Monday at 14:174 days @uini Ne znam sto bi se ljutio...Kazem ti da ne vjerujem u tu glasinu i necu da surfujem sa tobom Ovo je klub koji bi dao po milion Jagu i Kenanu umjesto 2 Panteru, Francisku ili tako nekom slicnom igracu. Nece da da pare Dzoelu, ali ce dovesti Rivera i Plavsica za te pare. I stalno sumnjivi kvantitet umjesto provjerenog kvaliteta. Tek sad sa prosirenjem EL cemo da gledamo to jos vise...Diskutujemo, malo karikiram i nema potrebe za ljutnjom!
Monday at 14:254 days 4 minutes ago, MiddleClass said:@uiniNe znam sto bi se ljutio...Kazem ti da ne vjerujem u tu glasinu i necu da surfujem sa tobom ne, rekao si da sam forumaski tejk pretvorio u nepobitnu istinu, sto je grdno krivotvorenje onoga sto sam napisao, zato se ljutim. Edited Monday at 14:254 days by uini
Monday at 14:314 days 8 minutes ago, MiddleClass said:@uiniNe znam sto bi se ljutio...Kazem ti da ne vjerujem u tu glasinu i necu da surfujem sa tobom Ovo je klub koji bi dao po milion Jagu i Kenanu umjesto 2 Panteru, Francisku ili tako nekom slicnom igracu. Nece da da pare Dzoelu, ali ce dovesti Rivera i Plavsica za te pare. I stalno sumnjivi kvantitet umjesto provjerenog kvaliteta. Tek sad sa prosirenjem EL cemo da gledamo to jos vise...Diskutujemo, malo karikiram i nema potrebe za ljutnjom!Bokija smo jednom produzili i dobijo je bio dosta vise , pa se povredio i nije igrao 9 meseci... Pricas o proverenom kvalitetu koji nakon povrede i nije bas pokazao, a ko zna da li ce opet ikada tako igrati. Da te pozove Teokratija i kaze da ti stavis 2 miliona dolara na tu kocku, i da garantujes, jel bi se usudio?
Monday at 14:404 days @assignmentSvake godine bacamo pare. Gomilu para na losa pojacanja. Nisu nase pare pa nam se moze... i vazda bi ih prije bacio na Dzoela...Evo ti primjer pleja. Vokap je slobodan. Sto izmisljamo toplu vodu? Defanzivni ubica i solidan naprijed. Ali ne, mi hocemo Grejem 2.0 Otisli smo u Ameriku da ga pronadjemo...
Monday at 14:444 days 1 minute ago, MiddleClass said:Otisli smo u Ameriku da ga pronadjemo... pisalo se zasto pomocni treneri idu na letnju ligu, sigurno ne da bi doveli znacajna pojacanja, mozda ni bilo kakva. uostalom, to nije ni posao pomocnih trenera ali eto sad razvijamo validnu forumasku teoriju koja postaje istina u odnosu na onu smesnu, koja mi se prisiva kao predstavljanje istine. Edited Monday at 14:444 days by uini
Monday at 14:534 days 1 minute ago, MiddleClass said:@assignmentSvake godine bacamo pare. Gomilu para na losa pojacanja. Nisu nase pare pa nam se moze... i vazda bi ih prije bacio na Dzoela...Evo ti primjer pleja. Vokap je slobodan. Sto izmisljamo toplu vodu? Defanzivni ubica i solidan naprijed. Ali ne, mi hocemo Grejem 2.0Otisli smo u Ameriku da ga pronadjemo... Znaci posle povrede i kako je igrao ti bi "bacio" pare na Dzoela, ok.... A sta ako nije bilo do para, sta ako zeli sa familijom da se smesti u Francuskoj... Nemamo mi ni delic informacija koje bi bile potrebne da bilo sta ozbiljnije u vezi takvih stvari pricamo. Jednog pleja smo doveli, jednog imamo (Miljenovic) i cenim da traze drugi profil od Vokapa...
Monday at 15:404 days Kako prenosi spomenuti portal Obradović je reagovao i želeo fizički obračun sa Grkom jer je smatrao da je Janis radio protiv njega. Isticao je da ga je Sferopulos "bušio" i da je kontaktirao igrače Zvezde dok je Saša bio na klupi Zvezde. Navodno je u svemu tome grčki stručnjak pokušavao na sve načine da izbegne sukob.Hteo Sale da bije Sferopolusa, boze me sacuvaj Definitivno nije u vinkli....
Monday at 16:344 days Nemojte se svađati, grobarska moderacija je ovde kao krokodil u Petru Panu.Miša deluje da dovodi samo igrače koje sretne u BG Manijaku ili Mami zorom. Potežem veze da se dovuče TJ Warren.
Tuesday at 06:023 days Lako je sad kad su nasledili dedovinu, ne moraju ni da zarade ucesce u ELSad i Stevica Kurcubic i Govedarevic mogu da vode
Tuesday at 06:403 days Nekako sam iskopao info da još uvek merkamo Hernangomeza. Užasna sezona rumorsa, baš mršavo rodilo.Ne podnosim ideju da potpišemo Vilija, ali kriziram za bilo kakav info. Tačno se osećam kao Mark Meron u legendarnom reelu:
Tuesday at 08:293 days Teške budalaštine oko odlaska Butlera.Ok, šansa za NBA postoji, 5%.Ako ga neko iz evrolige hoće, cena 50 miliona pa neka ga uzmu. Neshvatljive budalaštine dnovinara.
Tuesday at 09:403 days Tipicno... Tisina je oko dolaska igraca, trebaju im klikovi, onda pises nesto o igracima koji su tu... Tesko se zaradjuje na internetu bez kontenta, pa makar bio izmisljen...
Tuesday at 09:423 days 17 hours ago, kralj said:Nemojte se svađati, grobarska moderacija je ovde kao krokodil u Petru Panu.Miša deluje da dovodi samo igrače koje sretne u BG Manijaku ili Mami zorom. Potežem veze da se dovuče TJ Warren.Bio sam nekoliko puta, a zbog polupanosti i dalje ne bih znao tačno da ga nađem