Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2026/27 - This time next year, we'll be...

Featured Replies

@uini

Ne znam sto bi se ljutio...

Kazem ti da ne vjerujem u tu glasinu i necu da surfujem sa tobom D

Ovo je klub koji bi dao po milion Jagu i Kenanu umjesto 2 Panteru, Francisku ili tako nekom slicnom igracu. Nece da da pare Dzoelu, ali ce dovesti Rivera i Plavsica za te pare. I stalno sumnjivi kvantitet umjesto provjerenog kvaliteta. Tek sad sa prosirenjem EL cemo da gledamo to jos vise...

Diskutujemo, malo karikiram i nema potrebe za ljutnjom!

• Replies 674
  • Views 43.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• "otići ću u penziju, al da mi zaposlite malog" Još se zovu Andrej i Alek

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

faca coveka koji zbog prokletih para mora da se seli iz prelepe malage u bg i da komunicira sa drcelom svaki dan:

• Nikodije
    Nikodije

Ibon u mnogo boljoj formi od Dede

Posted Images

4 minutes ago, MiddleClass said:

@uini

ne, rekao si da sam forumaski tejk pretvorio u nepobitnu istinu, sto je grdno krivotvorenje onoga sto sam napisao, zato se ljutim.

Edited by uini

8 minutes ago, MiddleClass said:

@uini

Ovo je klub koji bi dao po milion Jagu i Kenanu umjesto 2 Panteru, Francisku ili tako nekom slicnom igracu. Nece da da pare Dzoelu, ali ce dovesti Rivera i Plavsica za te pare. I stalno sumnjivi kvantitet umjesto provjerenog kvaliteta. Tek sad sa prosirenjem EL cemo da gledamo to jos vise...

Diskutujemo, malo karikiram i nema potrebe za ljutnjom!

Bokija smo jednom produzili i dobijo je bio dosta vise , pa se povredio i nije igrao 9 meseci... Pricas o proverenom kvalitetu koji nakon povrede i nije bas pokazao, a ko zna da li ce opet ikada tako igrati. Da te pozove Teokratija i kaze da ti stavis 2 miliona dolara na tu kocku, i da garantujes, jel bi se usudio?

@assignment

Svake godine bacamo pare. Gomilu para na losa pojacanja. Nisu nase pare pa nam se moze... i vazda bi ih prije bacio na Dzoela...

Evo ti primjer pleja. Vokap je slobodan. Sto izmisljamo toplu vodu? Defanzivni ubica i solidan naprijed. Ali ne, mi hocemo Grejem 2.0

Otisli smo u Ameriku da ga pronadjemo... isuse

1 minute ago, MiddleClass said:

pisalo se zasto pomocni treneri idu na letnju ligu, sigurno ne da bi doveli znacajna pojacanja, mozda ni bilo kakva. uostalom, to nije ni posao pomocnih trenera ali eto sad razvijamo validnu forumasku teoriju koja postaje istina u odnosu na onu smesnu, koja mi se prisiva kao predstavljanje istine.

Edited by uini

1 minute ago, MiddleClass said:

@assignment

Svake godine bacamo pare. Gomilu para na losa pojacanja. Nisu nase pare pa nam se moze... i vazda bi ih prije bacio na Dzoela...

Evo ti primjer pleja. Vokap je slobodan. Sto izmisljamo toplu vodu? Defanzivni ubica i solidan naprijed. Ali ne, mi hocemo Grejem 2.0

Znaci posle povrede i kako je igrao ti bi "bacio" pare na Dzoela, ok.... A sta ako nije bilo do para, sta ako zeli sa familijom da se smesti u Francuskoj... Nemamo mi ni delic informacija koje bi bile potrebne da bilo sta ozbiljnije u vezi takvih stvari pricamo.

Jednog pleja smo doveli, jednog imamo (Miljenovic) i cenim da traze drugi profil od Vokapa...

Kako prenosi spomenuti portal Obradović je reagovao i želeo fizički obračun sa Grkom jer je smatrao da je Janis radio protiv njega. Isticao je da ga je Sferopulos "bušio" i da je kontaktirao igrače Zvezde dok je Saša bio na klupi Zvezde. Navodno je u svemu tome grčki stručnjak pokušavao na sve načine da izbegne sukob.

Hteo Sale da bije Sferopolusa, boze me sacuvaj isuse

Definitivno nije u vinkli....

Ko bi rekao da Sale moze jos da potone...

Implementiro bi on jos i ranije, ali ovi igraci i Sfero oko njega...

Nemojte se svađati, grobarska moderacija je ovde kao krokodil u Petru Panu.

Miša deluje da dovodi samo igrače koje sretne u BG Manijaku ili Mami zorom. Potežem veze da se dovuče TJ Warren.

Lako je sad kad su nasledili dedovinu, ne moraju ni da zarade ucesce u EL

Sad i Stevica Kurcubic i Govedarevic mogu da vode

Nekako sam iskopao info da još uvek merkamo Hernangomeza.

Užasna sezona rumorsa, baš mršavo rodilo.

Ne podnosim ideju da potpišemo Vilija, ali kriziram za bilo kakav info. Tačno se osećam kao Mark Meron u legendarnom reelu:

Teške budalaštine oko odlaska Butlera.

Ok, šansa za NBA postoji, 5%.

Ako ga neko iz evrolige hoće, cena 50 miliona pa neka ga uzmu.

Neshvatljive budalaštine dnovinara.

Tipicno... Tisina je oko dolaska igraca, trebaju im klikovi, onda pises nesto o igracima koji su tu... Tesko se zaradjuje na internetu bez kontenta, pa makar bio izmisljen...

17 hours ago, kralj said:

Nemojte se svađati, grobarska moderacija je ovde kao krokodil u Petru Panu.

Miša deluje da dovodi samo igrače koje sretne u BG Manijaku ili Mami zorom. Potežem veze da se dovuče TJ Warren.

Bio sam nekoliko puta, a zbog polupanosti i dalje ne bih znao tačno da ga nađem