Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2026/27 - This time next year, we'll be...

Featured Replies

• Replies 674
  • Views 43.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• "otići ću u penziju, al da mi zaposlite malog" Još se zovu Andrej i Alek

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

faca coveka koji zbog prokletih para mora da se seli iz prelepe malage u bg i da komunicira sa drcelom svaki dan:

• Nikodije
    Nikodije

Ibon u mnogo boljoj formi od Dede

Posted Images

Ako bude Jago opet igrao letnju, najebali smo.

55 minutes ago, kralj said:

Ako bude Jago opet igrao letnju, najebali smo.

E, Drčela....našo sam ti jednog mnogo dobrog pleja na letnjoj...Brazilac. Nema neku visinu, ali je onako, šarmer je... a i sad postoje patike sa pletformom to nije problem, evo šaljem ti sliku...

images?q=tbn:ANd9GcQs9zuc_m-YEp3zRwSmNWM

To što idu na Summer league može da se posmatra dvojako

-dosta im je skupih promašaja pa bunare za manje pare dobrog igrača ispod radara

-nemaju blagu predstavu šta rade i svi su ih odbili, pa idu tamo jer nemaju drugu opciju

Ne verujem da ce da nađu za mnogo manje pare, ali me greje nada da će da nađu nekog ko nema 35 godina i ko ima neke ambicije u karijeri osim da potpiše još jedan visok ugovor.

S obzirom na to da sve ide ka tome da ćemo dobiti dugogodišnju licencu čak i stalno članstvo u Evroligi kao jedan od deoničara, meni je dobra ideja da konačno možemo sebi da dozvolimo i neki skauting u cilju eventualne fine zarade od obeštećenja.

Evroliga je, de facto, takmičenje staraca. Jednom će to morati da se menja.

@Nikodije , po meni je najizvesnija treća opcija, big guns su dogovoreni ili se čekaju po evropi, letnja liga su jedna do dve (verovatno jedna) divlje karte, koje možeš da sačekaš tamo do septembra / oktobra, kada je izvestan last cut u nba

drugim rečima, idu da naprave neke kontakte sa igračima i ostalim profesionalcima, ako izleti neko zanimljiv a rad da dođe, predložiće pa kako front office & kouč misle.

ne znam boltića ali đorđe lazarević je skroz na mestu i kao profesionalac i kao lik.

mi svakako nemamo sad 300 mesta da popunimo u rosteru

6 minutes ago, JPM said:

da nađu nekog ko nema 35 godina i ko ima neke ambicije u karijeri osim da potpiše još jedan visok ugovor.

letnju ligu ne igraju matorci, već rukiji i eventualno oni koji su odigrali sezonu-dve, pa im zbog povrede treba tekmi. ti se svakako ne gledaju

gledaju se igrači koje će nba timovi pokupiti za letnju ligu, iako nisu draftovani, da vide da li im neko odatle radi posao

pa ti koji otpadnu a svide se nekome iz evrope ko je tamo (pošto cenim da ima još timova pored zvezde koji znaju za letnju ligu), bi mogli da dođu u razmatranje

tanko je to u smislu količine, većina te omladine će da gleda da ode u g ligu, da budu spremni ako nba pozove

3 minutes ago, uini said:

letnju ligu ne igraju matorci

Pa gde sam rekao da igraju matorci.

Rekao sam da me greje nada da će konačno tamo da nađu nekog ko nije izraubovam senior evrolige, ali mislim da neće biti jeftin.

pominjao si potpis još jednog jačeg ugovora. većina učesnika letnje lige nije još igrala profi košarku ako ne računamo one koji već imaju ugovor sa nba timovima. tako sam zaključio da si u zabludi

Mislio sam na ove koji dugo godina igraju već u evropi i gledaju da se uglave za još jedan veliki ugovor. Kao recimo Majk Džejms ili tako neki koji je na papiru WOW a u stvari kita.

Meni bi bilo drago da uz Jonesa uparimo nekog ko ima ambicije.

Ili u prevodu, drago mi je da se gleda dalje od onoga što talent pool evrope nudi.

okej, mislio sam da pričaš o letnjoj ligi

Pri tome se iskreno nadam da i ovo što pišu za centra da gledamo Motlija, nije tačno. Možda sam ja malo razmažen ali mislim da može da se nađe značajno bolji igrač za slične pare.

Kabengele je primer nekoga ko je recimo za klasu korisniji od Motlija i Kabokla, a ne verujem da prima više od Motlija. Motli mi je baš bukvarski primer čoveka kome je bog podario fizikalije ali ne i mozak. Plus je Ebuka umeo da napravi faulove u nizu, ne treba nam isti tip igrača a oni su baš slični.

Slali su i ranijih godina trenere na letnju ligu, da malo vide sveta. )

Priključe ih nekoj ekipi da se upoznaju kako to izgleda iznutra, naprave neke kontakte ... sve je to OK.

Pajola se oprostio od Virtusa na ig, duži post od najdužeg Harperovog čaršava. Kakav skriboman.