Yesterday at 11:321 day Popular Post Oženio se Šemi pre par dana, valjda je birao goste bolje od Bate Gašića, jer ako je Mišu stavio na neodgovarajući sto, ne daj bože da ga nije zvao, onda Fener.
Yesterday at 11:391 day 10 minutes ago, kralj said:Presmešni su ovi plakati: čuj Asked!!!just asking!
Yesterday at 11:511 day Author 20 minutes ago, kralj said:Presmešni su ovi plakatiMa nisam ni videla ovaj plakat Stvarno je više taj AI sadržaj postao nepodnošljiv
Yesterday at 12:121 day 8 minutes ago, uini said:zar čančar nije objavio da završava karijeru zbog povreda ili sam haluciniroDrcelin poziv koji se ne odbija...
Yesterday at 12:151 day niste mi ništa pomogli na temu, jal' to haludža ili realnos' Edited yesterday at 12:151 day by uini
Yesterday at 12:201 day Evo čitam, bio je na pripremama, trebalo je da igra sad u junu/julu, ali je dobio nezgodan udarac.
Yesterday at 16:371 day 38 minutes ago, Milošica said:Ovaj je "vaš"ma nisam ja u fazonu da se to radi po li;noj preferenciji, vec po direktivi meteo alarma