Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2026/27 - This time next year, we'll be...

Featured Replies

25 minutes ago, Nikodije said:

Kubanski Štimara. Grozan igrač.

Bukvalno.

• Replies 674
  • Views 43.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• "otići ću u penziju, al da mi zaposlite malog" Još se zovu Andrej i Alek

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

faca coveka koji zbog prokletih para mora da se seli iz prelepe malage u bg i da komunicira sa drcelom svaki dan:

• Nikodije
    Nikodije

Ibon u mnogo boljoj formi od Dede

Posted Images

veliki sam ljubitelj tj warrena

To jest Vorena

sto bi reko warren g, regulate.

Znaci otisla su 3 centra, a ostao je Plavsic

Lakse se otarasiti SBB-a nego njega i Nedovica

2 hours ago, Nikodije said:

Kubanski Štimara. Grozan igrač.

Kakav god bio, uzeo je takav grozan igrac vise para do sada nego mi normalni smrtnici za ceo zivot.....

Ja te pare ni u Vice City-u nisam uzo

1 hour ago, assignment said:

Kakav god bio, uzeo je takav grozan igrac vise para do sada nego mi normalni smrtnici za ceo zivot.....

meni licno je to nevazno, vec mi je vazna cinjenica da je igrac njegovog kvaliteta ocigledno trazen da igra iza bolomboja sa namerom da se istrpe defanzivne mane. to se najbolje vidi po akviziciji motiejunasa, koji nam je, privremeno spasio sezonu, zahvaljujuci svom karakteru i reputaciji ali njegovi pro / cons u igri su prilicno preslikani sa onim sto nudi rivero.

2 hours ago, Ratamahatta said:

Lakse se otarasiti SBB-a nego njega

Zamisli lika koji je preko tate dobio ugovor za stalno da radi u nekom javnom preduzeću, recimo Srbija Šume, za 120 000 RSD mesečno. I sad mu neko dođe i kaže "e sinak treba mi pomoć u firmi, pa ako hoćeš evo ja mogu da ti ponudim da radiš kod mene u firmi koja se bavi uređivanjem bašti, mogu da ti ponudim 70 000 početnu platu".

Jebiga, covek je dobio pare koje mu NIKO ne bi dao i nece se odreci. Uhleba.

ne znam, meni je ova diskusija potpuno degute: potpisali coveka na 4 ili koliko sezona, usput za smesne pare u odnosu na primer yago dos santosa, u nadi da ce ispasti nesto kao ebuka izundu

ugovor mora da se ispostuje a niko u istoriji kosarke nema 100% uspesnosti; drugim recima, i dalje kenjate ispred lokalnog STRa, samo nemate pivu.

Edited by uini

Ti kad tebi neko kaže da kenjaš napišeš "pa kenjam ovo je diskusioni forum" a kad neko drugi diskutuje onda ti čudno.

Odluči se.

kenjati je ovde komik rilif

probaj da prevaziđeš taj aspekt u diskusiji.

poenta je da ste u fazonu, vidi kakvi govno igrači, bez da uđemo u nekakav dati kontekst, šta se od plavšića očekivalo (i nije ispunio ali mora da mu se ispuni ugovor, jer je to jedino normalno) & šta ste Vi od papija očekivali, pa se nije ispunilo, jer ga niste gledali pre zvezde.

u oba slučaja, su akvizicije legitimne, bile bi i da su napravljene od strane knicksa, šampiona poznatog univerzuma a ne od strane crvene zvezde.

Moja poenta je da ti (sa pravom) braniš svoje pravo da diskutuješ na diskusionom forumu, onda kada to tebi zamere, a onda to drugome spočitavaš.

Potpuno je svejedno da li sam ja po pitanju nečega u pravu ili ne. To je samo moje mišljenje i iznosim ga kao deo diskusije.

ma brate, pricamo o centrima koji su placeni i nisu ispunili ocekivanja kluba [plavsic] ili ocekivanja forumasa [papi]

sve ostalo je bullshit spinovanja koji me ne zanima.