko viseto sto zvezdasi ocekuju lebrona ispod 40e na svakom potpisu, nema blage vezwrivero je uradio sta je realno
July 1Jul 1 2 minutes ago, assignment said:Ocigledno pozajmnica na godinu dana, da mi je znati zasto nisu zeljni da ga zadrze jos jednu Ne ciljaju više vrh EL pa da im treba Nedović
July 1Jul 1 4 hours ago, Nikodije said:Ne ciljaju više vrh EL pa da im treba NedovićMa jok, Mini se nije svideo život u kneževini 😜
July 2Jul 2 16 hours ago, uini said:nemoj kenjati, covek odigrao sve sto se trazi i malko viseto sto zvezdasi ocekuju lebrona ispod 40e na svakom potpisu, nema blage vezwrivero je uradio sta je realnoOnda smo mu jako malo tražili.Šalu na stranu, ima on svoje kvalitete, ali duga povreda je učinila svoje.
July 2Jul 2 lik je bio poznat kao loš defanzivac i taj neki microwave skorer sa pozicije centra. sve što je očekivano je obavio, u milimetar
July 2Jul 2 38 minutes ago, uini said:lik je bio poznat kao loš defanzivac i taj neki microwave skorer sa pozicije centra. sve što je očekivano je obavio, u milimetarAko nisi ništa očekivao, onda je prevazišao očekivanja.
July 2Jul 2 8 minutes ago, sigurnost said:Ako nisi ništa očekivao, onda je prevazišao očekivanja.nije ništa, već ono što sezonama igra. nije to neki mladi talenat, pa da gajiš uverenje kako će da se razvije u neki svoj najbolji scenario.dovoljno je da odgledaš 5 ili 10 tekmi rivera i da znaš šta su mu precizno stvari koje dobro radi i ne radi dobro.on je po povratku u roster imao okvirno 7 od 10 partija gde u kratkom stintu natrpa koš, jer se igra na njega i zbog toga uzimaš papija.u odbrani je loš, to je isto poznato i tu takođe nije bilo iznenađenja.zato ikažem da je problem u npr vašoj projekciji šta taj igrač treba da bude a koja se ne slaže sa realnim životom. Edited July 2Jul 2 by uini